Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Брате не ќе го сожалуваме сега џабе ни треба јак стратег Анчелоти никако слаб нема примено гол од големата 4,а Лео имаше некои тактички грешки му треба уште време нека оди малу нека постудира не Интер води 1-0 црвен картон добиваат и уште со 1 шпиц..
Анчелоти беше ѕвер за ЛШ, ама според долгогодишно искуство. Лео сега почнува, сигурно да продолжи се труди да постигне резултати.

А тоа што Анчелоти во последно не го биваше, мислам поради тоа што беше веќе презаситен од тимот, од земање на сите можни титули, истото во денешно време се дешава со Бењитез во Лузерпул (со нагласок дека не зборувам за титули зато шо Лузерпул се џабе тим со најгласна публика а се мизерни).

Така ги гледам јас работите.
Оптимист сум за со Јунајтед, па ќе видиме... има време.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Анчелоти беше ѕвер за ЛШ, ама според долгогодишно искуство. Лео сега почнува, сигурно да продолжи се труди да постигне резултати.

А тоа што Анчелоти во последно не го биваше, мислам поради тоа што беше веќе презаситен од тимот, од земање на сите можни титули, истото во денешно време се дешава со Бењитез во Лузерпул (со нагласок дека не зборувам за титули зато шо Лузерпул се џабе тим со најгласна публика а се мизерни).

Така ги гледам јас работите.
Оптимист сум за со Јунајтед, па ќе видиме... има време.
Ја пак увек сум пецемист ама нема везе недежта последна умира.:smir:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Анечлоти освои се со Милан и циклусот заврши тука
Неко играчи земаа се со Милан и циклусот завршува тука за 1-2 сезони ке имаме сосема нов Милан
Газдите ветија нов циклус и јас им верувам премногу дадоа за Милан за да го остават вака само треба да бидеме стрпливи
Форза Милан
И Лео нека седи нормално е да прави грешки,прва сезона е ко тренер:smir:

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
верувам дека ке се извади лео кај манчестер али сепак прво доагат бари и тамо некои посраници :kesa:

p.s
овој др-аган мисли фраер е ако ми го копира постот и го стаи у потпис:tapp:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Берлускони: Милан може да освојува трофеи доколку игра добро.
- “Дури и оваа година, Милан има се што е потребно за освојување на трофеј, но само доколку му се дозволи на тимот да игра добро.”

( Пичкати материна " се извинувам за зборовиве " Берлу дебел, Сни имале добар тим ? Кој тим каде го гледа, да се повредат некој од првиов тим ми флегуваат старци .... ) Ама ме нервира со вакви изјави ова лажгово :nerv:

Ван Бастен застана во одбрана на Хунтелар.
- Легендата на Милан, Марко ван Бастен застана во одбрана на Клас Јан Хунтелар кој одигра слаб натпревар против Манчестер Јунајтед. "Клас е добар напаѓач, но тој тој не може сам да прави чуда" - заврши Ван Бастен.

( Додека вреди некоје евро, а е околу 10-15милиона не ка го продаваат. Се гледа дека не може да се прилагоди во формацијата на Леонардо. )

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Незнам дали некој од вас га глеаше Ајакс - Јуве.
Ми фати око 2-ката на Ајакс десен бек играше Ван дер Вил или нешто таке се викаше.
Дечкото е партали ме подсеќа на Сержињо многу, само овја игра на десна страна, солиден беше назад, многу трчаше и има убиствен пробив кога ке тргне напред, го гледам и ме фати туга за Сержињо.
Како би ни легнал сега дечково у екипа нешто ненормално еј.
Како да му се јавимо бе на Фестер бе мајката да ја чукне малце тоа црпката, плус и не би требало да е скуп малиов :pos2:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.690
Поени од реакции
48.908
Незнам дали некој од вас га глеаше Ајакс - Јуве.
Ми фати око 2-ката на Ајакс десен бек играше Ван дер Вил или нешто таке се викаше.

да да да и ја тоа си мислев прееска, шо би било да го иаме тоа дете..

газеше прееска, мама им еба. Види го 88 годиште чудесии би биле...али шо е тука е...Одо, Абате, Бонера... :|

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
да да да и ја тоа си мислев прееска, шо би било да го иаме тоа дете..

газеше прееска, мама им еба. Види го 88 годиште чудесии би биле...али шо е тука е...Одо, Абате, Бонера... :|

Хаха мораше ли да ми искршиш филм бе со мудрава и солидна тројка :pos2:

Шала на страна дечково за година две ќе биде партали и 20 Mil $ таг до него

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Antonini во аут од 15 до 20 дена му треба одмор...а Seedorf во аут 10 дена :toe:

ehS

Член од
18 февруари 2010
Мислења
26
Поени од реакции
4
како можи да се гледа оптимистички на наптпреварот со манчестер кога во тимот моментално само роналдињо е во страшна форма а сите други спијаат на терен. страшни работи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom