Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Точно од една страна сакаме Џеко од друга балотели е нема плус Балотели може да го испокара цел тим..
Мило ми е што досега во Милан не сме имале некој таков играч,навистина не ни треба некој копиљ што ќе расипува атмосфера,а и не гледам некоја корист од неговата игра :toe:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Реков јас после Наполи тоа може најопасно гостување,иначе јас сум за Балотели да дојде што знам овие сегашниве напаѓачи ми се тиње еден дава два гола се повредува друг утнува 100 шанси третиот веќе му помина возот,циганов има гадно понашање ама чим толку е попален за Милан зашто да не се обидеме да го пецнеме?Може има и ептен голем мерак да игра за нас.:toe:
Многу ми е смешен фактот што бил присутен кога играа Милан со Новара.А и интересен ќе биде односот на Интер навивачиве сега кога ќе играат дали ќе има свирки за циганчево.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Берлускони бил многу разочаран од резултатот со Манчестер и изјавил дека дури и оваа сезона Милан мораат се да освојат, а тоа ќе било постигнато со правилно користење на играчите односно бирање на соодветна прва постава каде секој играч ќе игра на позиција што најдобро ја знае... па затоа главен виновник за тоа што на Милан не му иде баш нај нај за да освои се, Белускони го гледа во тие што се одговрни за тимот ( за оваа изјава на Берлускони морам едно големо лол :icon_lol:). И на крајот не заборавил да напомене дека е најуспешниот фудбалски претседател на светот

тука ги имате цитатите

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ептен немаме среќа со таа позиција.

Ама што ми е гајле, летово ќе купи некого Берло. :tv:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Берлускони бил многу разочаран од резултатот со Манчестер и изјавил дека дури и оваа сезона Милан мораат се да освојат, а тоа ќе било постигнато со правилно користење на играчите односно бирање на соодветна прва постава каде секој играч ќе игра на позиција што најдобро ја знае... па затоа главен виновник за тоа што на Милан не му иде баш нај нај за да освои се, Белускони го гледа во тие што се одговрни за тимот ( за оваа изјава на Берлускони морам едно големо лол :icon_lol:). И на крајот не заборавил да напомене дека е најуспешниот фудбалски претседател на светот

тука ги имате цитатите

Сидорф му е милениче на Берлу затоа е и оваа изјава, и ја се сложувам со него, како и тоа дека е најдобриот фудбалски претседател во историјата. Погледнете само колку трофеи има Милан од кога е он дојде:smir:

Ф

Фил Ајви

Гостин
ај може ќе игра Замброта не Фабали :kesa:
Јанко ќе го мења.

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=18224&sl=it&tl=en

Бориело спремен за со Бари.

“I saw the team play well in the first half. We could have scored more goals, but football is unbelievable,” Silva explained.

“We hope to change this situation in the second leg at Old Trafford. We have to believe in ourselves because it's not over.

“A team that shoots five times and scores three goals like United did this evening is not difficult to beat.

“Milan play better than the Red Devils and we have to go to Manchester to turn the tie around, trying to stay calm,” he concluded.

P

PewDiePie

Гостин
:pos2:Господ знае што дрога земал Берлу пред да ја даде изјавата! Сме имале состав за да освоиме СЕ оваа година,и тој бил најдобар прецедател :pos: А најтрагично од се е што знае дека лаже,составот е за 3-то место Сериа А и 1/8 финаке Л.Ш. толку,е сега што Лео вади максимум,што никој од играчите нема константна форма и што немаме адекватна замена за никој првотимец е крив само Берлу и никој друг.

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Абе Берлускони одсекогаш е таков.Секако дека знае да лаже уште кога е политичар :toe:

Само незнам фановите до кога ќе трпат вака без некој асален трансфер,тој сака само да заработува од Милан и воопшто не инвестира,можеми ние ништо неможеме да направиме ама тие фанови од Милано можат,еден ден ќе им пукне филмот,неможе клуб кој бил најупешен во светот и со најмногу трофеи да чека од позајмени играчи како Абате или Антонини,до душа не се они најлоши али еден пример.

Со овој состав требаше да очекуваме максимум 4то место ама изненадија и не се толку лоши. Каков претседател е тој што остава 39годишен човек да игра како лев бек на најважна утакмица во ЛШ!?
Уште неможам да го преболам Сисоко,како ни фали таков играч,да го имавме него можеби немаше валенсија да си игра к ташак на левата. Се плашам дека и на лето ќе не залажат со некој чкарт трансфер и пак иста прича. Ако не донесе минимум 2 класа играчи тогаш Милан не е веќе на ист ранк со најјаките клубови. :(

ПС: Липи во Милан... хммм ,не се фер со Лео ,еден пораз и одма 100 замени.

P

PewDiePie

Гостин
Липи го чека прецедателско место во Јувентус така да нема теорија тоа да се деси,ма што бре само си пишуваат статии без врска нека се соберат и Анчелоти и Капело и кој сака пак нема да извадат резултат како што вади Лео со Милан. :toe:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Не би сакал Леонардо да замине од тимот по никој случај. Берлускони мора да разбере дека Леонардо нема голем избор на играчи. Еден Антонини да се повреди и толку, се стори од Милан. Не знам ни зошто Берлускони премногу очекува од Леонардо, не е крив чоекот.
Плус, Анчелоти кога беше тренер, шо ја имат онаја дибек фаца да го пцујав не ми беше жал, ама овај Леонардо, нонстоп со иста нажалена фаца и фризура наречена "тетратка" жал ми е да речам лош збор за него.:notnot:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Не би сакал Леонардо да замине од тимот по никој случај. Берлускони мора да разбере дека Леонардо нема голем избор на играчи. Еден Антонини да се повреди и толку, се стори од Милан. Не знам ни зошто Берлускони премногу очекува од Леонардо, не е крив чоекот.
Плус, Анчелоти кога беше тренер, шо ја имат онаја дибек фаца да го пцујав не ми беше жал, ама овај Леонардо, нонстоп со иста нажалена фаца и фризура наречена "тетратка" жал ми е да речам лош збор за него.:notnot:
Брате не ќе го сожалуваме сега џабе ни треба јак стратег Анчелоти никако слаб нема примено гол од големата 4,а Лео имаше некои тактички грешки му треба уште време нека оди малу нека постудира не Интер води 1-0 црвен картон добиваат и уште со 1 шпиц..

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Leo е бразилец,нападот му е во крвта и затоа играме на дај 1 више него што ќе примиш.. Анчелоти добро што си отиде па колку и да е подобар ко стратег,многу ја тупеше играта,дефанзивно и со тој Сидорф преку К. ми беше,сега некои од тука можеби заборавиле колку го пцуеле Анчелоти ама сите знаеме каква игра негуваше тој.Само се нервиравме,вака барем гледаме убав фудбал :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom