Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Каладзе не е повикан:icon_lol::pos:,за греота не е убаво вака,лево бекче со Удине го очекуваме Фавали или Јанко или во превод со Господ напред,Бориело се повредил оваа утакмица ќе ја почнеме со Пипо мио Инзаги ќе има голови многу,и Мансини и Рокица позади Пипо поназад Пирло Амбро Бекс најубаво ќе си биде така.

Бориело можно било да го пропушти и Манчестер, повредата наводно не му била така наивна ... Ете ви бе, реков ја, моето пророштво се исполнува полека но сигурно, Пипо мајсторе спремај се за Манчестер, сега или никад!!!:vozbud:

се шпекулира дека Каладзе не е повикан ради тоа што ќе го продавале во Рубин или Зенит сеа скоро. не ми е јасно како али ако иде од мене има благослов.. : )

Што имаш ти против Одо? Ако имаш нешто против него тоа значи дека имаш нешто против мене :raz:
Пишав дека негде имам нешто против Одо? баш појќе би сакал Одо да игра против Јунајтед него Абате... Одо е дефанзива многу подобар од Абате, ама не и офанзива :)

имам некој бесен предосеќај дека ако игра Хунтелар у вторник ќе дае голче, или два ...

За со Манчестер не излгеда лош составот ако играме вака:
- Дида -
- Одо - Неста - Силва - Антонини
-Сидорф - Пирло - Амброзини
Пато---------Роналдињо
-Хунтелар-

За со Манчестер не излгеда лош составот ако играме вака:
- Дида -
- Одо - Неста - Силва - Антонини
-Сидорф - Пирло - Амброзини
Пато---------Роналдињо
-Хунтелар-

после играта на Сидорф на минатиот натпревар ја наместо него во составов би го ставил Бекам :toe:
можеби ќе има голема инспирација за игра против Манчестер

инаку составот е ОК и тој е тој и да сакаме немаме друг поарен :)

Официјално: Абате и Антонини ја продолжија верноста кон Милан до 2014
- Екипата на Милан сака да соопшти дека играчите Игнасио Абате и Лука Антонини ги продолжија договорите со клубот до 30 јуни 2014.” – гласеше соопштението на официјалната веб страна

( хахаха сисајте Реал. Задоволен сум од двава бека ) :baeh:

( хахаха сисајте Реал. Задоволен сум од двава бека ) :baeh:

Nemoj real ce go sisaat mnogu se zasekiraa real gi imaat najakite igraci u svet pa za nekoi si antonimi i abate ce se sekirale..

da ne sakale da gi kupat?
i da sakale mislis ako prodolzele dogovori ne mozat da se kupat?

tolku se razbirate u dogovori

Nemoj real ce go sisaat mnogu se zasekiraa real gi imaat najakite igraci u svet pa za nekoi si antonimi i abate ce se sekirale..

:pos::pos: Абе па виеее, ништо не се разбирате у договори :pos2::pos2:

Што е многу многу е, а 40 милиони за Милан се стварно премногу
- Самиот Џеко најавуваше дека ако си замине од “волците“ тоа ќе биде во Милан, тимот за кого навивал од мали нозе, па затоа и ништо не се знае.

( Не се мнуги за тебе Берлу :helou: Изиграј: Хунтелар + 20-25-милиона и да си уживкаме )

Па не биди толку сигурен,Флорентино знаеме дека се пали на играчи од Милан :helou:
Прочитај малце низ нет,гоал,гугл ово оно..ќе видиш дека се спремни Касиљас да го дадат за Антонини,а за Абате рамос или Бенц + кеш се планираат :vozbud:
Како и да е веќе е касно,си ја продужија верноста кон Милан :helou:

ЛоЛ ...

Па не биди толку сигурен,Флорентино знаеме дека се пали на играчи од Милан :helou:
Прочитај малце низ нет,гоал,гугл ово оно..ќе видиш дека се спремни Касиљас да го дадат за Антонини,а за Абате рамос или Бенц + кеш се планираат :vozbud:
Како и да е веќе е касно,си ја продужија верноста кон Милан :helou:

ЛоЛ ...

sve se toa spekulacii

Имаат Реал бе, ти не си у тек многу ама знаеш дека у Реал се Зидан, Фиго, Роналдо другиот Роналдо :pos:

Типот 10 години сигурно нема гледано фудбал. Извинете така за офтопикот ама морам.

Perez nema da go napusti Real za Spanija!

Perez gi nosi sekogas najdobrite igraci u real. Sto ce prae u spanija? ne moze da kupuva igraci. Ce se dosaduva..

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Премногу осеќате,пазете вистински да не го осетите кога ке би биде збрцан.
Не очекувам премногу но очекувам Милан со цврста игра и со стабилен среден ред да иде даље у Лига Првака:)Па пичка му матерна ваљда бољи се нашиве од Керик,Флечер,Сколс и Гигс

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom