Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Од сега не викајте дека ќе го даваат интер со Каљари...викајте Пандев-Каљари ... :wink::tapp:
Добро е што го чуваат неста,ама со Фавали во одбрана тешко нас... :( Ќе биде тешка утакмица,мораат да се вратат после 2та порази и 1 нерешено дома... :smir:

Од сега не викајте дека ќе го даваат интер со Каљари...викајте Пандев-Каљари ... :wink::tapp:
Добро е што го чуваат неста,ама со Фавали во одбрана тешко нас... :( Ќе биде тешка утакмица,мораат да се вратат после 2та порази и 1 нерешено дома... :smir:
Нормално дека ке ги пренесуваат Интер од проста причина што ради Пандев тој меч ке им донесе најголема гледаност, а тоа е и целта на секоја телевизија.

Нормално дека ке ги пренесуваат Интер од проста причина што ради Пандев тој меч ке им донесе најголема гледаност, а тоа е и целта на секоја телевизија.
Па дај ако не нека го пренесуваат Пандев секој викенд,и после во другите термини за пренос на Сериа А нека ја репризираат утакмицата кај што играл ПАНДЕВ,преку јајцава со пандев :tapp:

Тие што си го гледаат Интер пак ќе си го гледаат,не верувам дека некој ќе седне да ја гледа утакмицата специјално за Пандев,го боли К** Пандев дали игра добро или не,ако е фан на интер ќе гледа ако не нема ни да знае дека ќе го даваат Пандев :tv: :toe:

Leo им порачал на новинарите да го остават на Роналдињо на мира.

Ова следува по обвинувањата на седмата сила дека Рони се журкал 3 дена во еден хотел пред утакмицата со Интер.

Овој 3 дена се журкал и овие од Милан као демек не знаеле, ебем ти новинарите ебем ти

Да да, еден од најпознатите фудбалери во светот што игра за еден од најпрестижните клубови во светот ќе остане неприметен од клубот за тоа каде се наоѓа, па уште 3 дена, што све не праат луѓе за гледаност :kesa:

Може некој да ми каже на кои програми ке го дават Милан ? :salut:

Може некој да ми каже на кои програми ке го дават Милан ? :salut:

Al Jazeera Sport +5
Dahlia Calcio 2
ESPN (uk & irl)
Fox Soccer Channel **
Fox Sports Espanyol **
Kanal 9 (Swe)
Nova Sports 3 (Hellas)
Sky Calcio 2
Sport 1 (Cze/Svk)
Sport 1 (Hun)
Sport TV2
Sportklub Serb [S/Cast]
Sportmanía
SuperSport 2 (DigitAlb)
TPS Star
TV+ (Bulgaria)
YES Sport 2

Al Jazeera Sport +5
Dahlia Calcio 2
ESPN (uk & irl)
Fox Soccer Channel **
Fox Sports Espanyol **
Kanal 9 (Swe)
Nova Sports 3 (Hellas)
Sky Calcio 2
Sport 1 (Cze/Svk)
Sport 1 (Hun)
Sport TV2
Sportklub Serb [S/Cast]
Sportmanía
SuperSport 2 (DigitAlb)
TPS Star
TV+ (Bulgaria)
YES Sport 2

Добро на кабелска телевизија ваќа некои од овие канали?

Абе не се заебавајте оставете стрим да гледаме тие што немаме сателитска :tv:

Можни состави :

Gazzeta Dello Sport :

20376963.png

Corriere Dello Sport:

assdasd.png

Можни состави :

Gazzeta Dello Sport :

20376963.png

Corriere Dello Sport:

assdasd.png
Незнам зашто ама јас мислам дека треба да му се даде предност на Мансини пред гатузо и на Хунтелар пред Бориело.Бориело не дал ни еден гол а да не е сам или од офсајд.Јест да се бори и се ама мислам дека во ваква утакмица треба малце поофанзиво со 2 централни напаѓачи.Сепак Лео зи знае најбоље:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom