Нема шанси утре да ја наместат милан,затоа што ке ви избегаме многу а тоа ке чини и крај за титулата за вас,знам дека испаднаа денес све ама не верувам дека милан ке заебе утре. п.с многу ги бутна и бордо денес 0-0 изигра домаЕдно нешто ме плаши само за утре.Сите утакмици денес излегоа,кладилниците се во невиден минус.Утре ке се товара Милан ненормално,па се плашам бевин да не преземе нешто.Сите зицери излегоа,ако излезе и Милан ке им нема крај.Опасно ке биде!
Не ми кажувај кој колку што бутнал барем на мене.Јас ти кажувам дека ако ги даде утре Милан и Јуве,кладилниците ке треба да работат 2 месеца за да се вратат.Нема шанси утре да ја наместат милан,затоа што ке ви избегаме многу а тоа ке чини и крај за титулата за вас,знам дека испаднаа денес све ама не верувам дека милан ке заебе утре. п.с многу ги бутна и бордо денес 0-0 изигра дома
Ги знам работите како идат, верувај дека утре милан нема да биде местена,ко божем секоја недела искачаат утакмиците па одма сеа ке местат.Неможе да се намести утакмица ако на екипата им е битна побеадта,а на милан утре и тоа како му е важна во трката со ИнтерНе ми кажувај кој колку што бутнал барем на мене.Јас ти кажувам дека ако ги даде утре Милан и Јуве,кладилниците ке треба да работат 2 месеца за да се вратат.
Ме плаши тоа што незнам Галијани на што цели годинава,дали на титула или на второ место.Затоа ме плаши утакмицава!
Па тоа нема наместена да биде :pos2:Може да киксне Милан бе =) Интер кикса 102.5%
Berlu:"Hernanes is too young and expensive we are looking for someone older and free" Тешко ова да се деси а и кого би зеле??? Имаме право во лето само двајца што немаат европски пасош да земеме,Красиќ?Рафиња?Џеко?Ернанес? Ќе се извадат 300 шпекулации за веќе споменативе и ќе се најавува револуција на пазарот ама пак ќе си останеме со истите играчи како секое лето/зима.