Uste eden anonimec sto na 26 godini ke se proslavi kako fail transfer vo MilanОвој Нене бил партнер на Пато во Интернасионал и наводно заедно лом праеле, има 6 гола сезонава од кои еден против нас а најчесто влегува од клупа, има 26 години, најнова вест е дека летово ќе го земеме.
Интер нема никаког долг, рекоа дека ке го тужат Платини ако уште еднаш рече дека должеле било какви финансиски средства, тоа преку официјален сајт го изјавија некаде во Ноември ако не се лажам, така да не верувајте многу на тие податоци изнесени на нет за некакви долгови и слично.Интер има долгови околу 300милиона а уште инвестира кој што сака да има топ прва постава исто така топ втора постава.
Се извинувам ако е овака да не окркам и јас тужба. :salut:Интер нема никаког долг, рекоа дека ке го тужат Платини ако уште еднаш рече дека должеле било какви финансиски средства, тоа преку официјален сајт го изјавија некаде во Ноември ако не се лажам, така да не верувајте многу на тие податоци изнесени на нет за некакви долгови и слично.
hehe, нема везе, поентата ми беше дека до тој момент со Платини имаше муабети низ неколку интер форуми за тој фамозен долг, као демек Морати планирал дури и продавање на тимот, бла бла, на крај испадна дека информациите ставени на нет се погрешни. Така може да е и со Милан, Јунајтед или било кој друг тим.Се извинувам ако е овака да не окркам и јас тужба. :salut:
Од кај па сеа ова нз,коа изјави дека е за интер баш прочитав само нз кај беше
Абе си навива он за интер само сака во јавност да искача со дресови од Милан,чудни сте вие навивачите на интер :tv:Од кај па сеа ова нз,коа изјави дека е за интер баш прочитав само нз кај беше
Абе си навива он за интер само сака во јавност да искача со дресови од Милан,чудни сте вие навивачите на интер :tv:
Па тоа де,чудни сте вие навивачите на интер :tv:
Него, и шо ?!