Istovo i ja go mislam, ama aj na kogo da mu dokazes, navivacine sto bea na tribini od sto gledaa kolku bea pateticni nasite bez zelba, nikakva motivacija igraa pocna da gi bodrat Udinese, sramota :/Не е толку битен поразот колку што е битна куртонската порака што ја носи со него.
Ке освојуваме Серија А или ЛШ па нешто што глумат опуштени према купот демек не се замараме. Тоа само го покажува лузерскиот менталитет што го имаат некогаш, мислев откога си отиде Анчелоти дека ке се опраат ама ништо.
Барса луди се што играат на сите 6 фронта? Манчестер луди се што играат со прв тим против Сити?...
...Трофеј си е трофеј нормално си има своја тежина и го покажува карактерот на екипата.
Дали го спореди Милан со Барселона? Барселона и Манчестер во моментов имаат играчи да напраат по 2 тима конкурентни за трофеј....а нас крив ни е цацко ако се повреди Неста (некој клучен играч) па Фавали му е замената или антиталентот Абате..не мешај баби и жаби е поентата..до кај ти е чергичката до таму ги пуштатш нозетеНе е толку битен поразот колку што е битна куртонската порака што ја носи со него.
Ке освојуваме Серија А или ЛШ па нешто што глумат опуштени према купот демек не се замараме. Тоа само го покажува лузерскиот менталитет што го имаат некогаш, мислев откога си отиде Анчелоти дека ке се опраат ама ништо.
Барса луди се што играат на сите 6 фронта? Манчестер луди се што играат со прв тим против Сити?...
...Трофеј си е трофеј нормално си има своја тежина и го покажува карактерот на екипата.
ааа,да...важи :wink:E sega ke pocnete i vie da redite porazi :pos2:
Би разбрал да го постира ова некој интераш ама ти оди брате провери кога последен пат ПОБЕДИ јувентус..E sega ke pocnete i vie da redite porazi :pos2: