Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

sivco

Ac.Milan FoReVeR !!!
Член од
19 декември 2009
Мислења
32
Поени од реакции
3
Cestitki za pobedata ...site izigraa kako so treba vredno e da se napomene deka odbrana pocnuva da ni lici kako u najbolji denovi koga ni bese kako i da e t.silva (BIK) nezamenli e uste sega ....ambrozini zivotna partija...samo mi e krivo so beks ne dade gol ama ke mu dojde i nego redot (se nadevam vo nedela koga najveke e potrebo )kako i d e top utakmica i bravo za site izginaa na teren... me nervira samo toa so abatte nekako mi paga zaso on bese kriv za golot ama ajde ke mu prostime deka tepavme dr nemam niso zabeleski.....a i mislam deka beks ke igra protiv juve na mesto na gattuzo ....pozz na site ssreken bozik !! FORCA MILAN !!!:vozbud:

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Момци и девојки почнавме пак петки да делиме...тоа ми се свиѓа...од коа е Роналдињо у форма Милан нема лоша утакмица изиграно..:)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ауууу голот на Бориело за 4-1... дефинитивно покажува дека дечкото е мајстор!

Ајде, едвај чекам да ги преслушаме Јуве.

P

PewDiePie

Гостин
Ауууу голот на Бориело за 4-1... дефинитивно покажува дека дечкото е мајстор!

Ајде, едвај чекам да ги преслушаме Јуве.
Втор гол му е оваа сезона со ножички постигнат :pipi:....за следната стварно незнам кого би извадил Лео сите изиграа одлично освен Абате кој беше тапа вчера и Гатузо просечно што изигра.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Втор гол му е оваа сезона со ножички постигнат :pipi:....за следната стварно незнам кого би извадил Лео сите изиграа одлично освен Абате кој беше тапа вчера и Гатузо просечно што изигра.
Ако се врати Сидорф ќе има Леонардо маки доколку се врати само Пато 100% ќе го врати Бекам на местото на Гатузо а Пато напред

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Aбе, да не сте ни па вие нешто љубоморни?
Ние петарда,па ај и они петарда бреееее... ама не е фер добивте дури 3 пенала од кои само на роналдињо беше пенал другите 2 ги изглуми амбризини секоја чест за неговите потези :pos2: се гледа дека на тренинзи имал од кој да учи (инзаги) :pos2:
Првиот немаше врска со пенал Амброзини го одглуми, вториот беше пенал зошто Амелиа не ја допре топката а влезе во патот на Амброзини. Третиот е веќе недискутабилен.

Како и да рачунаш очајот на Џенова не можи да се скрие.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
утре Галијани ќе се сретне со Филипо Гали кој е главниот човек задолжен за младинскиот сектор на Милан. Ќе се збори за тоа како се развива овој важен дел од клубот и за можни трансфери на млади играчи. Филипо Гали исто така изјавил дека во 2011 според неговиот проект се очекува 5 до 6 играчи од јуниорскиот тим да бидат дел од првиот состав на Милан.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=15733

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=15732

P

PewDiePie

Гостин
утре Галијани ќе се сретне со Филипо Гали кој е главниот човек задолжен за младинскиот сектор на Милан. Ќе се збори за тоа како се развива овој важен дел од клубот и за можни трансфери на млади играчи. Филипо Гали исто така изјавил дека во 2011 според неговиот проект се очекува 5 до 6 играчи од јуниорскиот тим да бидат дел од првиот состав на Милан.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=15733

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=15732
Абе да знаеме за нивните проекти околу трансферите Берлу вика од сега само млади играчи ќе земаме а бркаат БЕСПЛАТНИ 29 годишни играчи од типот на Јовановиќ...чиста ЛАГА пак ќе се крпат дупки со дедовци. :tapp:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јас би играл со истите 11 од вчера и со истата поставност и против Јувентус во недела,па дури и ако може Пато да игра.
Едноставно толку добро функционираа вчера,секоја чест.Само што никој не гарантира дека ќе ги повторат изданијата.
Најверојатно ако се врати Пато,ќе одмара Гатузо,а Бекам ќе игра на неговата позиција.
Честито победа вчера,сите изиграа одлично! :)

FORZA MILAN!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Абе да знаеме за нивните проекти околу трансферите Берлу вика од сега само млади играчи ќе земаме а бркаат БЕСПЛАТНИ 29 годишни играчи од типот на Јовановиќ...чиста ЛАГА пак ќе се крпат дупки со дедовци. :tapp:
Баш би сакал да видам нешто од младинскиот клуб на Милан... имаме еден куп млади и надежни фудбалери, а не ги користиме и ги продаваме по останатите клубови.

Не велам дека тимот што моментално го имаме е лош, но добро е да им се дава шанса на младите дефанзивци (таму сме слаби со резерва), не џабе се играчи на Милан...

А за крпење, нека земаат старци, но тие да ја греат клупата, а не да добиваат предност пред Тиаго Силва :tapp:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Одлична игра знаев дека ќе има петарда како што почнавме добро со шанси..Антонини изигра супер заедно со цела одбрана само Абате не беше толку добар..средниот ред Амброзини звер заедно со Пирло кој се растрча малце,Гатузо следната треба да биде сменет со Пато а Бекам да се врати во средниот ред некако не се вклопува Гатузо во оваа игра што ја наметнува Леонардо..Бориело многу добро игра со Јувентус мора да биде прва постава заедно со Пато зад нив од страните Роналдињо и Бекам.Сидорф нека одмори на клупа малце заедно со Гатузо да не играат на стара слава туку да се докажуваат треба да го сватат тоа.Само да продолжи низата без загубен натпревар и на гостувањето кај Јувентус добро ќе биде.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ако продолжат со оваа игра сите ќе ги згазат...од утакмиците против јуве интер и фио да извадат 2 победи и 1 реми ќе биде топ,ремито нека биде против Фио а победите против најлутите другарчиња...
Бориело вчера даде ист гол како со Парма ...ѕвер е човеков,сигурно на тренинг 2-3 саати вежба само ножички ...:vozbud:
Forza Magico Milan !

vlade_kav

Добро дете !!!
Член од
30 ноември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
3
Првиот немаше врска со пенал Амброзини го одглуми, вториот беше пенал зошто Амелиа не ја допре топката а влезе во патот на Амброзини. Третиот е веќе недискутабилен.

Како и да рачунаш очајот на Џенова не можи да се скрие.
Пред него само голман на голот, ногата му ја сопна дефанзивецот и Амброзини падна.. Не глуми човекот, од тоа почист пенал нема ( освен секира у грбот да му закопа :toe: )... :smir:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Супер игра на Милан, Јуве го крка в сабота.
Секоја чест за Рони и Бекс што му го оставија третиот пенал да го шутира Хунтелар,малку и моралот и самодовербата да му се кренат на човекот...
Само така да продолжат.:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom