Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Многу им е лош тајмингот на телма за давање на реклами, се кога нешто се дешава

Добро прво полувреме Бекс многу повлечено играше ај второ очекувам да даде еден гол! :милан::salut:

Одлично прво полувреме,супер игра ако продолжат вака уште 3 ќе им шибнат!! :tv:

Го видовте ролингот на Амброзини ? Играчов е мајсториште гине за Милан :)
А за Лука Антонини што ќе кажете?

алал да му е значи на Амброзини... јас мислам дека поборбен и поголем работник во буквална смисла нема...иначе добра игра поврзани акции неколку одлично изработени...малку подобра реализација и топ!!

Добра игра во прво полувреме.Одамна неам видено да ни биде вака подвижен средниот ред.Доста добро и брзо ги отвораат акциите и ги нема она познато клацкање и беспотребни дриблинзи.
Амброзини мен оф д меч уште од сега! Секоја чест за капитенот! :)

Многу им е лош тајмингот на телма за давање на реклами, се кога нешто се дешава
во браво си скроз.. ми оди по живци вака кога гледам на телма и она кога даваат во долен дел рекламиве смрт ми е..по другиве преноси барем прават некако ја делат сликата а овде очај!!!

Го видовте ролингот на Амброзини ? Играчов е мајсториште гине за Милан :)
А за Лука Антонини што ќе кажете?
За мене е ТОП играчот не само на оваа утакмица општо,најдобар лев бек што го имеме моментално.

Добра игра на Милан добра игра на Бекам.Неговите топки се уметност.Штета што не даде гол.Ајде дополнете ги

А бе и Рино изненадува, греењето на клупа имало ефект

Капитенот ни е ѕвериште!!! Освен него мора да го издвојам и Антонини, засега извонреден...

Ајде да се додржиме и во второ.

дечки бековите не ни се како што треба
еве за голот денеска Антонини не спречи центаршут, а Абате не затвори навреме шут за гол
како и да е овој Милан има една голема мана тоа се бековите
невикам дека не чинат ептен оти од ова поарно и немаме, ама може да се земат и подобри
инаку срединава разиграна нешто денес

ајде да видиме до крај што ќе биде

А на Гатузо кога му подадат напред човекот незнае што да прави со топката. :pos2:
Пирло се растрча мамата. :pos2:
Амброзини звер, гине на терен, а и одлично глуми. :pos2:
Роналдињо колку пати им ја протна меѓу нозе? :pos2:
Се на се добра игра, Бекам испалува центаршутеви од немај каде, Бориело некако тромав делува. При онаа акција кога Пирло појде напред требаше да одигра дупли пас со него, а не да спушта доле на Рони. Добро е, да стегнеме уште еден гол па да играме растеретени.

Добра игра...Само уште Рони да не промашеше првиот пенал,решен ќе беше мечот!!! :helou:

Добро- Амброзини

Лошо- Бориело (себичен) Лео (само 1 напаѓач)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom