Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Дојде Јануари и сега сите ќе сме ги купувале:tv:а уствари ништо нема да земат...така ти е тоа друже,да се продаваат весниците само...ви препорачувам да не се замарате со тие Репорт на гоал.ком,пошто све тоа е срање у боја...Кажа Галиани:Само Бекс и Адијах..ништо друго:toe:

Ај бе не се глупирајте....Торес :pos:
Ај може ќе биде изненадување на следниот берлускони куп хахаха според бугарскиот официјален сајт на Милан :icon_lol:

A што е потрагично ние фантазираме за Торес ама па овие Гол на почетна го ставиле тоа за Торес .... која бламажа (рофл)

Ај бе не се глупирајте....Торес :pos:
Ај може ќе биде изненадување на следниот берлускони куп хахаха според бугарскиот официјален сајт на Милан :icon_lol:

A што е потрагично ние фантазираме за Торес ама па овие Гол на почетна го ставиле тоа за Торес .... која бламажа (рофл)

ова од малиот што го нарече Бонера мудар и солиден,не?? хахахаха кој звер беше треба да се врати на форумов. :vozbud:
А за гол.ком ништо чудно тие само дезинформации шират.

Epa ajde momci i devojki srekna nova godina mnogu zdravje sreka i ljubov pred se za vas a za nasiot milan mnogu pobedi,nekoe transverce (sakam napagac(dzeko):D:vozbud:)i da osvoime so poveke trofei vo novata godina ! FORCA MILAN!!!!!

Незнам шо кур ќе ние сеа од кој решија да не го даваат Адија на позајмица. Више ако решиле напад, нека купат некој централен.

Иначе Рафиња бил казнет од шалке прочитав негде, незнам зашто не ми иде германскиот баш, него треба да го земемо :vozbud:

Вас Гаго ви е мајката.....стварно дечкото има 22 години,ама Дида е побрз од него,така да ќе се вклопи во игра..:pos2::pos2:(шала мала)

Незнам шо кур ќе ние сеа од кој решија да не го даваат Адија на позајмица. Више ако решиле напад, нека купат некој централен.

Иначе Рафиња бил казнет од шалке прочитав негде, незнам зашто не ми иде германскиот баш, него треба да го земемо :vozbud:

треба да, ако се оди со асална анализа на позициите што ни се тнки. Ама, моја препоставка е дека од десната страна се позадоволни, кај што може да се ротираат Одо, Абате и Замброта и дека нема да донесат десен бек. Иначе плаче у за Милан човекот.
Мислам дека може да донесат само лев бек и евентуално тој Јованович, кој е тотално непотребен, а гарант и неквалитетен(немојте сеа со клипови од стандард лиеж ќе ве молам)ама бесплатен, и како таков ќе го донесат.
Како и да е ќе биде килаво до крај. Грдиве-Пандев а и без тоа се јаки, Јуве гарант Рафиња и Хидинк, а ние ќе се мачиме со “што дал Господ’’.
Оставени сме само на воља за победа, агилност и искуство ајде да речеме, како квалитет на играчи сме во минус од нив, и тоа е тоа.

Рафиња у Јуве од кде сеа ова ??

Ја читав дека он е више играч Баерн 90 % :toe:

ехаа одамна го бркаат они бе кој Баерн црн кои 98%, ќе ги приберат Јуве ќе видиш. :)

Што ќе им го на јуве бе, Касерес одлично игра сезонава, најбољи играч им е. Али ќе видимо, енивеј ја пре би го сакал Адриано од Севиља, само некако спласнаа за него и шпекулацииве, дечкото е зверчина.

А ја кој би се прашувал, на Лотито би му дал у Јануар колку сака за Коларов :icon_lol:
Али штета што ја не се прашувам :pos2:

Forza Milan !!!!!!

12 месеци среќа
52 недели забава
365 дена успех
8760 часови здравје
52600 минути уживање
3153600 секунди љубов.
Среќна Нова 2010 Година Милнези. :smir:

Forza Milan !!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.