Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде сеа Џеко да го земат у Јануари и така отпаднаа Волфс :toe:

ќе праиме муабет следниот петок кога ќе ве драфнат со Челзи :wink:

незнам како не сфати до сега дека Милан се тим кој можат дома да губат од Цирих а на гости Реал да ги тепаат, овие се конкретни примери инаку ова важи и за другите јаки/слаби тимови. Колку што памтам сите велеа дека е невозможно Милан да ги тепаат Реал на гости па бидна што бидна... а и незнам што тим се тие Челзи па да неможат да се победат

Кој се смееше дека Милан игра УЕФА?
- Ливерпул фанови? ете ги таму... Јуве? и тие се таму, иако сакав и Ливерпул и Јуве да продолжат понатаму... како и да е следат уште, може нема сеа ама ќе биде, се знае тоа :)

Ај честито пласман, сигурен бев дека ќе биде тешко пошто ги знам Милан како играат со послаби екипи, затоа и сеа сакам да ни се падне некоја појака екипа а не Бордо пример... (ама ка за инат тие ќе паднат, Гуркуф да се врати на Милано :))

...и побрзо враќање на Силва

Честиткииииииии :cveke:

Меѓу 16те најдобри се, сосема заслужено иако можевме и многу подобро!

незнам како не сфати до сега дека Милан се тим кој можат дома да губат од Цирих а на гости Реал да ги тепаат, овие се конкретни примери инаку ова важи и за другите јаки/слаби тимови. Колку што памтам сите велеа дека е невозможно Милан да ги тепаат Реал на гости па бидна што бидна... а и незнам што тим се тие Челзи па да неможат да се победат

јас го имам сватено тоа али ипак да видиме како ќе биде... мене ми е ептен криво што испадна Јуве и што Милан незнае да задржи топка подолго од 10 сек. али тоа е... соочете се нит вие нит Интер неможе да им парира на Реал,Ман.Ју, а поготово на Челзи и Барса... барем не оваа сезона.

ипак честитки за пласманот се надевам дека ќе имате успех во елиминациите...

добро бе баже па не губиме ние 7-1 од манчестер ! ај не замарај више ,остај не да се радуваме на моментиве...деееее :uvo:

Да се паднеме со Манчестер или Лион ако утре направи добро

барем интересно да биде

со Челзи ке биде 10 одбрана 1 напагач и тапа утакмица

бордо и арсенал ке се мачиме многу :smir:

Разочаран сум од играта од цел тим :toe:
- Ама честито нека ни е пласманот. :smir:

ajde be sto se sekirete dobro e se plasiravme ostaj sto sboruvat
samo silva da e dobro sa se drugo ima resenie
koj i da ni padna so 2-3 dobri zasiluvane i bechkam vo timot od janura pak sme GRANDE MILAN :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom