Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Ако се земе играчов ќе се размрда и таа десна страна тоа ќе биде добро и за Роналдињо нема да се напаѓа само по таа лева страна и тој ќе се растерети од тие 5 души што ги има од противничките екипи што го влечат го тепаат итн итн итн :)
Десната страна и сеа се размрда со Пато, сеа коа ќе дојде и Бекам ќе биде уште подобро, и на лето да се надевамо на Красич и некој добар бек :P

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Десната страна и сеа се размрда со Пато, сеа коа ќе дојде и Бекам ќе биде уште подобро, и на лето да се надевамо на Красич и некој добар бек :P
Па јас повеќе сакам Пато да се развива во напаѓач отколку да набацува за Бориело ... Таа работа би му ја препуштил на Бекс да работи по таа десна страна додека Роналдињо би бил опасен по таа лева страна да си ги изведува акробациите да крши кичми а не само да нафрлува да го бара Бориело/Пато!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321
Абе ајде, уште споредби праат бе. Пато е класа бољи од црнчето, тој за црвен да добие само го бива :pipi:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
додуша црнчето не го знам али пато доста изненади несомнено е тој еден од подобрите избори на берлускони :smir:

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
додуша црнчето не го знам али пато доста изненади несомнено е тој еден од подобрите избори на берлускони :smir:
Не го знаеш Балотели бе? :)

Инаку, претседателот на Ливорно, стапил во контакт со Галијани за позајмица на Ајдиа, од Јануари до крај на сезоната. Галијани му одговорил, ќе видиме. :)
Ја не би сакал да го дадеме на позајмица. :helou:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Не го знаеш Балотели бе? :)

Инаку, претседателот на Ливорно, стапил во контакт со Галијани за позајмица на Ајдиа, од Јануари до крај на сезоната. Галијани му одговорил, ќе видиме. :)
Ја не би сакал да го дадеме на позајмица. :helou:
Ако го дадат на позајмица ке напрвават исто како со Гургуф..:toe::nesum:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
^ Добро ќе биде да го дадемо одма на позајмица бе, таму ќе игра а и нема да биде исто како со Гуркуф, дека овој ќе го дадемо овде во Италија , нема да го враќамо назад, па ако биде добар после од идната сезона ќе го имамо у тимот... тие што ги враќамо се знае остануваат после назад :)

Еве ги повиканите за со Лацио:
LAZIO-MILAN: I CONVOCATI ROSSONERI
07/11/2009

MILANELLO - Questi i 20 rossoneri convocati da Mister Leonardo per Lazio-Milan:

Abbiati, Dida, Roma, Antonini, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Abate, Ambrosini, Flamini, Pirlo, Seedorf, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho.
Giocatori indisponibili: Storari, Bonera, Jankulovski, Onyewu, Gattuso, Di Gennaro.
Се вратил Абиати, ама мислим дека Дида дур не се повреди или не направи уште некоја поголема глупост од онаа со Реал уште ќе биде на голот, а и Абате и Антонини се назад во составот добро е само не ми се свиѓаат честите повреди на Гатузо, ама добро на негова позиција имамо играчи па не се чуствува толку кога го нема во составот...

Лацио сезонава се катастрофа, па зошто да не се повтори онаа петарда од пред некоја сезона, и тогаш а и сега им брани Муслера па ќе видимо :)
Би сакал да го видим тимот што играше против Реал и сеа, ама мислим дека Леонардо некого ќе изостави од состав... Замброта, Амбросини, Одо или Бориело.

Абе ајде, уште споредби праат бе. Пато е класа бољи од црнчето, тој за црвен да добие само го бива :pipi:
Коа ќе ми текне фановите на Шинтер овде на форумов коа се фатија дека Балотели е подобар од Пато ми се смее, па уште ставаа клипчиња какви голови давал Балотели, што праел за Италија ова она :icon_lol:

И немојте бе со вакви изјави, знам дека му е криво што можеше да игра против неговите и да слави, ама немора сеа јавно да кажуе... пичка :)
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=13676

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Нема да го дадат Адијиах на позајмица 100 %,пошто тие го купија да има замена за Пато или Дињо на таа позиција,пошто нема друг играч за таа позиција и ако се повреди Пато или Дињо ќе треба да менува формација.
да го споредиш Пато со Балотели е навреда.
Снајдер сакал во Милан,хаха,па нормално ќе сака кога знае нема да освои ЛШ уште едно пола век минимуН:pos2:...што значи да бидеш у тој клуб а да не ти се игра за нив :nesum: и ето изјавил сака да се пензионира во Мајорка :nesum::pos:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Јас баш сакам да иде нигерчето на позајмица ама не во Ливорно... Тоа е тим без амбиции ќе испаѓаат годинава нечини да му се наметнува такво опкружување може еве да му помогнеме на Лацио :) или некој од тимовите Парма и сл...

За утре мислам дека ќе ги оправаме Лацио ... Премногу добри пријатели сме со нив и со Лотито !

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321
Лацио сезонава се катастрофа, па зошто да не се повтори онаа петарда од пред некоја сезона, и тогаш а и сега им брани Муслера па ќе видимо :)

Коа ќе ми текне фановите на Шинтер овде на форумов коа се фатија дека Балотели е подобар од Пато ми се смее, па уште ставаа клипчиња какви голови давал Балотели, што праел за Италија ова она :icon_lol:

И немојте бе со вакви изјави, знам дека му е криво што можеше да игра против неговите и да слави, ама немора сеа јавно да кажуе... пичка :)
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=13676

Абе Лацио пациентела невидена са, лани утакмицете со нив 0-3 на гости и 4-1 дома или обратно беше незнам точно.
Пред тоа петарде, а тогаш ги имаа Пандев и Ледесма, тек сеа шо ќе им се задеси :pipi:

Балотели е добар играч, да бидемо реални малце, за неговите године е супер, да го среди карактерот ке биде нешто од него, али како и да е Пато е моментално класа и пол накај две бољи од него

Снајдер знае шо сака, комшиеве го влечеја за ноге од мадрид да им дојде. Штета

P

PewDiePie

Гостин
Абе каква позајмица на Адија нема шанси ќе си добива шанса тој кај нас Рони ке одмара некад,а што се однесува до Балотели пфф Пато е каде каде подобар....за утре не летајте многу во облаци пошто можно е да им пуштиме некој бод на лацио ептен се во криза и можно е Галијани да ја намести :toe:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Има некој поима што се случува со правилото за не европски играчи? Сега со Адијах се потполни и второто место?
Да не знае некој каков пасош има Рафиња случајно да не има европски?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom