NBA сезона 2009/2010

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ма овие Бостон не треба ни да се чуваатм нека ги оставаат ништо не можат да погодат :pos2:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Колку е убаво да го гледаш резултатов:)
Одлично засега посебно во одбрана се гледа колку поени имаат Ален и Пирс. Во прва четвртина поени постигнуваа само Рондо и Гарнет мислам. Ален се истроши изгледа претходната утакмица па сега се изгуби. Рондо стандард пробува да ги разигра другиве ама не оди некако. Перкинс ако не дочека слободен шут или слободно положување незнае шо да и прави на топката.
Само да се продолжи овака во одбраната, а во нападот се ќе си дојде само од себе:)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Готово сигурна победа на лејкерс :vozbud:

--- надополнето ---

каков тренер е џексон знае одма кога д апобара тајмаут а не како овој риверс кој врска нема и фил џексон такви тренери ги јаде за доручек.

--- надополнето ---

ко је ово јиграч рондо да завршува последне напад :pos2: значи стварно тренеров на бостон е дрво и не знае да ги ротира играчите. гарнет у последните минути го здрви на клупа, пирс ајде тој врска нема боље да не игра, ама како може реј ален да игра, па тој смао трча као петле на терен не може ни од под кош да погоди а камо ли некоја тројка :pos2: значи овие бостон се навистина смешни и јас гледма циркус не гледам кошаркари

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Сите они кои што сакаат Зоте да прекине да треска глупости:) ќе ја биде за група на фејсбук.
Следниве 5 и пол минути ќе има карневали

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Значи навистина тој што командува со клупата, тренерот е пола тим и тој е одговорен за све, па јас не знам перкинс го закова на клупа ко јтренер е овој док риверс :pos2:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958

Имате поздрав од дечково :):):)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
FISH е човекот !!! Серијава ќе се решава во Ел Еј. Тоа е најбитно.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66

Имате поздрав од дечково :):):)
Ќе не запознаеш???

--- надополнето ---

Пред еден месец имав еден пост на оваа тема.Ме мрзи да го барам сега.Во главном зборот беше кога големите ѕвезди ќе се покакаат... Од какањето на една ѕвезда до какњето на друга има само една разлика и никаква друга...Дали има кој да ги смете остатоците од истото?...Вечерва чистач имаше и затоа никој тука нема да спомне дека некој се покакал

Титулата ќе се рашава во Холивуд... Единствено ако не се побркаат ЛАЛ да ги победат и наредниве две во Бостон

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ќе не запознаеш???

--- надополнето ---

Пред еден месец имав еден пост на оваа тема.Ме мрзи да го барам сега.Во главном зборот беше кога големите ѕвезди ќе се покакаат... Од какањето на една ѕвезда до какњето на друга има само една разлика и никаква друга...Дали има кој да ги смете остатоците од истото?...Вечерва чистач имаше и затоа никој тука нема да спомне дека некој се покакал

Титулата ќе се рашава во Холивуд... Единствено ако не се побркаат ЛАЛ да ги победат и наредниве две во Бостон
немој да плачеш веднаш... али ќе те утешам ајде Џејмс беше кралот :smir:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66

Реј Ален... Изнвонреден кошаркар но баш поради ова никгаш не се вброја во редот на Коби,ЛеБрон,Џордан ,Вејд па ајде и Реџи...

Мечот во лоша игра го доби ЛАЛ но пред се поради уште послабата игра на Бостон...
Ова е катастрофално лошо за Бостон.Да загубеа на домашен терен но да речеме во 5 тиот натпревар.Подруг ќе бидел претисокот бидејќи во тој случај ќе имаше 3 меч топки вака имаат огромен психолошки товар

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
немој да плачеш веднаш... али ќе те утешам ајде Џејмс беше кралот :smir:
Не е плачка тоа...Да образложувам сега би отвориле нова до безкрај тема но не е тоа поентата.Постот мој доволно говори за се.Тоа е чиста вистина... Победи ЛАЛ и сите му симнуваме капа на Фишер...Никаде не видов зошто Коби шутираше од секаде... Немора никој да ми реплицира.Знам ЛАЛ е комерцијален тим и ако влезам тука во конфликт ( рака на срце вербален) со еден ќе треба да реплицирам со 10 фанови на ЛАЛ и нормално дека ќе го загубам случајот :pos2:

--- надополнето ---

Леброн ова е Фишер. Тоа е дечкото кој има 4 шампионски прстени и многу лесно може да дојде до петтиот:)
Мило ми јас сум Атанаско и во Понеделник ако положам статистика ќе ја исчистам прва година

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Реј Ален... Изнвонреден кошаркар но баш поради ова никгаш не се вброја во редот на Коби,ЛеБрон,Џордан ,Вејд па ајде и Реџи...

Мечот во лоша игра го доби ЛАЛ но пред се поради уште послабата игра на Бостон...
Ова е катастрофално лошо за Бостон.Да загубеа на домашен терен но да речеме во 5 тиот натпревар.Подруг ќе бидел претисокот бидејќи во тој случај ќе имаше 3 меч топки вака имаат огромен психолошки товар
некако нели ти штрчи малку ова име?! исто ко ален е прецизен само за тројка, и ништо друго екстра шутер е ален и ќе речам слободно многу подобар од милер, само шо денес немаше свој ден и шо не е предводник на нападот на бостон сам, додека милер остана запаметен како играч најпрецизен во последните моменти од утакмиците и ништо повеќе

--- надополнето ---

Не е плачка тоа...Да образложувам сега би отвориле нова до безкрај тема
нема да отвараме јас затварам тука морам да спијам, али ок е некој ден кога Коби ќе биде во пензија ќе остане Џејмс како најдобар, а до тогаш ќе видиме 6-7 прстенчиња на рацете на Коби :smir:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
некако нели ти штрчи малку ова име?! исто ко ален е прецизен само за тројка, и ништо друго екстра шутер е ален и ќе речам слободно многу подобар од милер, само шо денес немаше свој ден и шо не е предводник на нападот на бостон сам, додека милер остана запаметен како играч најпрецизен во последните моменти од утакмиците и ништо повеќе
Да се слагам со тебе.Па затоа и реков ПА АЈДЕ И РЕЏИ баш поради тоа што ми се слични... Рејмонд го имам приметено често му се случува ова.Една утакмица растур друга ненормален пад...Не е тоа карктеристика на голем играч... Коби,Леброн и остали и да не им оде еве како вечерва, слободно тројка некоја ненадејна и оп евети 30 поена... Јак играч е играч кој во слаба вечер ќе мава по 25 + коша... Да сванам да нема Реј 30 како некња ама па 0

--- надополнето ---

--- надополнето ---

нема да отвараме јас затварам тука морам да спијам, али ок е некој ден кога Коби ќе биде во пензија ќе остане Џејмс како најдобар, а до тогаш ќе видиме 6-7 прстенчиња на рацете на Коби :smir:
Океј другар.Поштувам некој кога прави смирен и донекаде реален муабет.Ти се надеваш на тоа.Јас се надевам дека одгодина Џејмс ќе се спое со двајца Олстар играчи па дека ќе ја почне доминацијата како онаа во деведесетите

Kajgana Shop

На врв Bottom