BATISTUTA 9
Fiorentina-Partizan-Real
- Член од
- 17 мај 2008
- Мислења
- 2.085
- Поени од реакции
- 266
хехех... ја го барам акси и го поздравувам со паметен потег шо не се кладеше (т.е. знае шо де) :tv:Ова вака ми се допаѓа.
Go LA.
хехех... ја го барам акси и го поздравувам со паметен потег шо не се кладеше (т.е. знае шо де) :tv:Ова вака ми се допаѓа.
Go LA.
Ќе не запознаеш???![]()
Имате поздрав од дечково![]()
немој да плачеш веднаш... али ќе те утешам ајде Џејмс беше кралот :smir:Ќе не запознаеш???
--- надополнето ---
Пред еден месец имав еден пост на оваа тема.Ме мрзи да го барам сега.Во главном зборот беше кога големите ѕвезди ќе се покакаат... Од какањето на една ѕвезда до какњето на друга има само една разлика и никаква друга...Дали има кој да ги смете остатоците од истото?...Вечерва чистач имаше и затоа никој тука нема да спомне дека некој се покакал
Титулата ќе се рашава во Холивуд... Единствено ако не се побркаат ЛАЛ да ги победат и наредниве две во Бостон
Ќе не запознаеш???
Не е плачка тоа...Да образложувам сега би отвориле нова до безкрај тема но не е тоа поентата.Постот мој доволно говори за се.Тоа е чиста вистина... Победи ЛАЛ и сите му симнуваме капа на Фишер...Никаде не видов зошто Коби шутираше од секаде... Немора никој да ми реплицира.Знам ЛАЛ е комерцијален тим и ако влезам тука во конфликт ( рака на срце вербален) со еден ќе треба да реплицирам со 10 фанови на ЛАЛ и нормално дека ќе го загубам случајот :pos2:немој да плачеш веднаш... али ќе те утешам ајде Џејмс беше кралот :smir:
Мило ми јас сум Атанаско и во Понеделник ако положам статистика ќе ја исчистам прва годинаЛеброн ова е Фишер. Тоа е дечкото кој има 4 шампионски прстени и многу лесно може да дојде до петтиот![]()
некако нели ти штрчи малку ова име?! исто ко ален е прецизен само за тројка, и ништо друго екстра шутер е ален и ќе речам слободно многу подобар од милер, само шо денес немаше свој ден и шо не е предводник на нападот на бостон сам, додека милер остана запаметен како играч најпрецизен во последните моменти од утакмиците и ништо повеќеРеј Ален... Изнвонреден кошаркар но баш поради ова никгаш не се вброја во редот на Коби,ЛеБрон,Џордан ,Вејд па ајде и Реџи...
Мечот во лоша игра го доби ЛАЛ но пред се поради уште послабата игра на Бостон...
Ова е катастрофално лошо за Бостон.Да загубеа на домашен терен но да речеме во 5 тиот натпревар.Подруг ќе бидел претисокот бидејќи во тој случај ќе имаше 3 меч топки вака имаат огромен психолошки товар
нема да отвараме јас затварам тука морам да спијам, али ок е некој ден кога Коби ќе биде во пензија ќе остане Џејмс како најдобар, а до тогаш ќе видиме 6-7 прстенчиња на рацете на Коби :smir:Не е плачка тоа...Да образложувам сега би отвориле нова до безкрај тема
Да се слагам со тебе.Па затоа и реков ПА АЈДЕ И РЕЏИ баш поради тоа што ми се слични... Рејмонд го имам приметено често му се случува ова.Една утакмица растур друга ненормален пад...Не е тоа карктеристика на голем играч... Коби,Леброн и остали и да не им оде еве како вечерва, слободно тројка некоја ненадејна и оп евети 30 поена... Јак играч е играч кој во слаба вечер ќе мава по 25 + коша... Да сванам да нема Реј 30 како некња ама па 0некако нели ти штрчи малку ова име?! исто ко ален е прецизен само за тројка, и ништо друго екстра шутер е ален и ќе речам слободно многу подобар од милер, само шо денес немаше свој ден и шо не е предводник на нападот на бостон сам, додека милер остана запаметен како играч најпрецизен во последните моменти од утакмиците и ништо повеќе
Океј другар.Поштувам некој кога прави смирен и донекаде реален муабет.Ти се надеваш на тоа.Јас се надевам дека одгодина Џејмс ќе се спое со двајца Олстар играчи па дека ќе ја почне доминацијата како онаа во деведесетитенекако нели ти штрчи малку ова име?! исто ко ален е прецизен само за тројка, и ништо друго екстра шутер е ален и ќе речам слободно многу подобар од милер, само шо денес немаше свој ден и шо не е предводник на нападот на бостон сам, додека милер остана запаметен како играч најпрецизен во последните моменти од утакмиците и ништо повеќе
--- надополнето ---
нема да отвараме јас затварам тука морам да спијам, али ок е некој ден кога Коби ќе биде во пензија ќе остане Џејмс како најдобар, а до тогаш ќе видиме 6-7 прстенчиња на рацете на Коби :smir: