NBA сезона 2009/2010

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Значи ово неш е најбољи плеј з амене во нба, какви асистенции дава тоа се мање више сто проценти кошеви каде играчот кој го проигрува не мора да шутира, ил изабива или положува. човекеот вечер и плус све погаѓа така да вечер лејкерс не верувам дека можат повеѓе да направат со оглед на тоа што одом е труп, бајнам има 3 лични и играат некако брзоплето индивидуално а не тимски и од надворешни позиции се трупови вечер лејекрси.

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
UTRE vo TD GARDEN od 2:30 GAME 4 BOSTON-ORLANDO,do pobeda i do 21 NBA FINALE!!!

PHOENIX-LAKERS 118-109 i namaluvanje na 2-1 za L.A. naj dobra utakmica vo playoffov edna vonserisksa utakmica edna prava REAL NBA,
edna utakmica za uzivanje,napnata,izramneta 48 minuti,brilijantna i konecno nekoj vo playoffov da gi nadigra L.A.vo reket i toa kako gi ubi,
AMARE STOUDEMIRE koja partija 42 poena,od koj 29 vo vtoro poluvreme
i plus 11 skokovi,gi hranese NASH odlicno so 15 asistencii i plus 17 poeni,
moram da go potenciram ROBIN LOPEZ 20 poena 8 od 10 sut,konecen
zaklucok za GAME 3 e deka go razbija vo celost L.A.vo REKETOT kade
cto se oni naj mokni,ajde da se izramni vo GAME 4 na 2-2 GO SUNS!!!

P

PewDiePie

Гостин
Ништо чудно вечер да умрат Орландо на терен и да намалат на 3-1.....имам некое такво претчувство (се надевам дека грешам али....)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.984
Поени од реакции
7.126
Браво Феникс ми дадовте мала надеж дека може да се вратите во серијата. Уште да се израмни сега на 2-2 добро ќе биде. А Неш и Стадемаер :cuc:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Има ли шанси Феникс да направи чудо па да го елиминира ЛАЛ ако играат ква одбрана?....Дај Боже!:pop:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Хмм да го елиминира Лејкерс? Ќе биде многу тешко, останува да видиме како Лејкерс ќе реагират наредната утакмица.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Лејкерс ќе оди во финале со победа од 4-1 се надевам.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ништо чудно вечер да умрат Орландо на терен и да намалат на 3-1.....имам некое такво претчувство (се надевам дека грешам али....)
Нема да имаат мотивација,ќе го јадат 30+:tv:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
А некој спомна кој ќе го чувал Рондо ако играат финале против Лејкерс.. Рондо треба уште многу фурни леб да изеде за да го стигне Неш : ))

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.942
Поени од реакции
23.426
Алвин Џентри го напрае токму тоа и што очекував. Ги допре Гасол и Одом а не Коби Брајант. Гледано од страна да го пуштиш Коби да си шутира е малку лудо и многу ризично но се исплатеше. Лопез и Амаре пред се им го расплакаа мамичето на Лејкерси у рекет. Гасол изгледаше како мало детенце покрај Амаре, ау дечково колку е јак, Феникс мора да го задржи летеово иако ќе биде тешко. Да има некоја екипа да го состае Амаре со Леброн тоа би било нешто непобедливо ја мислим.
2-1 ќе видимо наредната утакмица Зенот што ќе смисли али со ваква игра на Амаре, Ричардсон и Неш незнам ни дали може нешто да направи, освен 2-3 шамара на Одом и Гасол и да изиграат како што знаат :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ехх да го имаа Кливленд Стадемер место Џејмисон на 4 позиција ќе беше екстра,баш се вклопува во концептот на играта на Кавс ама не можеа сезонава да си дозволат такво појачување...
Вечер не знам зашто ама мислам дека Орландо ќе тепа,такво претчувство имам иако за Бостон сум до крај :)

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Magic вечер ќе изумрат по теренот , не верувам дека ќе играт ко минатиот пат , сега немаат апсолутно што да загубат , Бостон ќе биде на ниво и очекувам 4:0 вечер и финале со ЛА

Kajgana Shop

На врв Bottom