- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Орландо малку по малку си ја средува работата,него во колку е денеска Бостон-Кливленд и дали ќе ја даваат на МТВ?
Ќе ја даваат, во 01:00, ќе биде јакооо GOOOOOO CAVS!Орландо малку по малку си ја средува работата,него во колку е денеска Бостон-Кливленд и дали ќе ја даваат на МТВ?
Се ми се чини дека Кливленд е тим за регуларен дел само. Некако во плејофот се губат. Така беше и лани, а така е и сега. Во натпревариве со Бостон ми личи дека Келтиве се многу покомпактни и посигурни во себе. Иако Кливленд е фаворит мислам дека Бостон ќе победи во серијаваЌе ја даваат, во 01:00, ќе биде јакооо GOOOOOO CAVS!
:nenene:Ќе ја даваат, во 01:00, ќе биде јакооо GOOOOOO CAVS!
Дај не зафркавај:nenene:
Вечер директен пренос во 03.30часот од мечот Сан Антонио-Феникс, првичните најави беа дека ќе оди директен пренос од мечот Кливленд-Бостон, но изгледа на некој им пречи што ги даваат Кливленд-Бостон по втор пат и смениле утакмица ..а и добро е да се види Сан Антонио еднаш.
Дај не зафркавај
http://www.mrt.com.mk//index.php?option=com_content&task=view&id=15437&Itemid=96
Од една страна ми е криво што нема да го дадат Бостон-Кливленд оти сепак е дерби ама од друга страна ми е мило оти јас сум за Феникс...Поглупо здравје. Не навивам за ниеден од преостанатите тимови, ама Сан Антонио - Феникс на сметка на Бостон - Кливленд ?:nesvest:
А и Хауард уште еднаш мора да го исфалам. Ѕвер се напрај и во нападот. Браво!
А што има пак тој меч да го даваат по 100пати, ете во Недела ќе оди директен пренос тој меч, и што само тие две екипи ќе ги гледаме, заради нивната атрактивност, а овие другите спијат на терен и ич не се атрактивни, според мене добар потег направиле мтв, барем нема да се пофторуваат со мечевитеЗначи за Лејкерс навивам, ама Сан Антони - Феникс, пред Бостон - Кливленд. Плус Бостон во многу подобар термин од 01:00:nesvest::nesvest:
Ах бе МТВ пак ли ќе ја усерете работава