Довичински
TheTruth
- Член од
- 8 февруари 2009
- Мислења
- 3.833
- Поени од реакции
- 1.325
Охооо со Мајами се паднавме јаке ќе биде
Го најавив тоа пред три недели и се исполни.СУпер барем знам дека финалињата ќе ги гледаме на ТВДиректните преноси на МТВ ќе бидат секој Петок и Недела:smir:
И кој ќе игра на првата утакмица. Од гетата да не ќе одат да собираат деца за да ја изиграат утакмицата:nesvest:Вчера се повреди и Вујачич така да сега сите се повредени во Лејкерс
Kobe Bryant - Index finger on shooting hand, right knee.
Andrew Bynum - Strained Achilles
Ron Artest - Left thumb, twisted ankle
Lamar Odom - Shoulder
Shannon Brown - Right thumb
Luke Walton - Back
Jordan Farmar - Hamstring
Sashan Vujacic - Left ankle sprain
Ако се разигра Вејд готови се,напред МајамиТешко со Мајами ако се минат.... се знае кои ги чекаме со отворени врати :pusk:
Кириленко и Бузер се спремни за првиот меч од плеј-офот но кај вас нема да биде Џорџ Карл (сите знаеме дека Денвер со Карл е најдобар тим на западот после Лејкерси) и тоа е мала предност за нас но сепак не се знае ништо во вакво дерби:smir:Добро е се паднавме со Џезерите. Кириленко е повреден и Бузер белким ќе ги добиеме.
Еве ја табелата
Toчно само поради последниот натпревар помеѓу бостон и кливленд, кога судиите изиграваа шерифи и го избркаа мајк браун во трета четвртина, а во меѓувреме го напиздија и леброн џејмс за без тренер да ги врати кливленд од -25 негатива со можност за победа на крајот (штета ја промарши тројката).Мајами има капацитет да го кутнат Бостон.Ако немаат тие,Бостон знаат шо ги чека втора