NBA сезона 2009/2010

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Како и пред две вечери Кливленд со доза на среќа до победата.Овој пат со пола кош над Мајами.Првото полувреме во знакот на ЛеБрон Џејмс и Двен Вејд во второто се загубија и двајцата посебно Вејд кој постигна само 2 поена во второто полувреме од вкупните 32...ЛеБрон 10 во второто и 22 во првото за идентични 32 поени.Во целост Вејд можеби имаше подобра партија но згреши во клучните моменти кога ЛеБрон му ја украде топката а подоцна и беше фаулиран за клучните слободни врлања.Вејд имаше 4 сек да го реши натпреварот но го промаши шутот за три

M

Mario Gómez

Гостин
Гледам сеа Мавси ги убиле на Никси 78:128, најтежок пораз на домашен терен...

-50:nesvest:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Боби[Мкд];3263345 напиша:
Гледам сеа Мавси ги убиле на Никси 78:128, најтежок пораз на домашен терен...

-50:nesvest:
Ееее а мене у кладилница ми ја згрешија место двојка, они кец ми ја уплатија:)Арно им реков да ми ја сменат:pipi:
Инаку тоа им е најголем пораз на домашен во историјата:toe:

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
Koga sme kaj REKORDITE JAS izgledav od PONEDELNIKOT DO NEDELATA 25utakmici vo LIVE.

Како и пред две вечери Кливленд со доза на среќа до победата.Овој пат со пола кош над Мајами.Првото полувреме во знакот на ЛеБрон Џејмс и Двен Вејд во второто се загубија и двајцата посебно Вејд кој постигна само 2 поена во второто полувреме од вкупните 32...ЛеБрон 10 во второто и 22 во првото за идентични 32 поени.Во целост Вејд можеби имаше подобра партија но згреши во клучните моменти кога ЛеБрон му ја украде топката а подоцна и беше фаулиран за клучните слободни врлања.Вејд имаше 4 сек да го реши натпреварот но го промаши шутот за три
Da bas taka, prekrasna kosarka,kako sto dolikuva na derbi megu Wade i L.J.
interesno bese i vo Utah so Suns,kade cto gostite vodea so 17 razlika,
no blagodarenie na rookito Wesley Matthews od klupa so 21 poen i
Kirilenko so 25 poena,i cel tim zaedno im napravija 16-0,za da na kraj
i pobedat so 124-115,Nash so 15asistenci ili se vkupno 8.013 vo negovata
kariera,e samo 8 igrac vo istorijata na NBA,da nadmine 8.000 asistencii.

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Сеуште неофицијално али изгледа Аренас е суспендиран до крајот на сезоната.Не се знае и дали ке ја продолжи кариерата во Вашингтон иако има уште 3 години од договорот,најверојатно ке има раскин на тој договор.Према информациите што читав излеа Аренас не сака да игра во клуб кај што престедател е Ерни Гранфилд.. така да излеа ке си иде од таму.Мислам дека тоа ке биде добар потег за двете страни..Аренас ке најде нов клуб кој ке му понуди солиден договор,а па Вашингтон ке се ослободи од огромниот договор кој го имаше со Гилберто.:)

Утре вечер во 02.00 на TNT :vozbud: ке има добра утакмица Орландо-Бостон,се надевам моето останување до 04 и 45 сабајле ке биде прославено со победа на Орландо :)

На крајот уште една неофицијална вест(све неофицијални вести :)) ) а тоа е дека Алфа тв и оваа година ке пренесува НБА почнувајки од Ол Стар Викендот па се до крајот на сезоната.. Се надевам оваа информација ке е точна :)

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Da bas taka, prekrasna kosarka,kako sto dolikuva na derbi megu Wade i L.J.
interesno bese i vo Utah so Suns,kade cto gostite vodea so 17 razlika,
no blagodarenie na rookito Wesley Matthews od klupa so 21 poen i
Kirilenko so 25 poena,i cel tim zaedno im napravija 16-0,za da na kraj
i pobedat so 124-115,Nash so 15asistenci ili se vkupno 8.013 vo negovata
kariera,e samo 8 igrac vo istorijata na NBA,da nadmine 8.000 asistencii.
Нема физика да изгледаш по 4,15 утакмици на вечер. А браво у секој случај:vozbud:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Сеуште неофицијално али изгледа Аренас е суспендиран до крајот на сезоната.Не се знае и дали ке ја продолжи кариерата во Вашингтон иако има уште 3 години од договорот,најверојатно ке има раскин на тој договор.Према информациите што читав излеа Аренас не сака да игра во клуб кај што престедател е Ерни Гранфилд.. така да излеа ке си иде од таму.Мислам дека тоа ке биде добар потег за двете страни..Аренас ке најде нов клуб кој ке му понуди солиден договор,а па Вашингтон ке се ослободи од огромниот договор кој го имаше со Гилберто.:)

Утре вечер во 02.00 на TNT :vozbud: ке има добра утакмица Орландо-Бостон,се надевам моето останување до 04 и 45 сабајле ке биде прославено со победа на Орландо :)

На крајот уште една неофицијална вест(све неофицијални вести :)) ) а тоа е дека Алфа тв и оваа година ке пренесува НБА почнувајки од Ол Стар Викендот па се до крајот на сезоната.. Се надевам оваа информација ке е точна :)
Камо среќа се да е ова точно со пораката само ова со СЕЛТИКСИ не :))) Ајде ќе гледаме вистинско дерби :smir: Позз:wink:

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
DreamBox is My Life,NBA is My Dream!!!

Нема физика да изгледаш по 4,15 утакмици на вечер. А браво у секој случај:vozbud:
Ne gledam edna tuku gi vrtam site cto gi davaat,
taa vecer,za tie 7dena izgledav tocno 25NBA vo LIVE,
taa bese takva nedela,cudo inaku gledam pod 20utakmici,
nedelno,namesti Dreambox pa ke vidis,cudo brat za NBA.

Arenas i Crittenton suspendirani do kraj na sezonata,
mnogu mi e krivo ama toa e sto e,trebalo da misli,
vecer e prava uzivancija,teska kosarka ke bide prava playoffs.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ајде почна претставувањето...Се надевам ќе има јака кошарка

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Какво второ полувреме на Луис, ми ги извади парете од џеб мамата, ми беше двојка ко кула, со двојката на Торонто у Њу Јорк, поврзани со Интер, Атлетико и Египет добри парички ќе земев, прокоцкаа водство Селтикси ,и 16 разлика едно време ако не се лажем у второто полувреме :(

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Со нетрпение all star....

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Какво второ полувреме на Луис, ми ги извади парете од џеб мамата, ми беше двојка ко кула, со двојката на Торонто у Њу Јорк, поврзани со Интер, Атлетико и Египет добри парички ќе земев, прокоцкаа водство Селтикси ,и 16 разлика едно време ако не се лажем у второто полувреме :(
И двете екипи не делуваа сериозно.И Бостон онака како од сенка го стекна водството во 3/4 не со некоја посебна игра.Орландо загази во финишот на третата и почетокот на четвртата и ја преврте утакмицата.Претстои невероватна кошарка од Ол Старот па се до средината на Јуни после пак фудбалче.МЕРАК

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Кога сме веќе кај ол-старот ќе се пренесува на некоја наша телевизија?
Зошто обично повеќе пати пренесувале нба од ол-старот па натака,али лани не беше така.
Пошто иам шкљ кабловска ако нема на наша телевизија ќе мора на нет.

Kajgana Shop

На врв Bottom