Мајло
B I S
- Член од
- 22 јуни 2009
- Мислења
- 1.594
- Поени од реакции
- 940
Извини девојко од 21 век(можда и 22 незнам).Јас лично немам ништо против нив,нека седат подалеку од мене,а јас подалеку од нив.Ако се педери нека се,ама стварно не ми е јасно зашто сакаат геј парада?Да ги извадат педерските газиња во танга гаќички?Да гледаме нешто неприродно и да се грозиме(знаеме какви се овие паради низ светот)Колку плитки луѓе газат по земјата на нашата татковина.Кој сте па вие извини молим вас да ги тепате???Се сеќавам гледав клип на youtube во Србија на геј-парада,мислам какви сељаци,дебили,шупаци,незнам ни како да ги наречам,земале жена ја тегнат ја шамараат,ја кубат ја измлатија сиротата,а зашто?Тоа може да е вашата сестра,брат или некој роднина.И тие се луѓе!И ве молам не мешајте гревови,религии,и секакви глупости извадени од нафталин.Ова е 21 век,време каде можеш да го изразиш своето мислење и својата сексуална припадност,јесте да у МКД времето е запрено во времето на Илинденско востание,али тоа е тоа.
Бараат ли права со таа геј парада?Кои права?Колку што знам јас нив никој не им брани да се лупаат и што ли уште не прават.Нека се собираат со некои клубови итн.Правото за брак и посвојување деца?
Ајде ти кажи ми дали е нормално некои двајца да посвојат дете?Како тоа дете ќе се вклопи во друштво,школо општо во заедницата со двајца татковци? Лупаш глупости современа девојко:smir: