Дали машките знаат вистински да сакаат?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знаат да сакаат ако и девојките се постават исто така спрема нив. Не може да се очекува некој да те сака ако се оди во екстреми со однесување и потоа да се наоѓаат изговори како - ма не знаат да сакаат бе.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Божеееееееее па колку и машките знаат да претерат некогаш и тие имаат чуства...ако некому не му се погодил дечкото и ако мисли на секс не значи дека и другите се такви:toe:
Само треба да ја најдеш личноста вистинска за себе...секако дека подоцна нема да се мисли така.:back:
апсолутно се согласувам.. само прочитај и ги постовите на ангела... една од многуте шо дечко и не и се погодил па плука по цел машкиу род....

S

StereoLove

Гостин
апсолутно се согласувам.. само прочитај и ги постовите на ангела... една од многуте шо дечко и не и се погодил па плука по цел машкиу род....
Хехехех па секој може страдал,секој имал љубовни јадови.Ете и јас сум имала ама сепак не престанувам да губам надеж дека машките знаат да сакат.
Имале различни интереси но не значи дека не знаат:toe:
Џабе е плукањето кога ништо нема да го врати него.

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
Imas nekoj problem so mene ili nesto sosem ne e vo red so tebe, mislam jas si go najdov deckoto od tie 10% ali trebase mn vreme za toa...i ne se zalam za deckoto......ne kazuvaj raboti koi podocna se pokazuvaat deka se nevistina

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Јас сум машко кое знае искрено да сака.
Верувале или не.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Imas nekoj problem so mene ili nesto sosem ne e vo red so tebe, mislam jas si go najdov deckoto od tie 10% ali trebase mn vreme za toa...i ne se zalam za deckoto......ne kazuvaj raboti koi podocna se pokazuvaat deka se nevistina
неам никаков проблем со тебе.. имаш сама проблем со себе дефинитивно. баш ми е мило шо си нашла асален дечко.. глеј да го задржиш ако можеш и знаеш.

П.С која работа ја кажа ти шо е вистинита а ја шо е лага?
и те молам не ми ги читај веќе постовите не ме цитирај аман не замарај госпоѓице совршена!

Хехехех па секој може страдал,секој имал љубовни јадови.Ете и јас сум имала ама сепак не престанувам да губам надеж дека машките знаат да сакат.
Имале различни интереси но не значи дека не знаат:toe:
Џабе е плукањето кога ништо нема да го врати него.
мене мн добро ми е јасно тоа... треба на некоја друга да и се објасни ова...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Знаат како може да не знаат шо сме ние телиња.
Ајде без плукање понас ќе ве мола.:salut:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Брат тоа е исто ко со албанците...мислиме за нив у глобала дека сите се терористи и криминалци....али не е баш така...

Така и со нас машките...не бие лош глас заради некој морони шо у животот им е битно шо повеќе да легнат а не шо ќе легнат т.е кретени без достоинство и морал!:toe:

Член од
9 септември 2008
Мислења
115
Поени од реакции
13
Ахх, кога ке престанете сите да генерализирате. Осудувате нечие мислење врз основа на своето искуство. Значи секој си го зема сопствениот став како апсолутна вистина наводно подржана од факти...Може да ве прашам, господа, какви факти барате во дискусија за чувства?!

А иначе ангела, ако збориме за односот на проценти кај тебе, би рекла дека треба да ти биде 50:50 (што знаат и што наводно не знаат да сакаат). Ме интересира зашто го одбра за главно лошото мислење за машките???И ако они не знаат да сакаат, тогаш зошто ние женските би се врзувале толку емоционално за нив, како што гарант го правиш истото и ти?

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
Kako prvo nemoj mnogu ti ^^FreE-BoY^^ da mi popuvas, prvin ti sredi si gi nesoglasicite vo sebe, pa posle zbori za drug
......RED PASSION , se vrzuvam za maskite tolku emocionalno zasto znam VISTINSKI DA ZASAKAM, a gi ima povise od pola slusni im go razmisluvanjeto za zenskata strana, sto za niv pretstavuvaat zenite?????!!!! i kazi mi sto ke ti odgovarat, pa posle donesi zaklucok od toa

Член од
9 септември 2008
Мислења
115
Поени од реакции
13
Kako prvo nemoj mnogu ti ^^FreE-BoY^^ da mi popuvas, prvin ti sredi si gi nesoglasicite vo sebe, pa posle zbori za drug
......RED PASSION , se vrzuvam za maskite tolku emocionalno zasto znam VISTINSKI DA ZASAKAM, a gi ima povise od pola slusni im go razmisluvanjeto za zenskata strana, sto za niv pretstavuvaat zenite?????!!!! i kazi mi sto ke ti odgovarat, pa posle donesi zaklucok od toa

Tвојот заклучок не е донесен врз основа на анкети што си ги праела кај машките, туку врз едно лошо искуство што си го земала за репер и главен фактор во твојот апсурден став кон мажите. Кога гледаме карактер кај некого, не ни е битно дали е машко или женско, туку го оценуваме како личност. Нормално е да има и такви што не знаат да сакаат и такви што знаат(...ма да различно се сфаќа љубовта ), така да не ги сместувај сите во еден кош.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522

девојко аман свати веќе еднаш.. НЕ ЗБОРИ ВО МНОЖИНА!!! ако си повредена од еден двајца не значио дека сите се такви како што ТИ си ги замислила, генерализираш према цел машки пол судејки врз основа на 2 3 4 кои те повредиле... океј те сваќам знам како ти е ама свати дека не се сите исти!! секој на свој начин ги глееда работите.. незнам шо неможеш да сватиш... да почнам ја да плукам сеа по цел женски род зашо сум повреден??? не иде.. ке плукам по оној кој ме повредил или заебал или ни нанел некакво зло.. према сите НЕ!

П.С се врзуваш многу за машките мн емоционално зашо знаеш да сакаш... девојко.. за да засакаш некој ВИСТИНСКИ најпрво треба да го процениш и да согледаш некопи работи.. ако за кратко време се врзуваш со сите онда тука ти е грешката....

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Ах себични, само личен интерес да се гледа.Затоа нема ништо.:nesum:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Дали машките знаат што е љубов? Знаат ли да сакаат само една и да не гледаат други? Постои ли љубов за нив или се им е само во сексот...
Се надевам на ств искрени одговори =)
Машките знаат што е љубов, знаат да сакаат само една, но не може да не гледаат во други. И не им е се до сексот :toe:

A

Antigona

Гостин
Дали машките знаат што е љубов? Знаат ли да сакаат само една и да не гледаат други? Постои ли љубов за нив или се им е само во сексот...
Се надевам на ств искрени одговори =)
Зависи од машкото. Не се сите машки исти.

Имаше случај кога другарка ми мислеше дека идела со дечко со кој би имала добра иднина, ама испадна дека он ја користел за да извлече некои информации од неа , а потоа и заврти грб. Изгледа добар актер бил.

Меѓутоа постојат момчиња кои навистина може со целото свое срце да се вљубат во една и за нив единствена девојка. Сепак зависи од машко, од неговите сфаќања, од средината во која има израснато , од друштвото, блиските .....

Јас сум цврсто убедена дека постојат машки, па и мажи кои знаат што е љубов и многу добро можат да го искажат тоа кон љубената.

Kajgana Shop

На врв Bottom