Дали машките знаат вистински да сакаат?

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
Retki se onie maski sto VISTINSKI SAKAAT, a uste poretki se onie sto ZNAAT DA GI POKAZAT CUVSTVATA KOGA VISTINSKI JA SAKAAT DEVOJKATA, vo denesno vreme se e svedeno samo na zadovolstvo, i zatoa i mazite gi izgubile cuvstvata, na niv vazno im e da se zadovolni i nikoj ne im treba..........90% NE ZNAETE VISTINSKI DA SAKATE.....

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Retki se onie maski sto VISTINSKI SAKAAT, a uste poretki se onie sto ZNAAT DA GI POKAZAT CUVSTVATA KOGA VISTINSKI JA SAKAAT DEVOJKATA, vo denesno vreme se e svedeno samo na zadovolstvo, i zatoa i mazite gi izgubile cuvstvata, na niv vazno im e da se zadovolni i nikoj ne im treba..........90% NE ZNAETE VISTINSKI DA SAKATE.....
Да погодам, ти си од оние 10%?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Кое искуство треба да го има човек за да посочи на 90% од мажите...

T

Tetro

Гостин
со твоите 18 години изненадуваш нешто:kesa:

T

Tetro

Гостин
pozitivno ?? negativno???
за процентот, :toe:
90% NE ZNAETE VISTINSKI DA SAKATE.....
е сега. за да направиш проценка и да изразиш процент, треба да знаеш некоја формула од веројатност.

колкава е веројатноста да најдеш некој кој припаѓа на оние 10% кои ѓи бараш?

ти треба искуство, мнооооогу искуство за да дојдеш до заклучок дека односот е 10--90

:helou:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.951
Поени од реакции
12.557
А доколку ги покажеме чувствата не сме појќе интересни нели?
Имаш време, ќе го промениш ставот уште 10 пати...исти сме и вие жените и ние мажите, само што за нијанса ние сме подобри...:baeh:
Си видела другарство кај жени какво што може да има кај мажи? НЕ!
И тоа многу кажува за внатрешноста кај жените...вие демек сакате појќе, само во сапуници и тин шема -лајк магазини...:helou:

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
А доколку ги покажеме чувствата не сме појќе интересни нели?
Имаш време, ќе го промениш ставот уште 10 пати...исти сме и вие жените и ние мажите, само што за нијанса ние сме подобри...:baeh:
Си видела другарство кај жени какво што може да има кај мажи? НЕ!
И тоа многу кажува за внатрешноста кај жените...вие демек сакате појќе, само во сапуници и тин шема -лајк магазини...:helou:
koj ti go kazal toa deka ako gi pokazete cuvstvata ne ste poveke interesni?????, sosem pogresen zaklucok...nemam namera da menjam nesto vo sto sum uverena, taka da ima drugarstvo kaj zenite sto go nema kaj mazite, taka da pogresno si sfatil, zenite se onie koi se podobri za mn pogolema nijasna od vas maskite:pos2:

за процентот, :toe:

е сега. за да направиш проценка и да изразиш процент, треба да знаеш некоја формула од веројатност.

колкава е веројатноста да најдеш некој кој припаѓа на оние 10% кои ѓи бараш?

ти треба искуство, мнооооогу искуство за да дојдеш до заклучок дека односот е 10--90

:helou:
presmetaj sam i ke vidis, samo nemoj da cekas mn mn mn da soberes iskustvo pa da presmetuvas verojatnost.....

Кое искуство треба да го има човек за да посочи на 90% од мажите...
aj prosvetline koe iskustvo treba da go imas????

T

Tetro

Гостин
presmetaj sam i ke vidis, samo nemoj da cekas mn mn mn da soberes iskustvo pa da presmetuvas verojatnost.....
тоа ти велам, ама баш спротивното: ти треба поголемо искуство за да ја сватиш суштината на тоа што го напишав погоре

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
тоа ти велам, ама баш спротивното: ти треба поголемо искуство за да ја сватиш суштината на тоа што го напишав погоре
toa e moe mislenje i mislam deka treba da go pocituvas, ako ti ne mislis taka ok, i ne znaes nisto, mozda imam dovolno iskustvo za da go kazam toa

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.951
Поени од реакции
12.557
koj ti go kazal toa deka ako gi pokazete cuvstvata ne ste poveke interesni?????, sosem pogresen zaklucok...nemam namera da menjam nesto vo sto sum uverena, taka da ima drugarstvo kaj zenite sto go nema kaj mazite, taka da pogresno si sfatil, zenite se onie koi se podobri za mn pogolema nijasna od vas maskite:pos2:

aj prosvetline koe iskustvo treba da go imas????

Упорна женска а?
Убо ти вика чоекот, за да генерализираш треба да имаш големо искуство...тебе еден не те бендисал и сите се такви нели?
Дјевојчице машките знаат да сакаат, само прашање е колку вие го цените тоа и колку е тоа битен фактор...верувај ми на зборовиве...на крајот СЕ СЕ СВЕДУВА НА СЕКС..едино битно е пријателството помеѓу мажот и жената, взаемната почит...тоа љубов и чувства некакви се само хемиски реакции кои поминуваат брзо, и служат само за да се дојде до секс и да се продолжи видот, можда звучи малку ладничко ама тоа е вистината(ајде према мене ќе речам)...

T

Tetro

Гостин
toa e moe mislenje i mislam deka treba da go pocituvas, ako ti ne mislis taka ok, i ne znaes nisto, mozda imam dovolno iskustvo za da go kazam toa
го почитувам твоето мислење, не реков дека не го почитувам, само незнам од кај ѓи ископа тие 90%, на што се темели твојата дискусија на темава, биди поздравена и се надевам дека во идно време ќе го смениш мислењето и тие 90% ќе опаднат :helou:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
учев биологија....нигде не пишеше дека женските се живи суштества,а машките роботи

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.096
Поени од реакции
25.351
Апслоутно да. И кога после цела ноќ го истрошил и последниот грам семе и пак сака да те види и да си му во близина ондак вистински те сака. (или е Рон Џереми)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Да погодам, ти си од оние 10%?
според неа 90% незнаат да сакаат 9% неќат да сакаат и она е у совршените 1% што знаат да сакаат.. али еден ко ниеден.. така да .. ЈБГ...

1. немора некој да му кажал.. може осетил на своја кожа што верувам дека многу од нас машките имаат осетено такво нешто.
2. сосема еквивалентен заклучок на твоите 90% како што тврдиш дека е точно... нештото што немаш намера да го смениш (барем засега) ке видиш подоцна дека не е се како што ти мислиш!
3. има има... идете кај една другарка оговарате друга па идете кај друга оговарате трета и тн и тн и тн.... *незначи за сите ова - секако има исклучоци! али поголемиот дел вакво другарство имате*
4. Океј.. подобри сте.. Некој доказ? Факт некој? нешто да ти држи вода муабетов

Упорна женска а?
Убо ти вика чоекот, за да генерализираш треба да имаш големо искуство...тебе еден не те бендисал и сите се такви нели?
Дјевојчице машките знаат да сакаат, само прашање е колку вие го цените тоа и колку е тоа битен фактор...верувај ми на зборовиве...на крајот СЕ СЕ СВЕДУВА НА СЕКС..едино битно е пријателството помеѓу мажот и жената, взаемната почит...тоа љубов и чувства некакви се само хемиски реакции кои поминуваат брзо, и служат само за да се дојде до секс и да се продолжи видот, можда звучи малку ладничко ама тоа е вистината(ајде према мене ќе речам)...
1. хахах Ептен упорна!
2. ова вториов болд.. ептен вистинит.. од тука и им произлегува она женсконо СИТЕ МАШКИ СТЕ ИСТИ... еден двајца не им биле по кеив и судат за цел машки пол!
3. за третиов болд немам коментар.. апсолудно се согласувам!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom