Ја знам.
Те чекам вечер у соба 304 у Континентал.
Be sexy...
Дено, не се заебавај, девојкава си има мака
До авторот на темата:
Прво, јасно е кажано дека генерализација во каков и да е контекст е празна и неоснована. Дали некој знае да сака, е исто толку индивидуално како дали некој знае да решава тригонометрија. Не сфаќај буквално, и не ме поправај дека едното е емоционална, а другото техничка работа. Еквивалентноста се базира на зборот
знаат, умеат, можат.
Второ, јас баш би сакал да знам како и дали ти знаеш да сакаш. Да не се лажиме, си отворила тема по повод некое твое разочарување, и целта на тоа ти е... да го дознаеш она, што не сакаш да го знаеш. Поточно, мислам дека ни сама не знаеш што сакаш да знаеш. Сакаш да те утешиме дека знаеме да сакаме, или сакаш да ти кажеме дека сме говеда кои само бараат да го брцнат некаде? Дај ни твоја дефиниција за умешност за љубов, па да разговараме - конкретно за твојот проблем.
И сега, пошо заклучивме дека проблемот потајно сакаш да го гледаш индивидуално, уште едно прашање. Дали некогаш си се преиспитала и си побарала грешка лично во тебе? Дали некогаш си помислила дека луѓето кои „ги сакаш“ те разочаруваат, поради некоја твоја неправилна постапка, или однос?
Одговори ми на ова, те молам. Па да имаме основа за разговор на темава. Бујрум.