skywallker77
realen pragmaticar
- Член од
- 1 октомври 2009
- Мислења
- 223
- Поени од реакции
- 28
Мене историа ич не ме интересира.Реплицирав ти на една јавна лажа коа изрече на публичен форум.А имено дека Радко било регистрирано.Нема тука пропаганда ,има факти кои ти да имаше манинко ум или барем малко да те интересираше фактичката состојба можеше сам да провериш.Тиа факти не са тајна и за другите македонски членови на форумо.Ама тебе не те интересира тоа.Ти имаш заучено неколко титови лозунги кои како папагал на секоја тема ги повторуваш.На слабоумниа стефчо може и да си му интересен ама на мене никак :smir:
Abe mozi ne znam mnogu ama to so go znam e taka i se so kazav e cista logika a ti so mislis ama ic ne me interesira a to dali sum papagal ili ne to ic kur da ne te bole samo edno tebe te boli VISTINATA zatoa sto se sto napisav e vistina a drugive forumzii znaat deka e taka.Toa dali mu sum interesen na nekogo ne me interesira jas samo go kazuvam toa sto go mislam.
Очигледно антимакедонската психолошка пропаганда продолжува на форумов.1.Се импутира тезата дека ние македонците ги сметаме сите се непријатели почнувајки од ЕУ ,НАТО,соседите 2.Дека сме параноични дека источните соседи бескрајно не љубат,но ние како исфрустрирани не го гледаме тоа 3.Дека наводно сами себе си го менуваме идентитетот.
Ги повикувам сите македонски форумџии да не подлегнуваат на овој тип провокации целта е безпредметна пропаганда,исмејување и цинизам
Taka e brat 100% milo mi e so se gleda mislev deka ovaj moze nekako da vlijae vrz vistinskite Makedonci i milo mi e sto ne e taka.Pazete se braka od vakov tip na luge ne se ic dobri ni za nas kako narod ni pak za Makedonskata drzava.LAZAT se mu e falsifikat igraat na kartata na laznata vistina.