Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Еј абе оти нема манга излезено уште ?

158 епизода беше супер, малце се наежив со деловите со чијо и сандаиме:salut:

Прашање: дали Сасуке ќе стане негативец?
Одговорот морам да го знам, морам, без разлика дали ќе си го расипам гледањето. Фала. :smir:

Прашање: дали Сасуке ќе стане негативец?
Одговорот морам да го знам, морам, без разлика дали ќе си го расипам гледањето. Фала. :smir:

Да. :kesa:

Јас на куленот му препорачвам да не ја ни отвора темата дури не ги изгледа и исчита сите. Овде претежно се дискутира за мангата. ( која е негде околу 40-тина епизоди или поќе понапред од анимето ) Со секое читање на темата ти сигурно ќе читаш по некој спојлер.

Некој ако има проверен торент од новиот филм нека ми пушти линк или нешто по ПП.

Naruto fights against his dark version who represents his hatred. They both call each other the fake Naruto.

Meanwhile, Bee is beating some huge bears at Sumo and Hachibi tells Bee that he should help Naruto. Hachi says he hates Kyubi but that Hachi used to be bad back in the day before meeting Bee. Bee tells himto shut up and say he won't accept that idiot who insults rap. This part ends with Bee saying "Plus he..."

Naruto and Yami-Naruto are evenly matched in everything and Naruto wakes up and explains the situation to Yamato and Motoi.(the battle was all in Naruto's mind, BTW) Motoi explains that you can't control the Bijuu unless you can win this fight. Naruto asks about Bee and Motoi explains how Bee was hated by everyone but got over it by learning how to express himself. And also that he was able to put up with it because he didn't want to make his brother, the Raikage, look bad. Basically, he accepted the sacrifice for his brother's sake. Naruto asks Motoi to ask Bee to help him but Motoi says he can't. The reason being that Motoi once tried to kill Bee. Next week will focus on a tragic situation that happened 30 years ago...
90% се точни:salut:

Naruto fights against his dark version who represents his hatred. They both call each other the fake Naruto.

Meanwhile, Bee is beating some huge bears at Sumo and Hachibi tells Bee that he should help Naruto. Hachi says he hates Kyubi but that Hachi used to be bad back in the day before meeting Bee. Bee tells himto shut up and say he won't accept that idiot who insults rap. This part ends with Bee saying "Plus he..."

Naruto and Yami-Naruto are evenly matched in everything and Naruto wakes up and explains the situation to Yamato and Motoi.(the battle was all in Naruto's mind, BTW) Motoi explains that you can't control the Bijuu unless you can win this fight. Naruto asks about Bee and Motoi explains how Bee was hated by everyone but got over it by learning how to express himself. And also that he was able to put up with it because he didn't want to make his brother, the Raikage, look bad. Basically, he accepted the sacrifice for his brother's sake. Naruto asks Motoi to ask Bee to help him but Motoi says he can't. The reason being that Motoi once tried to kill Bee. Next week will focus on a tragic situation that happened 30 years ago...
90% се точни:salut:
Ова значи наредните неколку чаптери ќе бидат за минатото на Killer Bee

смексиот е во право, многу го тупиме со ова постирање еднаш неделно
дај кажете нешто како на пр.
кој ви е најомилено џутсу?
кој арк најмногу ви се допадна?
најдобра борба која е анимирана?
некоја слика постирајте ебаго, зимата поминa а сеуште хибернирате :)
ќе ни се запусти темава:pos2:

еве јас како што е редот ќе го кршам мразот:pipi:
најомилено џутсу ми е chidori сите варијанти особено chidori elso(sharp spear)
Chidori_Sharp_Spear.png

следно ми е katon: karyuu endan од сандаиме
и последното и најдоброто според мене е kuchyose: edo tensei
сега најомилен арк ми е chunnin exam, konoha invasion И pain invasion.
најдобра борба ми е sasuke vs kirabi
:salut:

смексиот е во право, многу го тупиме со ова постирање еднаш неделно
дај кажете нешто како на пр.
некоја слика постирајте ебаго, зимата поминa а сеуште хибернирате :)
ќе ни се запусти темава:pos2:

еве јас како што е редот ќе го кршам мразот:pipi:
најомилено џутсу ми е chidori сите варијанти особено chidori elso(sharp spear)
Chidori_Sharp_Spear.png

следно ми е katon: karyuu endan од сандаиме
и последното и најдоброто според мене е kuchyose: edo tensei
сега најомилен арк ми е chunnin exam, konoha invasion И pain invasion.
најдобра борба ми е sasuke vs kirabi
:salut:
Браво Тале за идејава,нема шанса да се запусти темава,Наруто е јако аниме и манга кога веќе почна и ја ќе кажам за се што праша,вака:

Најомилено џутсу ми е Сусано на Саске,Пеин и неговите 6 Paths и сите нивни напади посебно тој големиот што го сметаа за 7ми на овој мислам

Outer_Path.png

Најомилен арк ми е инвазијата на Пеин на Коноха:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Најдобра анимирана борба ми е Саске против Деидара и Наруто против Гара ина4е нај нај оти уШте цела не е анимирана ми е Наруто против Пеин
ај ќе видам ако најдам слики ќе постирам :zver:

Ако некој следи соундтракс на Наруто.. дали знае како се вика оваа во 0:35.
Можно е и да ја нема но сепак.. ако некој ја знае...

Инаку..

300px-Sozo-Saisei-1.jpg
300px-Sozo-Saisei-2.jpg

Saving Gaara arc.
Sakura & Chiyo vs. Sasori

има манга денеска ??
скоро сите сајтови ги проверив и за наруто нигде не видов

Кај куро е мангата и денес семката да му ја ебам нивна жолта.:nenene:

има манга денеска ??
скоро сите сајтови ги проверив и за наруто нигде не видов
Јас најдов само слики од чаптерот ама на јапонски ако сака некој да ги постирам ????????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom