Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека ќе биде обратно, но како и да е во право си.Ништо повеќе од тоа
Јеах...Тсунаде скоро изгуби борба со Кабуто.Не знам дали го потценувам но го мрзам Кабуто толко мн.Добро е што се опарави Тсунаде и го издиши Оро.И да тоа е скоро се што направи со Пејн и лечењето(иако тој ги врати сите после) но и другите скоро исто направија, освен Наруто.Читав дека таа требала да го направи првиот удар на тој клонот но нејзиниот удар би го убил така да..
Какаши неможеше да се справи со еден клон.Хината..барем за мотивација беше таму исто како и Сакура во много случаи но битката со Сасори ми е омилена така да..

Тсудане е санин, мораше добра тепачка да напрат со Пејн пред да пристигни Наруто. Дури и Конохамару беше прикажан во подобро светло од Тсудане, а за Џираја да не прам муабет.. БОГ во споредба со Тсудане. Изгледа стварно незнај да црта женски ликови , или жена му не му дава па сега сите жени криви му се.

Дечки едно прашање
итачи со борбата со сасуке го излечи cursed seal?

Да,
со тој мечот на Сузано,комплетно го отстрани Орочимару од него
.
фала за информацијата изгледа сум го скокнал тој дел:toe:
btw ми пофалија некоја игра на фејсбук слична на наруто да не знајте како се вика?:salut:

Да не е оваа...ја имам на ФБ ама никогаш не сум ја играл.

http://apps.facebook.com/naruto_app/?src=bm

Инаку, сте ја виделе иконката за подфорумот Хумор на Кајганава? Искрено јас ја немав забележано до пред неколку дена :kesa:

А шо е разликата?Не сфаќам јас.Јас оваму ги глеам.

И + аниме има екстра епизоди наречени филери,оти неможи мангата да се пиши толку брзо колку шо можи да се прат анимирани епизоди.Тие епизоди се фикција и не се совпаѓат со мангата,истотака не се испречват на патот на главната приказна и не се многу поврзани со неа.

:pos2::pos2::pos2::pos2: i jas sega zabelezav

Видов одамна :pos2:

И + аниме има екстра епизоде наречени филери,оти неможи мангата да се пиши толку брзо колку шо можи да се прат анимирани епизоди.
Кои се катастрофа(мое мислење), освен некои како онаа со Хината, Лафинг Шино, Санд Шиноби(последното, мислам филер беше), Ланд оф Старс (малце небалансирано али ок, може да пројде) и ретко така некое.
А за Шипууден филери шо да ти кажам.Глупости.20 епизоди за Гурен и Јуукимару.Сора ај така-така, пак досадно.

Тсудане е санин, мораше добра тепачка да напрат со Пејн пред да пристигни Наруто. Дури и Конохамару беше прикажан во подобро светло од Тсудане, а за Џираја да не прам муабет.. БОГ во споредба со Тсудане. Изгледа стварно незнај да црта женски ликови , или жена му не му дава па сега сите жени криви му се.
Нешто од стилот на Тсунаде-Оро, да и јас би сакал такво нешто, ама еве -.-.

јас наруто гледав до 156 епизода
борбата против еден од seventh shinobi swordsmen и прочитав дека понатаму биле глупи и немало никаква врска со приказната и си почнав да гледам шипуден па кога ја сметнав прва сезона почнав да ја читам мангата и то :smir::salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom