Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
@ Plux:

Шаринганот на Данзо му е од оној Учиха кој беше убиен од Итачи, за Итачи да го стекне МS (се сеќаваш, треба да го убиеш најдобриот другар за да го активираш мангекјо шаринганот). Сасуке сепак не го уби Наруто за да го активира МS, демек тогаш нејќеше да ги употребува истите методи како и Итачи. Колку што знам, Какаши исто така го има земено неговиот шаринган и тоа од Учиха Обито.
еден другар ми рече дека мадара е уствари данзо

еден другар ми рече дека мадара е уствари данзо

Хмм првпат ја слушам теоријава. Можеби Мадара е на некој начин во моментов поврзан со Данзо, но не сум баш сигурен ни во тоа.
Данзо е еден од оние коишто го уништија Учиха кланот кога татко му на Итачи подготвуваше преврат во Коноха со тоа што го наговорија/му наредија на Итачи да ги убие сите. Затоа и Сасуке сака да го убие најмногу од сите други. Можеби другар ти мисли така поради шаринганот на Данзо, но еве погоре ти дадов објаснување од каде му е.

:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv: Ќе собирал материјали.

Хмм првпат ја слушам теоријава. Можеби Мадара е на некој начин во моментов поврзан со Данзо, но не сум баш сигурен ни во тоа.
Данзо е еден од оние коишто го уништија Учиха кланот кога татко му на Итачи подготвуваше преврат во Коноха со тоа што го наговорија/му наредија на Итачи да ги убие сите. Затоа и Сасуке сака да го убие најмногу од сите други. Можеби другар ти мисли така поради шаринганот на Данзо, но еве погоре ти дадов објаснување од каде му е.
фала за информацијата ама искрено да ти кажам,кога ми кажуваше другарчето,ја читав мангата (незнам кое поглавје) данзо го напушти самитот и после мадара одма се појави.чувствувам дека ако не е истиот човек тогаш имаат некоја тајна соработка

До 154 сум,многу е партали...иначе највише ме ќејфаат наруто и гаара

Sakura > All
Саске..
и мене ме нервира понекад, мислам, да оди таму и сите 5 каге да не може само еден од нив целосно да го уништи? И то како ја расипаа Мизукаге, а јас пак се надевав на супер борба.Глуп зетсу.
Сакура..
Едвај чекам да видам шо има да каже, се надевам нема да е бла и дека Киши ќе ја појачи нешто а не само да ги расипува сите женски ликови
Наруто..кул.
Неможам да дочекам да дојде 5 кејџ сумит на аниме.Охооо ќе биде тоа.

Sakura > All
Саске..
и мене ме нервира понекад, мислам, да оди таму и сите 5 каге да не може само еден од нив целосно да го уништи? И то како ја расипаа Мизукаге, а јас пак се надевав на супер борба.Глуп зетсу.
Сакура..
Едвај чекам да видам шо има да каже, се надевам нема да е бла и дека Киши ќе ја појачи нешто а не само да ги расипува сите женски ликови
Наруто..кул.
тотално си во право за тоа дека киши повеќе обрнува внимание на машките ликови во серијава.Искрено малце ми мава на геј од време на време :pos2::pos2::pos2:

Sakura > All
Саске..
Сакура..
Наруто..кул.

Шо можи Сакура да кажи ? -.-
- Го сакам Сасгеј, а не тебе ..

Бескорисни се направени женските ликови во Наруто. Тсунаде ја фрли влечката со Пејн, Хината исто. Сакура претпоставувам ќе напрај некој емотивен муабет со Наруто и то ќе е, само не држат џабе во неизвесност.

Читав коментари на Кишимото, многу му било тешко да црта женски ликови, зaтоа се фокусира повеќе на машките.

Шо можи Сакура да кажи ? -.-
- Го сакам Сасгеј, а не тебе ..

Бескорисни се направени женските ликови во Наруто. Тсунаде ја фрли влечката со Пејн, Хината исто. Сакура претпоставувам ќе напрај некој емотивен муабет со Наруто и то ќе е, само не држат џабе во неизвесност.
Мислам дека ќе биде обратно, но како и да е во право си.Ништо повеќе од тоа
Јеах...Тсунаде скоро изгуби борба со Кабуто.Не знам дали го потценувам но го мрзам Кабуто толко мн.Добро е што се опарави Тсунаде и го издиши Оро.И да тоа е скоро се што направи со Пејн и лечењето(иако тој ги врати сите после) но и другите скоро исто направија, освен Наруто.Читав дека таа требала да го направи првиот удар на тој клонот но нејзиниот удар би го убил така да..
Какаши неможеше да се справи со еден клон.Хината..барем за мотивација беше таму исто како и Сакура во много случаи но битката со Сасори ми е омилена така да..

Какаши не се тепаши со клон,ало?Со главнио се тепаше и неможеше да се тепа оти се трудеше да ја спаси та свињата дебела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom