Фан Клуб: МАКЕДОНИЈА

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Гледам и се чудам, за сите репрезентации и клубови има фан клубови, а за Македонија нема? Ајде од сега за се што има врска со Македонската репрезентација пишувајте тука.

Еве да почнем, дали мислите дека е исправно ова што го прави Јонуз, мислам на повикувањето на нови фудбалери (барем за пријателските утакмици). Кај Катанец тоа го немаше, беа повикувани едни исти играчи и за квалификации и за пријателски. Според мене ако ништо друго, Јонуз барем пробува да внесе свежа крв во репрезентација и тие нови играчи што ги повика засега, се покажаа во добро светло.

Бујрум...

Има тема за Репрезентацијата,али никој не ја турил,како Важна:tapp::tapp:
како што е у Ракомет,и Кошарка

Гледам и се чудам, за сите репрезентации и клубови има фан клубови, а за Македонија нема? Ајде од сега за се што има врска со Македонската репрезентација пишувајте тука.

Еве да почнем, дали мислите дека е исправно ова што го прави Јонуз, мислам на повикувањето на нови фудбалери (барем за пријателските утакмици). Кај Катанец тоа го немаше, беа повикувани едни исти играчи и за квалификации и за пријателски. Според мене ако ништо друго, Јонуз барем пробува да внесе свежа крв во репрезентација и тие нови играчи што ги повика засега, се покажаа во добро светло.

Бујрум...
Aj so sreka temava.

Toa sto Jonuz povikuva novi igraci na prijatelskite natprevari go opravduvam i mislam deka toa ima golema korist,pred se zatoa sto toa vredi da se napravi za da malku ze osvezi reprezentacija, zosto ako se praktikuva po staro samo edni isti smetam deka nema da imame uspeh.
Isto taka taa praktika e dobra zasto ima nekoi igraci koi navistina bi igrale so srce i bi se borele za dresot koj go nosat namesto nekoi na koj im e vazno samo pari da drpaat a na utakmica da ne mrdnat.

Ако мислите дека не треба да постои темава, ок избришите ја. Во фудбал има теми за кои исто така може да се разговара по фан клубовите, ама на никого не му смеќава.

Ја мислим дека треба да играмо пријателска со некоја репрезентација,а притоа нашата репрезентација да биде составена со овја од Македонска лига и да ги видимо како играа и после некој од нив може ќе биде викнат у репрезентацијава:toe:

Ја мислим дека треба да играмо пријателска со некоја репрезентација,а притоа нашата репрезентација да биде составена со овја од Македонска лига и да ги видимо како играа и после некој од нив може ќе биде викнат у репрезентацијава:toe:
И таа пријателска ако ја играме со некоја посилна репрезентација, има да не масакрираат, со оглед колку ни е јака лигава нема да знаеме кај ни е главата, а каде газот кога ќе почнат голови од сите страни да ни даваат голови.
Јас сум за повикување млади фудбалери, да се донесе двежа крв во репрезентацијата а не цело со време со едни исти да играме. Вака ќе има поголемо ривалство, повеќе играчи ќе се натпреваруваат за една позиција шо значи сите играчи повеќе ќе се трудат да изиграат што е можно побрзо што самото од себе носи подобра игра и подобри резултати.

Не само со играчи од наша лига туку со играчи кои не добиваат место меѓу првиот тим. Зашто и со Втор тим на Катар страв му беше да ги пушти резервистите и пак ужасно изиграа нашиве :tapp:
Така да мора да му се даде шанса на оној помлад или по непознат кадар за репрезентацијата

И таа пријателска ако ја играме со некоја посилна репрезентација, има да не масакрираат, со оглед колку ни е јака лигава нема да знаеме кај ни е главата, а каде газот кога ќе почнат голови од сите страни да ни даваат голови.
Јас сум за повикување млади фудбалери, да се донесе двежа крв во репрезентацијата а не цело со време со едни исти да играме. Вака ќе има поголемо ривалство, повеќе играчи ќе се натпреваруваат за една позиција шо значи сите играчи повеќе ќе се трудат да изиграат што е можно побрзо што самото од себе носи подобра игра и подобри резултати.

Па затоа ќе напраемо да играмо со Андора,ќе се јадемо со нив:pos2:
Незнам сеа зш играа со Катар у Скопје сеа бар можеја да напраа да играа на пример у Тетово или некој друг град може и ќе имаше повеќе гледачи :toe:

Ја мислам додека е рано да се премести темава во онаа постојаната која си ја имаме !

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=13792

Да не ги бркаме муабетите таму, па после тука!

Боби4е извини батка, ама мислам дека е најпаметно така!:smir:

Eте, ја поставив како важна темата што е во Фудбал, продолжете таму.

:locked:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom