:pos2::pos2:
па не живееме ние у албанија разбираш
ти си тој што треба да го знаеш македонскиот затоа што живееш тука и си македонец или македонски албанец али како таму .......
Eh iako jas ne zhiveam vo MK mislam tebe po dva pati treba da kazham neshto.
No ete ne zhivim vo Mk i znam MK. Iako ne znam perfektno. No siguren sum deka nema sto ne me razbirash.
I vo kanada ima drzhavjani sto ne znat da zboruvat engleski. Zboruvat Francuski.
I vo shvajcaria ima shvajcarci sto ne znat da zborat nemacki. Zboruvat francuski ili italianski ili romanski.
No vie ako so pritisok sakate nesto da uspete ke uspete tolku sto mu bese na srbia uspesno.
So pritisok mozhesh da ja izgubish no nikako da ja dobies nesto.
Pa i od zenskati ako so sila i pritisok mu ja baras pitenceto nema da ti ja dava :pos2:.
Nego treba da se druzhish so Albanec za da uci Makedonski i da ti ucis Albanski.
Za da ucis eden jazik ne mora da si drzavjanin na toj jazik. Toa e kineski zakon so pritisok na mao cedung&CO
јас не напишав дека незнаеш,само сакав да ти кажам дека устата ти е побрза него мозокот,значи прво толкувај па после пишувај...Hast du mich verstanden?Да ти покажам само дека и јас знам нешто друго..
:pos2::pos2: ja ja hab dich verstanden !!!
Ajde sega na Albanski eden izraz da vidim kolku ti rabotat klikerite. Ili bas nisto ne znaes a ???
и знам колку добро зборите македонски посебно тие новите што направија инвазија овде од косово пред неколку години
добро бе друже 1:1 нема љутиш ако ти така си разабрал ок ја неам проблем
само не ми е јасно како тој мендух со кои зборови он може да се спротистави и да посрамоти албански интелектуалци
Of pa kolku intelektualci imas sto diplomirale za doktori no ne se covek nemas kosa na glava ti.
E so koi zborovo i sto kaza na kraj , vaka mozes da me prasuvash.
A za ovie imash odgovori porano na diskusija vo ovoj podforum.
Da ne povtorime toa sto e pisuvano porano ....