Мендух Тачи на ТВ Клан

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Ne moram da ucam izrazi so pritisok. Nema sansi. Samo dobrovolno ako mozam ke ucime nesto.

Ama pak sum pointiligentan od tebe. Ete jas nesto parce parce znam Makedonski. A sto znaes ti na Albanski. Aj kazhi neshto zhimi sve nekoj izraz?

па не живееме ние у албанија разбираш
ти си тој што треба да го знаеш македонскиот затоа што живееш тука и си македонец или македонски албанец али како таму .......

тие што го кажале тоа го кажале со некоја причина и биле инспирирани од нешто а после тоа дали они се срамеле или не незнам
и не ми се верува дека некои интелектуалци од таму биле засрамени од мендух тачи :pos2:
меѓутоа ако ти така си сфатил и ако се уште не го разбираш видеово ја незнам стварно шо повеќе да кажам

Sega sakash da kazhuvash deka poveke od mene si razbiral videoto 1 sat i 10 min na Albanski jazik a ?

Znaci tebe ne ti interesuva drugo sto stanal, samo tebe sto ti odgovarat sakas da razberesh. E ete sega i jas na jraj toa sto jas sakam sum razberel. 1:1 a dete. Sto kaza a?

и знам колку добро зборите македонски посебно тие новите што направија инвазија овде од косово пред неколку години

добро бе друже 1:1 нема љутиш ако ти така си разабрал ок ја неам проблем
само не ми е јасно како тој мендух со кои зборови он може да се спротистави и да посрамоти албански интелектуалци

Ne moram da ucam izrazi so pritisok. Nema sansi. Samo dobrovolno ako mozam ke ucime nesto.

Ama pak sum pointiligentan od tebe. Ete jas nesto parce parce znam Makedonski. A sto znaes ti na Albanski. Aj kazhi neshto zhimi sve nekoj izraz?
јас не напишав дека незнаеш,само сакав да ти кажам дека устата ти е побрза него мозокот,значи прво толкувај па после пишувај...Hast du mich verstanden?Да ти покажам само дека и јас знам нешто друго..

:pos2::pos2:
па не живееме ние у албанија разбираш
ти си тој што треба да го знаеш македонскиот затоа што живееш тука и си македонец или македонски албанец али како таму .......

Eh iako jas ne zhiveam vo MK mislam tebe po dva pati treba da kazham neshto.
No ete ne zhivim vo Mk i znam MK. Iako ne znam perfektno. No siguren sum deka nema sto ne me razbirash.

I vo kanada ima drzhavjani sto ne znat da zboruvat engleski. Zboruvat Francuski.
I vo shvajcaria ima shvajcarci sto ne znat da zborat nemacki. Zboruvat francuski ili italianski ili romanski.

No vie ako so pritisok sakate nesto da uspete ke uspete tolku sto mu bese na srbia uspesno.

So pritisok mozhesh da ja izgubish no nikako da ja dobies nesto.
Pa i od zenskati ako so sila i pritisok mu ja baras pitenceto nema da ti ja dava :pos2:.
Nego treba da se druzhish so Albanec za da uci Makedonski i da ti ucis Albanski.

Za da ucis eden jazik ne mora da si drzavjanin na toj jazik. Toa e kineski zakon so pritisok na mao cedung&CO

јас не напишав дека незнаеш,само сакав да ти кажам дека устата ти е побрза него мозокот,значи прво толкувај па после пишувај...Hast du mich verstanden?Да ти покажам само дека и јас знам нешто друго..
:pos2::pos2: ja ja hab dich verstanden !!!
Ajde sega na Albanski eden izraz da vidim kolku ti rabotat klikerite. Ili bas nisto ne znaes a ???

и знам колку добро зборите македонски посебно тие новите што направија инвазија овде од косово пред неколку години

добро бе друже 1:1 нема љутиш ако ти така си разабрал ок ја неам проблем
само не ми е јасно како тој мендух со кои зборови он може да се спротистави и да посрамоти албански интелектуалци

Of pa kolku intelektualci imas sto diplomirale za doktori no ne se covek nemas kosa na glava ti.
E so koi zborovo i sto kaza na kraj , vaka mozes da me prasuvash.
A za ovie imash odgovori porano na diskusija vo ovoj podforum.
Da ne povtorime toa sto e pisuvano porano ....

па вие со притисок успеавте да добиете нешто овде во македонија некои ваши права...
иначе добро збориш и пишуваш македонски:bravo:
имам другари албанци многу тука во скопје,во Грција албанци од Албанија и знам многу светски јазици така да не се секирај

па вие со притисок успеавте да добиете нешто овде во македонија некои ваши права...
иначе добро збориш и пишуваш македонски:bravo:
имам другари албанци многу тука во скопје,во Грција албанци од Албанија и знам многу светски јазици така да не се секирај

A jas ti ne veruvam dodeka ne pisuvas nesto na Albanski. ajde dokazi se ?????
Dobro bravo druzi se so sekoj vaka postanuvas internacionalec. Multikulturel.

I zasto kazuvate deka site pravi ste ni gi davale.
Ti sam se zaebesh so tvoite zborovi.
Znaci ne sme gi dobile pravite od vas dobrovolno.
Tie pravi gi baravme 10 god vo Parlamentot na miroven nacin , znaci so politicki partii.
I sega jas te prasuvam zasto ne teravte da nie so sila da gi barame pravite .
Zasto dobrovolno ne gi dadovte, nego ne prisilivte si sila da gi barame.
Za da poginat nekoi ili zasto. Da zaplace majka na sekoj ili ???

Dali gi znaes ti ovie ili samo sto slusas tamo vamo zboris , vaka paushall.

:pos2::pos2:

Eh iako jas ne zhiveam vo MK mislam tebe po dva pati treba da kazham neshto.
No ete ne zhivim vo Mk i znam MK. Iako ne znam perfektno. No siguren sum deka nema sto ne me razbirash.

I vo kanada ima drzhavjani sto ne znat da zboruvat engleski. Zboruvat Francuski.
I vo shvajcaria ima shvajcarci sto ne znat da zborat nemacki. Zboruvat francuski ili italianski ili romanski.

No vie ako so pritisok sakate nesto da uspete ke uspete tolku sto mu bese na srbia uspesno.

So pritisok mozhesh da ja izgubish no nikako da ja dobies nesto.
Pa i od zenskati ako so sila i pritisok mu ja baras pitenceto nema da ti ja dava :pos2:.
Nego treba da se druzhish so Albanec za da uci Makedonski i da ti ucis Albanski.

Za da ucis eden jazik ne mora da si drzavjanin na toj jazik. Toa e kineski zakon so pritisok na mao cedung&CO

:pos2::pos2: ja ja hab dich verstanden !!!
Ajde sega na Albanski eden izraz da vidim kolku ti rabotat klikerite. Ili bas nisto ne znaes a ???
mein Gehirn arbeitet sehr gut,mehr wie deinen..Ако видам дека имам потреба од албанскиот јазик ќе го научам и него,но моментално немам потреба:smir:

mein Gehirn arbeitet sehr gut,mehr wie deinen..Ако видам дека имам потреба од албанскиот јазик ќе го научам и него,но моментално немам потреба:smir:

Hahahahahhahaahah. znaci nisto ne znaes.
Eh jbga google pogresno preveduva.
da te korigiram moze :

Mein gehirn arbeitet sehr gut,mehr von deinen.

Kako prvo nemacki ne kazuvat gehirn arbeitet(prevedeno direktno od makedonski) mozakot raboti.

Sega pravilno da kazuvash celiot zbor e vaka.
Mein gehirn funkzioniert so gut wie deine.

kushkon ajde ku mir mir :pos2::pos2:
hahahahahahahaha
bravooooo :aplauz::aplauz:

Izlegovme off topik i ako te vidat tvoite sega sto Albanski zboruvas ke te banirat.
Ama zhimi sve jas nema na nikoj da kazham hahahhaha
добро сеа јбг не се плашам од бан :pos2:
а и мислам дека нема да го добијам

добро сеа јбг не се плашам од бан :pos2:
а и мислам дека нема да го добијам

Ishalla ne dobijesh. Ama ke ako tebe banirat za ke pokazham zhalost.
I jas ke baram ban, dvete ke letamo ete kako drugar.

Zaedno za site ili site za eden ama jas ke se krijam hahahhah.

abe sto e ova zborvenje nadvor od tema pa i uste prijateli ke se prajte sega ke ve baniram za stalno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom