Вонредно генерално собрание на ФФМ: Илчо Ѓорѓиоски едногласно избран за претседател на ФФМ!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Овој е да го истепаш и да не му кажеш зошто.
И ако праша зошто уште дупло повеќе да незнае што го снашло.

Мислиш куршум во чело,онака мерачки како Чакар или како и се вика што ги пука во Долина на вуците :pos:
Море не би сакал куршум за него, така ќе го спасиш, туку да се казни така да се мачи малку во животот. Да го стават во затвор за тешка робија па да биде нечива девојка па да зажали за тоа што се родил, со куршум не сум задоволен само тешка робија. Ах како нема сега голи оток па да го пратат тамо преку ден на сонце да крши камења, анавечер да биде нечива девојка. Е тоа е казна за него.

Инаку доколку го сменат се надевам дека нема да видиме дежа ву, не дека за брзо време може да се опрае туку да не испадне тие другите и бетер од него па за се да се ваѓааат на тоа дека Хари се уништил па затоа не оди напред. Од тоа најмногу ми е страв.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Инаку доколку го сменат се надевам дека нема да видиме дежа ву, не дека за брзо време може да се опрае туку да не испадне тие другите и бетер од него па за се да се ваѓааат на тоа дека Хари се уништил па затоа не оди напред. Од тоа најмногу ми е страв.
За жал тоа е најчесто проблемот кај нас. И да биде заменет, многу веројатно е дека пак ќе дојде некој сличен на него или ќе се вади дека овој се расипал па затоа не трга работата на подобро.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

И сеуште ме држи од вчера.:vozbud:

ПС. Зашо иам претчуство некое дека Донот нема да се врати од Австрија?:kesa:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Не знам вие прилепчани како може да го браните Хари(ако добро сфатив пошто читав само по 2-3 реда), и тоа дека ако дојде скопјанец ќе го браниме.... Да дојде брат ми и да право со ФФМ како што прави сега Хари па нема да го бранам и прв ќе го нападнам... преку таквото ако е од Скопје, Прилеп, Гевгелија....

Полошо од Хари не може.... али и многу подобор, тешко и тоа, сепак се работи за Фудбалска федерација на Македонија...

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
[video=youtube;SLY7yI1xV-M]

ПС. Зашо иам претчуство некое дека Донот нема да се врати од Австрија?:kesa:
Тоа е најдобра варијанта. Ич нека не се враќа. Не планирам да го посетувам ако е во затвор, така да овде ич не ми треба. Ако не се врати барем одма ќе се најде некој да го земени. :)
Ама мислам дека нема да е така. Дебелокожец е Хари. Ќе се врати и мува нема да го лази. Додека се тегне судската постапка уште ќе го гледаме како мафта со некакви писма од УЕФА за наводни суспензии на Македонија ако некој проба да го смени :toe:

--- надополнето ---

Многу се нервирам кога ќе прочитам постови од типот „ и што ако го сменат Хари, пак ќе дојде некој што ќе краде“.
Ваков коментар може да даде само човек што не стапнал на стадион кај нас и не осетил како нашиот фудбал секоја година станува шаблон кој се прави на почеток на сезоната.

Никој од нас не е видовит и не може да знае дали ќе дојде подобар или полош претседател. Времето ќе покаже. Стереотипите од типот „сите крадат“, „секој си гледа само за себе“ умреа во 90-тите. Поинаку е сега. Сега можеби крадат, ама има забава и за народот. Нека ми даде мене интересен фудбал, па нека краде колку сака.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Тоа е најдобра варијанта. Ич нека не се враќа. Не планирам да го посетувам ако е во затвор, така да овде ич не ми треба. Ако не се врати барем одма ќе се најде некој да го земени. :)
Ама мислам дека нема да е така. Дебелокожец е Хари. Ќе се врати и мува нема да го лази. Додека се тегне судската постапка уште ќе го гледаме како мафта со некакви писма од УЕФА за наводни суспензии на Македонија ако некој проба да го смени :toe:

Мислам дека сега нема каде да бега.

Но сепак сета оваа работа ми е некако испреплетена.....
Ајде малку вака:
1.Прво на мечот со Напредок кога Брегалница буквално беше оштетена по налог на Судијата Ставрев.

2. После тој меч (значи пред 1 месец и кусур дена) Алексов поднесе оставка за утредента да почнат муабетите во Штип дека Алексов го местеле за Претседател на ФФМ.

3. Исто пред месец и половина СДСМ почна со платените реклами за поврзаноста на Хари со Грујо.

4.Сега во рок од една недела од никаде МВР поднесува кривични пријави против Дон Хари и компанија ден после неговото заминување надвор од државата.

Премногу ситници кои го комплицираат овој случај.

Нешто се мати.....со сигурност......само не на Кајгана......туку во ФФМ!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Мислам дека сега нема каде да бега.

Но сепак сета оваа работа ми е некако испреплетена.....
Ајде малку вака:
1.Прво на мечот со Напредок кога Брегалница буквално беше оштетена по налог на Судијата Ставрев.

2. После тој меч (значи пред 1 месец и кусур дена) Алексов поднесе оставка за утредента да почнат муабетите во Штип дека Алексов го местеле за Претседател на ФФМ.

3. Исто пред месец и половина СДСМ почна со платените реклами за поврзаноста на Хари со Грујо.

4.Сега во рок од една недела од никаде МВР поднесува кривични пријави против Дон Хари и компанија ден после неговото заминување надвор од државата.

Премногу ситници кои го комплицираат овој случај.

Нешто се мати.....со сигурност......само не на Кајгана......туку во ФФМ!
Не се мати во ФФМ туку во Владата... Мислиш дека Грујо не знаел до сега за Хари и што се работи? Али му дојде жешко на газето и немаше друга опција освен да го обвини Хари и он си е чист...

Али каков и да бил мотивот најважно си замина овој човек...

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не се мати во ФФМ туку во Владата... Мислиш дека Грујо не знаел до сега за Хари и што се работи? Али му дојде жешко на газето и немаше друга опција освен да го обвини Хари и он си е чист...

Али каков и да бил мотивот најважно си замина овој човек...
Во Владата се мати 20 години.....

Зборам за ФФМ....тука сериозно нешто се мати.

Веке и повеке од очигледно дека Владата испра некоја пара со Стадионите, но зошто сега одеднаш против него?
Таму нешто смрди......нешто навистина смрди!:wink:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Лидерството во ФФМ јас би го понудил на: Дарко Панчев, Илија Најдовски, Канатрларовски, Хаџиевски и сл.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Умешан е и Грујо 102,3%,но не толку колку што се влезени во гомна Хари и компанија...

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Умешан е и Грујо 102,3%,но не толку колку што се влезени во гомна Хари и компанија...
АЦАБ не е до тоа дали е замешан Грујо или не.....секако дека е впрочем и секоја влада до сега која била на власт си имала свој уддела во ФФМ.

Сега дури ке биде опасно за Македонскиот Фудбал. Според мене ке бидат неизбежни казните за ФФМ од страна на Уефа, казна која и те како ке биде кобна за Фудбалот во Македонија.

Со овие кривични ке пукне тиквата помегу Уефа и Мак Фудбалот......

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
АЦАБ не е до тоа дали е замешан Грујо или не.....секако дека е впрочем и секоја влада до сега која била на власт си имала свој уддела во ФФМ.

Сега дури ке биде опасно за Македонскиот Фудбал. Според мене ке бидат неизбежни казните за ФФМ од страна на Уефа, казна која и те како ке биде кобна за Фудбалот во Македонија.

Со овие кривични ке пукне тиквата помегу Уефа и Мак Фудбалот......
Да де се сфакаме,те разбирам,само сакам да кажам дека и Грујо знае за некој матни зделки на Хари,ништо не прави пошо си има некој удел од тие срања.Грујо моментално не може да се бутне никако,не ни сакам :)

Е сега за санкциите од УЕФА...не мора да значи дека ке дадат некој ептен ригорозни казни,но која казна и да се даде,а во неа да биде неиграње во европските натпреварувања толку и толку време,курац,е тек тогаш на Хари ке му рокнам куршум у чело на брзинка,јебемти мачење.
Ама кога ке видиш и треба такви казни,највеке поради тоа што ке има време колку толку да се среди фудбалов кај нас,да се тргнат некој луге,на се средат некој работи.

Како и да е....Адиос Хари !

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Помеѓу другите негови луѓе има една жена со која заедно спијат инаку ... Нагаѓам ама 99% пријавава е само медиумско напумпана , во судска архива предметов не верувма дека и е заведен според мене ... може грешам ама ... Едно пријателче на нетов пиша пред некое време ... Неможе нам нико ништа јачи смо од судбине...
Кога ќе го прашаат новинарите Џон Готи (Арманд Асанте го глуми во филмот) кој е главен во фамилијата, тој ќе одговори жена ми :icon_lol:.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Во Владата се мати 20 години.....

Зборам за ФФМ....тука сериозно нешто се мати.

Веке и повеке од очигледно дека Владата испра некоја пара со Стадионите, но зошто сега одеднаш против него?
Таму нешто смрди......нешто навистина смрди!:wink:
Жртвено јагне...

Не е само со него и со се што се апси и суди е исто... Али да не навлегуваме во политика иако има политика 102,5 посто...

Дарко Панчев? Нема шанси....

Не знам кој би бил искрено, да се најде искрен и чесен човек е тешко....

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Не знам кој би бил искрено, да се најде искрен и чесен човек е тешко....
Ја најмногу би за Драган Поповски да дојде за претседател на ФФМ... Трифун го остави само со 2,3 играчи и без денар во Работнички , а сепак успеа од ништо Работнички да го направи најбогат клуб во Македонија , со 3,4 спонзори од странство..... Значи човекот вреди.

П.С неможе Панчев,Најдовски,Хаџиевски некој од нив да биде претседател, од проста причина што немаат соодветно образование за таа функција.

Kajgana Shop

На врв Bottom