bowl
.
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 8.344
- Поени од реакции
- 1.307
Сигурно? Зошто?Душица (социологија) ја избркале од работа![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно? Зошто?Душица (социологија) ја избркале од работа![]()
Сигурно? Зошто?
Сигурно? Зошто?
Да, заедно со некојси Младен, сестра ми е сега трета таму, пукаа шампањско некни со класот нејзин :pos2: Колку што ги разбрав немале лиценца за работа, Душка само одела на работа ама не предавала![]()
Хехе Мирче е најзакон професор од таму. Секое сабајле по бурек у Кичево ме праќаше, еднаш после школо не викна колата да му ја буткаме, имала проблем со стартување.
ДИМИТРИИ !!!!![]()
ааа женкава е луда ееј ..баш е топ ххх(само се дере али нвм)А за ликовно...сигурно ти е Киселичка...и сигурно постојано повторува..."Прекинете веќе еднаш" цртај си и ќе немаш гајле![]()
Ааааа Мирчееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
го обожавааааааааааааам![]()
хаххаха
ако се лажемее...аааа ме плаши човекот беее :nesum::uvo:
Ае друштво едно примерче сеа...Најс најс...експресо:uvo::uvo::uvo::uvo: божееее луд е мајке ми![]()
Мене Пиневска ( иначе Славица се вика) ми е онака фина. Тестои праевме со по пола деца од клас по број, други шетаат или на кафе. Него, сакав за Мирјана македонски да ве прашам. Незнам што и е проблемот на жената, секој час ни се дере за глупости, не вреѓа и збори за култура а она уствари си вади мобилен на час и збори со некоја пријателка.
![]()
ова да видам па да не верувам....Душица (социологија) ја избркале од работа![]()
Душка не предавала?!?!Душка душата ни ја изваде...ненормална жена..оценува со некои методи стари 150 години,дава есеи ко луда,остава на полагање само затоа што се и се свиѓаш и кога ќе тропне некоја глупост на српски,цел клас се смееше...Изгледа требаше јас да завршам(и да ме остави на полагање во 4та) па да си замине од школото..:pos2:А Младен мислев дека има корења пуштено таму...фала му на Бога ако ги избркале...Да, заедно со некојси Младен, сестра ми е сега трета таму, пукаа шампањско некни со класот нејзин :pos2: Колку што ги разбрав немале лиценца за работа, Душка само одела на работа ама не предавала![]()
Со Љуш лесно идеше работата...златен човек и проф.Теофана ОК...Канурков закон човек...2 леции и тројка...5 лекции-5ка :pos2:...Марица ќе ја памтам по тоа што не молеше пред крај на година да седнеме да учиме пошо несакала да не остави на полагање во лето...многу и било жешко:pos2:не можела да издржи...требало сенка во двор да сме си фателе:pos2::pos2:Само Ѓоко е најбољи4 год. класен, и нормално напнат тип. Стално се дереше, урлаше, али каков-таков добар беше. Мислам да не беше Ѓоко немаше да испаднеме асален клас. Потоа како добри професори ќе ги спомнам Трајанка, Теофана, Љуш, Канурков, Марица, и секако.....Младен. :tv: Беа строги, ама на крај испаднаа добри.
Makedonski mi e Marina edna,matematika Viktorija,Fizicko Zoran,Biznis Lile mislam deka bese,konstituciono Pinevska nekoja mnogu e dobra zenata ama ime ne i znam,informatika Meri klasna mi e,drug ne mi teknuva..
Мирјана ми беше класна 4 години....ААААААаааааА...немаше некој што ја сака...на тие што беа од село им се дереше со вас не се може во ЕУ идете копајте орајте ги нивите работете во комунална хигиена што сте дошле тука...вие незнаете колку не вреѓаше...бутна неколку сеа во четврта од мој клас(класна ни беше ЕЕЕЕееејјјј) луда жена...моја препорака првиот автобус и нека иде во бардовци...машките од кај нас за неа викаа:неебено изреволтирано и гадно суштество...:pos2: