Тинке, нема потреба од страв!:wink: лајтерски отиди си на час, поднаучи нешто и готово, иако човекот испрашува незгодно али таков принцип си има и си го почитува истото...(јас не да не обожавам историја и тоа само поради тој човек, само тоа имав четворка :pos2
А за ликовно...сигурно ти е Киселичка...и сигурно постојано повторува..."Прекинете веќе еднаш" цртај си и ќе немаш гајле
камо да ми предава Грначаров...обожава да го испрашува број 13, што значи дека речиси секој час ме испрашуваше...за оцени лесно е бе кај него...од 1 на 5...и од 5 на 1 зависи каков ќе ти биде последниот одговор...ако немаш добра оцена научи се, одма ти ја поправаГосподе Боже таа жена,незнам устата како пена не и фаќа само не заќутува и само вика,истура нервоза од дома на нас.
Сто пати ќе рече „Престанете со разговор“ мисли ќе не исплаши,ќе стане ќе промафта со пенкалото,ќе се смириме малку и после пак иста песна додека не настапи на сцена Ѕвонко Спасич.
Иначе за овој историја немам коментар,многу вика и тој,доаѓа после 3 недели во школо и не плаши тука,мава со дневници и пенкала,уплав фатив ќе треба на бајачка да идам.За испрашувањево Боже сачувај од кај неаме книги па уште такви глупости,небитни ствари да не прашува..мизерија е.Ама само годинава ќе го гледам по се изгледа,човекот си има сериозни проблеми со здравјето..:nesvest:
А што е со Грнчаров? Ти предава/л? Мене лесно ми изгледа,ама многу деца викаат дека на крај знаел да заебе гадно со оценките.
Добро,фала многу.Сега отприлика дознав кој,што,каков е.камо да ми предава Грначаров...обожава да го испрашува број 13, што значи дека речиси секој час ме испрашуваше...за оцени лесно е бе кај него...од 1 на 5...и од 5 на 1 зависи каков ќе ти биде последниот одговор...ако немаш добра оцена научи се, одма ти ја поправа
тина...ликовно и да не и однесеш цртежи кога прегледува,пак нема да настрадаш:pos2:...од цела година со кец на крај ми стави петка само со 2 цртежа...стево ти е леле мајко...ако ти стави кец можеш лесно да го поправиш,ама пази да не те замрази нешто...кажи ми македонски која ти е...онаа мирјана или?...т.е кажи кој се ти предава па ако знам ќе ти кажам по нешто....Добро,фала многу.Сега отприлика дознав кој,што,каков е.
тина...ликовно и да не и однесеш цртежи кога прегледува,пак нема да настрадаш:pos2:...од цела година со кец на крај ми стави петка само со 2 цртежа...стево ти е леле мајко...ако ти стави кец можеш лесно да го поправиш,ама пази да не те замрази нешто...кажи ми македонски која ти е...онаа мирјана или?...т.е кажи кој се ти предава па ако знам ќе ти кажам по нешто....
Марина е фина,не ми предаваше мене ама им предаваше на скоро сите мои другарки...мислам дека нема да имаш проблеми со неа..ама читај си ги лектирите...(барем од литература ако не повеќе ) математика можам да ти кажам дека покрај мирче сите други изгледат лошо...седни и научи математика од почеток затоа што може да те заебава ако и текне...физичко тој е мн фин човек а и професор..бара да вежбате,ама не би требало да ти биде досадно...бизнис не ја знам(а мене 4 ми се сменија:pos2: и пак која е ) Пиневска или биберче како што ја викавме ние:pos2: е златна проф. мене во прва ми предаваше и кога испрашување ни викаше..ај од 1 до 20 останете..а другите одете на кафе наредниот час ќе ве испрашувам...и на тиа 20 им викаше да ватат листови и поставуваше по 5 прашања и ти вика...стави си плус...стави си минус...ама можевме да си ставиме плус и кога е минус:pos2::pos2:...ептен супер си поминавме со неа...Makedonski mi e Marina edna,matematika Viktorija,Fizicko Zoran,Biznis Lile mislam deka bese,konstituciono Pinevska nekoja mnogu e dobra zenata ama ime ne i znam,informatika Meri klasna mi e,drug ne mi teknuva..
ееј него го заборавив веќе...никако разголена кај него...со ролка ако треба :pos2: мене не ми предаваше а ме испрати кај психологот пошо сум носела блуза со деколте :pos2::pos2:Пиневска доаѓаше на 5 минути пред крај на час у мое време. Тестови од 1 до 20 и остануваа тројца во училна. Грнчаров е ѕвер, као балканска ебанка да слушам беше на час. Е сеа ако џвакаш мастика, касниш на час, фрлиш тетратка или пенкало си има казни, пишување домашни од 50 пати нагоре. Грнчаров и многу лаже, тоест праи филмови, така да не му верувајте многу многу...А за оцени, имав двојка на полугодие во прва, на крај ми стаи четворка.
Уф, Мими...Уличари, манијаци, убијци, ми ги масакрирате ушите, го масакрирате јазикот, тоа е само дел од арсеналот на навредливи зборови што го поседува. 40+ години, немажена, мора негде да ги лечи комплексите. Претпоставувам дека си прва година, така да уживај во четирите години што ти претстојат со Мими. И посебно сака да ги руга тие со врски, иако сама си е крива што им ги поправа оценитеМене Пиневска ( иначе Славица се вика ) ми е онака фина. Тестои праевме со по пола деца од клас по број, други шетаат или на кафе. Него, сакав за Мирјана македонски да ве прашам. Незнам што и е проблемот на жената, секој час ни се дере за глупости, не вреѓа и збори за култура а она уствари си вади мобилен на час и збори со некоја пријателка.