Македонија и нејзините соседи

• Креатор на темата Креатор на темата Andonov Bale
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Турциjа и после реформите е мразена низ целиот Балкан, затоа и са толко искрени ваши приjатели - пошто никоj друг не ги сака овде.
Не им го берам гајлето на турција но знам како се однесува Турција а знам како се однесува Татарофашистичкиот режим од исток.

Јас ги мразам сите фашисти не само Татарите....Татарофашистичките говеда ја водат истата антиМакедонска политика од пред 150 годнини а Турците не ја водат тоа е Факт од кој нема бегање.

Stefcho, za tatarite neznam deli sa fashisti ili ne, ama nie bugarite ne sma fashisti. Fashistichka drzava (dokazana) vo Evropa beshe samo Italija na Musolini. Nas komunistite ni uchea deka vo Bugaria 1941-1943 e imalo monarho-fashizam, ama se porekoa ot teia prikazki oti stanaa smeshni vo svetot. Stefcho ne kopirai bugarskite komunisti te molam. Ne zaboraviai, deka oni bea smeshni.

грешиш иво стиво до 9 септември 44 официјално и после за еден ден врти газ со русија.

грешиш иво стиво до 9 септември 44 официјално и после за еден ден врти газ со русија.

gl Б'лгарската армија в периода от 1941 -до 1944 г е била посрештната с радост от освободеното население на Западна Б'лгарија.

Офтопик-Това клипче е специален поздрав за Атом-чо

Тоа толко чудно за некои туркофилство е израз на желбата на малкото безпомочно македонче да има покровител.Фрустрирано, неуверено македончето витаги е барало покровители, прво кај нас после при србите сега при турките

Тоа толко чудно за некои туркофилство е израз на желбата на малкото безпомочно македонче да има покровител.Фрустрирано, неуверено македончето витаги е барало покровители, прво кај нас после при србите сега при турките
Колку сакаш некој да те сака и да ти фила ама немаааааааааааааа :baeh: Болни и смрдливи татари.

Prjatele, greshish. Po smartta na car Boris III, iam nekolko vladi i niedna ne gi saka nemcite. Vo Egipet bugarskata vlada razgovara so amerikancite i britancite za promena vo poziciata na Bugarja vo vojnata. 9-ti septemvri e tragichna data vo nashta istorja, koga na vlastat ja bara Otechestveniot front-proruska, komunisticheska organizacja, koja ni e.a mamata 45 godini.
Za odnosite s Makedonja ima mnogo crna istorjq i mnogo interesi koi interesi na sa ni na bugarskiot ni na makedonskiot narod. Nie nemame potreba da se karame. Takva potreba ima poiticharskata klasa.

Колку сакаш некој да те сака и да ти фила ама немаааааааааааааа :baeh: Болни и смрдливи татари.

Stefcho, nemoj so kompleksite, brato. Tatarskiot narod e narod vo predelite na Rusia i ako ne si odil na gosti na tatari nema kak da znaesh deli sa bolni i smrdlivi.

Можеш и ти и сите татари да ја врегате Македонија и македонската нација ..ама џабе е пријателе троска ни се коре ни се копа кај што не ја садиш таму ке никне ....буцните се по еднаш со гејците и напрајте си по еден саксафон:pusk: .....а ние ке си постоиме па и цол свет сте се изебале за пари.....

Македонија и нејзиниот народ опстанале во мн потешки времиња ...како и да е сега е мн поповолно време за македонците .....
И мрш од тука не го труј форумов оди дркај на вашите форуми кај што твоите татарски сонародници дркат на Македонија ај сиктер....:drk:

знаеш ли цар Борис кога умрел? (лека му земја) Што e сакал да направи? Чети - има документи за се. :toe:

знаеш ли цар Борис кога умрел? (лека му земја) Што e сакал да направи? Чети - има документи за се. :toe:

знам убаво дедо ми и баба ми ради шо умрел им забраниле свадба да направат.

Штета, овој не бил толку среќен:

743p.jpg

војската на ослободителот де.......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom