Изгореа конаците на манастирот Св.Јован Бигорски

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
ako policiskite edinici koi napravile uvid na mesto,ja branat vistinata,kako sto pretendirate,togas stvarno treba de prevzemete nesto.Aj ne tropajte gluposti,ccc za zalenje ste

Дури и да е навистина подметнат пожарот нема да се дознае вистината, полицијата ќе го крие тоа се додека е неспремна за нов конфликт во држава.

Дури и да е навистина подметнат пожарот нема да се дознае вистината, полицијата ќе го крие тоа се додека е неспремна за нов конфликт во држава.

znaci se raboti za nesposobna drzava,edno krivicno delo da ne moze da rasvetli.i cekate ubo da vi se pisuva:uvo:

znaci se raboti za nesposobna drzava,edno krivicno delo da ne moze da rasvetli.i cekate ubo da vi se pisuva:uvo:

Не реков дека не може да се расветли туку дека не сакаат уште поголема ќе стане ако се дознае дека албанците запалиле црква ќе биде после како 2001 да се куткаат и џамиите тоа ми беше зборот не дека не можат.

Кој е одговорен сега ?
10 години затвор за огнот ?
Или за кабелот ?
Или можда плинот ќе лежи 10 години затвор ?

Дрн дупка си играме со сите работи.

Стандарди, фирми што исполнуваат стандарди, име презиме.
Ако е од инсталација, кој ја монтирал, од каде е набавена, итн...
Овака се ќе остане шпекулации.

Кабелот ќе лежи затвор а може некој и го подметнал пожарот, зошто имавме ден претоа смрт за каури, токму јован бигорски се спомнуваше итн ...

Со сета почит до моите добри пријатели албанци на форумот но...

Бидејќи не сум дете, и владата не ме ебе секој ден па да не ми треба секс, само ќе кажам на кратко дека дури и јас сум на работ на нервите и кој и да е оној кој подготвува вакво сценарио навистина е луд. Има илјадници други начини да се испровоцира конфликт, ама ова е навистина еден оригинален, и морам да признаам дека тешко е да одолее на една ваква провокација.

Затоа друштво, со оглед на тоа дека немате што паметно да кажете на темава, немојте да браните нешто кое и онака не сакаме ние фините македонци да го поврземе со фините албанци. Мене никој не може да ме убеди дека е тоа инсталација, плин, или некоја клуѓерка толку се запалила шо и конакот летнал у воздух.

Ќе се видиме ние набргу со радикализам на форумот... пак. А за во живо, се надевам дека на некој ќе му текне да си ги повлече и заузда љангарите. Стоки едни ненаситни.

ДА АЛБАНЦИТЕ ГО ЗАПАЛИЈА БИГОРСКИ ЗАТОА ШТО СТЕ ГЛУПИ ПА НЕМА ДА ВИ ТЕКНЕ!

Браво, еве се најде паметен, ви осветли пат.

ДА АЛБАНЦИТЕ ГО ЗАПАЛИЈА БИГОРСКИ ЗАТОА ШТО СТЕ ГЛУПИ ПА НЕМА ДА ВИ ТЕКНЕ!

Браво, еве се најде паметен, ви осветли пат.

Супер може сеа да протестираме и ние ???

Случајности не постојат.

Да, се запали знамето во Косово, оп друг ден тука Бигорски, после 5 саата протест кај што Албанците бараат права над Бигорски, тврдејќи дека е нивни.

Тоа нешо ме потсеќа, морам да станам глуп како вас, пример рецимо, пред две години се запали знамето на Градски во скопје, албанското, одма после два дена ГРДЕЦ се случи. Како не им текна на моиве да ве обвинат вас а?

Изгледа не се толку "паметни".

Срамота!

Супер може сеа да протестираме и ние ???

Абе очи вадете!

Аха само смејте да протестирате, Алах е 1 (еден) телевизија е на штрек, само тоа го чека.

Аллах е еден, а не е 100, а најмалку тројца.

Тоа го знае секоја умен материјал во светот.

Да, се запали знамето во Косово, оп друг ден тука Бигорски, после 5 саата протест кај што Албанците бараат права над Бигорски, тврдејќи дека е нивни.

Тоа нешо ме потсеќа, морам да станам глуп како вас, пример рецимо, пред две години се запали знамето на Градски во скопје, албанското, одма после два дена ГРДЕЦ се случи. Како не им текна на моиве да ве обвинат вас а?

Изгледа не се толку "паметни".

Срамота!

Абе очи вадете!

Аллах е еден, а не е 100, а најмалку тројца.

Тоа го знае секоја умен материјал во светот.

Преголема случајност се деси овие неколку дена,не можеш да кажеш не тука.Прво и прво,јаката и храбра изјава на Пандели Мајко,после некој ден се запали знамето македонско во Приштина,после 2 дена оп гори Св.Јован Бигорски,и што е уште почудно,гори во близина на резервоар со нафта...и најнајчудното,после 3 саати албанците на сред Тетово извикуваат Јован е албанец !!!:nesvest:

Не постојат толку случајности во рок од неколку дена...

Друже и ИСУС е еден,а не 100,уште помалку 200...

најнајчудното,после 3 саати албанците на сред Тетово извикуваат Јован е албанец !!!:nesvest:

Тоа ти кажува дека не би го запалиле тие!

Албанец ако пали, не пали со нафта и со бензин, туку со БОМБИ!

Извршниот судија на терен шо го пратиле бил од нивните-етнички Албанец....Значи колку само малоумна и глупа државичка сме...Којзнае сеа шо гомна ќе изеде судијава,ќе испадне на крај дека се запалило од парче стакло кое го греело Сонцето во раните утрински часеви:tapp:
-Зошто бе вакви работи само нас ни се случуваат?Може некој Македонец да ми одговори??? :(:(:(

dobro be

okej, samo ja li cuv na vesti na mtv koga kazaa deka odgovornosta e prezemena od kosovska grupa, drn drn???fino si bese kazano, i posle od taa informacija ni traga ni glas..neli se si e jasno tuka,ili u zabluda sum?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom