Сакам да знам...

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Кога би имале можност да поставите само едно прашање и со сигурност да го дознаете точниот одговор, кое би било тоа?
Значи можете да прашате буквално се.
Дали прашањето ке се однесува на вашиот приватен живот, на некои настани од минатото или пак нешто за иднината...

N

navivacka

Гостин
Интересно прашање,ако почнам да поставувам нема да има крај...но кога би бирала би избрала:

Koja е љубовта на мојот живот?:pipi:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Интересно прашање,ако почнам да поставувам нема да има крај...но кога би бирала би избрала:

Koja е љубовта на мојот живот?:pipi:
Постои интензивно привлекување (кое подоцна преминува во навика, мањебитно) па ако дознаеш која е таа личност, се убива мистериозноста, надежта, желбата и со сигурност нема да завршиш со таа личност.
На крај краеви, there's no such a thing like.. love.

So, поента, пазете што посакувате, во случајов прашувате.

За темава, немам инстант прашање, но во духот на интересните холивуд сценарија, на која дата ќе запрам да дишам, би.

N

navivacka

Гостин
Постои интензивно привлекување (кое подоцна преминува во навика, мањебитно) па ако дознаеш која е таа личност, се убива мистериозноста, надежта, желбата и со сигурност нема да завршиш со таа личност.
На крај краеви, there's no such a thing like.. love.

So, поента, пазете што посакувате, во случајов прашувате.

За темава, немам инстант прашање, но во духот на интересните холивуд сценарија, на која дата ќе запрам да дишам, би.
Јас за секој што сум го сакала мислам дека е оној прав,ама после кога се изгорам сите ми се криви:pos::pos::pos:како не ме предупредиле ова она...

Он:Би сакала да прашам и дали ке успеам со факултетот?:)(иако не ми се оди)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ваква тема имаше.

Темава со нејзините мислења веќе не е ни за во Играчница. Затоа, гледајте ја во Канта, а ако не ви е јасно зошто е таму, прашајте го човекот што знае се`. Ако погоди на која страна ви лежи, сигурно ќе го знае и ова.:salut:
Дивајн, убаво има објаснето за претходната. Ако почнат глупи постови, и оваа тема ќе летне во канта. Сметајте го ова како втора шанса за евентуален успех на темата.:smir:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
сакам да знам дали некогаш и јас ќе најдам некој кој ќе ме прави доволно среќна и ќе ми ја возвраќа љубовта со ист интезитет како и ја???:toe:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не би се осмелил да прашам нешто , што би ми го променил животот!
Но едно со сигурно би сакал да знам!

Каде е закопан Александар Македонски!:wink:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Сакам да знам на колку години ќе си починам? :nesum:

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Ептен сум неодлучна,па животот да ми зависи од тоа,не би можела да изберам едно прашање.Познавајќи се најверојатно би преговарала за подпрашања,дали имам рок до кога да го поставам,за на крај или да прашам некоја глупост или да се откажам од привилегијава.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Зашто живееме кога пак мора да умреме:toe:

S

smart ass

Гостин
тешко е прашањево а одговорот лесен под претпоставка да знам се сум ништо повеќе туку забеган хардвер налик Хард Диск..

порано велеа повторувањето е мајка на знаењето,а денес

истражувањето е мајка на знаењето.

Kajgana Shop

На врв Bottom