Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас овие финти ги праев уште во 6 оделение и тоа каленрачето го влечев скроз и си го ставав на клупа сега више е застарен модел тоа има многу други финти како на ПР.цел текст на салотејп,текст на КОКА КОЛА од малите и многу други ако ве интересира како е тоа со кока кола пиите це ви објаснам сликовито.
Aj oбјасни ... те молам![]()
не бе Notes...тапа еТие од Сони Ериксон треба да добијат некое одличје заради тие Notes.Колку пати ми спасиле г'з кога требало да се пишува за години, други глупи факти и дрн дрн.Математика пример отвораш дигитронот, а пред тоа на позадина ги имаш формулите
Многу корисно нешто е тоа, сериозно.
Како ученик учев во едно средно училиште во кое резил беше ако не препишеш барем нешто, чисто онака од љубов и адреналин, но сега (иронија на животот ) сум професор и не дозволувам препишување. Грешка е тоа кога мислите дека во првите десетина минути проф. скенираат кој се обидува да препише. Препишувањата:nenene: најчесто почнуваат да се случуваат во втората половина на часот. зошто?
Се ближи крајот а тој нема ништо напишано па ајде да видиме да си ја испробаме среќата.
А башка и на клупите не треба да има ништо
А не сте помислиле вие професорите дека некогаш едноставно не може да се постигне се` да се научи и дека некои од професорите си ги преценуваат предметите? Па барем помогнете за по едно прашање на ученикот, ако не па.
Чест на исклучоци.
Лол...а шо ке праиш на матура?? 50% да го научиш е тешко, а 50% да го препишеш е уште потешко...sekogas prepisuvam i sekogas ke prepisuvam ne sum lud cel material da ucam ke naucam polovina pa polovina ke si prepisuvam
a za prepisuvanje segogas ja koristam istata metoda livce vo rakav zime a leto livce so gore se lepi pot glupa i odkako ke pomine profesorot/kata ke ja pocnam misijata...