3 МФЛ-Региони и Општински Лиги

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
@CELTIC да не те цитирам. За со баир стварно незнам што се случи...сакав да одам да ги гледам ама не можев пошо и јас играв за мојата екипа. А за вчера со Кравари, едноставно човек без мозок ќе видеше дека на полувреме е наместена утакмица. Оти не е можно прво полувреме да се изигра перфект и покрај тоа што и судијата беше против кораб, а второ катастрофа. Да се изигра едноставно со стоење.

П.С. едно не ме бендиса кај играчите на Кораб а тоа е што капитенот носеше капитенска лента со албанското знаме. Едноставно ми дојде да влезам в терен и да ја запалам пред него, ама штета имаше полиција и неможев да влезам инаку ќе одев, насила ќе му ја извадев и ќе ја запалев пред нив.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Абе Албанци се и си сакаат такво нешто.А за Селтик да му кажам дека тие се Албанци и сонуваат за Голема Албанија како и ние за Голема Македонија.Но не скандираат против нас (каурски пички)нешто од тој стил што не е случај со другиве групи.Кораб е биден и за мене сеуште е и македонски клуб од каде излегле многу добри играчи(македонци).А најмногу од се сакам да ги видам во втора лига ради градов да живее малку во фудбалски дух.Ако паднат Вардар,Пелистер и ако влезе Победа,во Дебар ќе ги видиме Комити,Чкембари и Мајмуни.
Инаку од играчите капитенот Фуат и напаѓачот Абиб се најдобри и најфер и како луѓе лично ги познавам.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
^^ :pos: :pos: :pos:

Југозапад, исток, запад, север, која трета македонска лига?

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
kako i sto kazav etesami gledate na mak fudbal deka iskra i flamuntari se diskvalifikuvani sega ni ostanaa uste dve domasni natprevari i eden vo mogila taka da se e skoro gotovo uste samo korab da izgubi vo krusevo i posle tesko deka nekoj ke ne sopri do krajot na polu sezona idat novi 5 igraci igrame poveke doma od gosti plus go precekuvame korabi vo resen edino sega prblem bi bile lesani i kravari

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
a so da pravam ti vikase deka vo treta liga se se znae od napred deka nema da e interesno prvensvoto deka ke begate svetlosni god na napred pred drugite a eve sega vtori ste igrate vo gosti so protivnikot so koj se borite za prvoto mesto i tesko deka ke ste prvi ovaa godina e nasa

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
ФК. МЛАД РАЗАРАЧ(КРАВАРИ) - ФК ПОБЕДА(ИВАЊЕВЦИ) 4:3

хохо одиме напред, само да изгубат лисолај :)

Член од
30 октомври 2008
Мислења
111
Поени од реакции
14
Odig Pob Ner Izg Golovi Bod
Кораб 11 7 3 1 30:15 24
Подмочани 9 6 1 2 18:8 19
Кравари 10 5 0 5 21:18 15

Kajgana Shop

На врв Bottom