Аман немој да ме за*баваш жити се.Абе сите утакмици сезонава ги купивте и уште си земаш право да зборвиш.Караорман да беше спремен да местит утакмици че им даеше пари на Велешта да ве победет кај нив.Ќе даеше пари и во Врадино кај што се изгуби првото место.И што корист имат Караорман да ја наместит со Питу Гули ко се знајт дека Лоте че е прв.Јас само да ти кажам со оној тим вие никаде не одите, многу сте слаби, имате среќа што си ојде Шајка на полусезона иначе и 100 000 Евра да даеше вашиов газда пак немаше да сте прво место.Колку им давате на Добрушево???
Ајде де
Караорман не местел а? Хаха...немој жити се да се бламираш, јас кажвам...наместивме али дека сите ги наместивме е тука си страшен човече, еве јас ќе ти кажам колку...само 3! Да, да...па сеа чукај ја ти глата од ѕид и мисли кој беа тие натпревари.
Ама ти си толку уверен дека твојот Караорман е јак и игра поштено, мислам дај не се бламирај.
Еве сеа ќе ти кажам...
1. Велешта - Води домаќинот на полувреме 1-0, а потоа "утнаа" пенал...пак после 1-2 тепа Караорман. (наместена на полувреме и за време на изведувањето на пеналот)
Цена: 1000евра, од кои по 1000ден. им биле доделени на играчите.
2. Вардино - Единственото гостување каде никој не успеа да ја договорит (нит вие ниту ние не успеавме...вие го папавте, а ние си знаеме како победивме таму...прашај мислам имаше некој напиша нешо за натпреварот) и само да потсетам на 0-0, Вардино имаше две стативи.
3. Работник - 2ца или 3ца ставени на лажна кај Работник за во секој случај ако нешо се десит за време на натпреварот, потоа да се земит службено 3-0 или да речам како со Добрушево што напрајвте (2-0 изгубивте, 3-0 службено ја зедовте)
За цена не разбрав колку...али што имат врска.
4. Питу Гули - Немој аман да ме смејш за со Питу во Крушево, немој... пола екипа од Караорман не допатувале (наводно некој од играчите на Караорман се женел, па сите заминале таму) а + голман (Гаше) кој на натпреварот не бил голман туку играч и постигнал гол...пази голман е типов.
Вие ни пола не поминавте во Крушево како што ние поминавме...ние заслужено си изгубивме 2-0, али домаќините го искористија секој момент за притисок кон судија и останати работи.
А вие победивте 1-2 и тоа со постигнат гол од страна играч на кој природна позиција му е голман, а играл во напад...LOL!
Уште еднаш ќе ти кажам, џабе се залажуваш дека твојот тим игра фер и коректно секаде...верувај ми, само се бламираш!
Се познавам со скоро сите играчи на Караорман и истите тоа ми го потврдуваат...подобар извор на информации здравје!
А Караорман знаеш колку му давале на Добрушево само за да се изиграт нерешено со нас? 2000евра!
Да, да...самите играчи на Добрушево за време на играта го потврдуваа тоа...дури кога го примија голот за 0-1 и тогаш почнаа "Ех како не издржавме уште 5 мин." капираш? или требит да ти нацртам?
Знам инаку дека сме слаби, ти стручњакот јак оцени кој е слаб, а кој е добар, седи аман!
Но затоа што се сме многу слаби од недела сме први на табела :wink:, а вие чекајте наредниве 5-6 да влезите. :helou:
Едит:
:tv: