АСУЦ ,,Боро Петрушевски’’

• Креатор на темата Креатор на темата ice_cube
  • Време на започнување Време на започнување

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Автосообраќаен училишен центар. Колку тоа убаво звучи :pos:
2ра година сум во АСУЦ и сакам да споделам збор-два. Ми мрчеа сите блиски и далечни за тоа школо, демек зашто таму си отишол.

Иначе, школото е НАЈОПРЕМЕНО од сите државни училишта во Македонија, бидејќи си има своја автошкола и свој технички преглед, при што школото добива +профит и може повеќе да си дозволи. Внатре се чувствуваш како во палата, а не како во затвор како што е кај повеќето.
И женски има што е најбитно, во прва година гледам во смерот за шпедиција се запишале ни повеќе ни помалку него 26 ЖЕНСКИ.

Ако имате некое прашање за школово слободно поставете, со задоволство ќе одговорам.

drugar mi e vtora godina tamu zivee vo internatot dosega ne e kazal loso e sea dali mu e arno ili ne nz

Контрола малку со навредите на етничка база.

Автосообраќаен училишен центар. Колку тоа убаво звучи :pos:
2ра година сум во АСУЦ и сакам да споделам збор-два. Ми мрчеа сите блиски и далечни за тоа школо, демек зашто таму си отишол.

Иначе, школото е НАЈОПРЕМЕНО од сите државни училишта во Македонија, бидејќи си има своја автошкола и свој технички преглед, при што школото добива +профит и може повеќе да си дозволи. Внатре се чувствуваш како во палата, а не како во затвор како што е кај повеќето.
И женски има што е најбитно, во прва година гледам во смерот за шпедиција се запишале ни повеќе ни помалку него 26 ЖЕНСКИ.

Ако имате некое прашање за школово слободно поставете, со задоволство ќе одговорам.
а ти кој клас си таму, а што викаш најопремено е, тоа е точно.

Да прашам стварно ли АСУЦ било меѓу најлошите училишта од др.деца имам слушано дека често имало ТЕПАЧКИ?

Да прашам стварно ли АСУЦ било меѓу најлошите училишта од др.деца имам слушано дека често имало ТЕПАЧКИ?
Нема врска ова, и мене истото ми го збореа. Порано можеби имало, но сега се е ок.

Дали знаеш од прилика во проценти колку се Македонци а колку се Албанци во тоа училиште ?

еј кои смерови ги има во ова средно стручно училиште ??
Имаш вака:
Техничар по транспорт и шпедиција
Сообраќаен техничар
Автотехничар - Мехатроничар
Автомеханичар
Каросериски механичар
Автоелектричар

Хммм.. и јас сум заинтересиран отприлика за ова ако може по некој збор повеке за овие смеровите..
Техничар по транспорт и шпедиција
Сообраќаен техничар
Автотехничар - Мехатроничар
Автомеханичар
Каросериски механичар
Автоелектричар :salut:

Drak43 idi na oficijalnata strana na asuc tamu imash sve za smerovite... a Slash- so ako sme 60 posto koga poiseto od nasite se picki sto im lizat gz... a i 20 posto se drugi malcinstva i pak ostanuvaat 40 posto makedonci...

I jas sum vo asuc II godina za mehatroni4ar i ubavo vika host_kb deka poveketo Makedonci se Pi4ki.... ILI IM LIZAT GZ... A TI KAKO SE VIKAS DRUZE JAS SUM II-6 MARJAN...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom