eМакедонска Фаланга

Дали сте за создавање Македонска Фаланга?

• Вкупно гласачи
    82

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Следно регрутирање - мене споменте ме ок? Џенералус Новиус но со потенцијал за повеќе...

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Kaj mene za dva dena nema
зборев со лион на скипе и ќе има утре за три дена, а од утре треба да се пријавуваме овде , има и објаснување како, значи треба само разликата на штетата направена да се пријави

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
зборев со лион на скипе и ќе има утре за три дена, а од утре треба да се пријавуваме овде , има и објаснување како, значи треба само разликата на штетата направена да се пријави
Може некој да објасни што се тоа финансиски казни?

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Не сум 100 % сигурен ама вака беа...
ако се бориш за пеасе земја а не се пријавиш -2 руб (9-2=7)
ако се бориш за еден/фортис а не се пријавиш -5 руб
за командирите е поголема казната незнам колку беше, и овие пари ќе одат најверојатно во Мк Народна банка

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Ништо нема кај мене сеуште. :(
на мене ми стигна само 1 плата.
а требаше 3,ми пратија 1 плата затоа што само јас ја немав таа,се пријавив вечерта околу 12 кога не е бил онлајн мацедониан_лион да ми ја прати.

а последните 2 уште не сум ги добил,ваљда ке ги добиеме денес,затоа што од сега ке добиваме во среда и сабота.

btw- поставен сум за командир на првата единица.

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
на мене ми стигна само 1 плата.
а требаше 3,ми пратија 1 плата затоа што само јас ја немав таа,се пријавив вечерта околу 12 кога не е бил онлајн мацедониан_лион да ми ја прати.

а последните 2 уште не сум ги добил,ваљда ке ги добиеме денес,затоа што од сега ке добиваме во среда и сабота.

btw- поставен сум за командир на првата единица.
ja uste nemam plata dobieno za tri dena a sve sum prael kako sto treba

Член од
3 август 2009
Мислења
271
Поени од реакции
4
Мислам дека е објаснето на македонскиот eRep форум.

бтв, не ми се свиѓа баш ова што ќе треба да пријавуваме преку ПП, така многу ретко некој дали ќе го отвора рускиот форум и да има некоја иницијатива, новост или нешто, никој нема ни да види..

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
абе шо се деси со Мартин Давитковски(Ајсшутер), зш не е веќе командир? :toe:

А

Ајсшутер

Гостин
абе шо се деси со Мартин Давитковски(Ајсшутер), зш не е веќе командир? :toe:
Се откажав самиот, оти ме викнаа во руската елитна легија зимам 30 RUB дневно, и монотоно ми беше во фалангава ни одиме никаде во акции само онака не тренираат, тука барем понекогаш помагаме во други држави.

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Се откажав самиот, оти ме викнаа во руската елитна легија зимам 30 RUB дневно, и монотоно ми беше во фалангава ни одиме никаде во акции само онака не тренираат, тука барем понекогаш помагаме во други држави.
Хахахахаха. Се шитна а??? Ти највише стоеше зад фалангата и се караше со сите дека ке успее, а прв ја шитна. интересно

Kajgana Shop

На врв Bottom