- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
Почна да стигнува плата..
Ништо нема кај мене сеуште.Почна да стигнува плата..
зборев со лион на скипе и ќе има утре за три дена, а од утре треба да се пријавуваме овде , има и објаснување како, значи треба само разликата на штетата направена да се пријавиKaj mene za dva dena nema
Може некој да објасни што се тоа финансиски казни?зборев со лион на скипе и ќе има утре за три дена, а од утре треба да се пријавуваме овде , има и објаснување како, значи треба само разликата на штетата направена да се пријави
Не сум 100 % сигурен ама вака беа...Може некој да објасни што се тоа финансиски казни?
на мене ми стигна само 1 плата.Ништо нема кај мене сеуште.
ja uste nemam plata dobieno za tri dena a sve sum prael kako sto trebaна мене ми стигна само 1 плата.
а требаше 3,ми пратија 1 плата затоа што само јас ја немав таа,се пријавив вечерта околу 12 кога не е бил онлајн мацедониан_лион да ми ја прати.
а последните 2 уште не сум ги добил,ваљда ке ги добиеме денес,затоа што од сега ке добиваме во среда и сабота.
btw- поставен сум за командир на првата единица.
Преку приватна порака до Црешево, или на рускиот форум, или на еRep.Каде да пријавиме штета?
Мислам дека е објаснето на македонскиот eRep форум.Може некој да објасни што се тоа финансиски казни?
Се откажав самиот, оти ме викнаа во руската елитна легија зимам 30 RUB дневно, и монотоно ми беше во фалангава ни одиме никаде во акции само онака не тренираат, тука барем понекогаш помагаме во други држави.абе шо се деси со Мартин Давитковски(Ајсшутер), зш не е веќе командир?
Хахахахаха. Се шитна а??? Ти највише стоеше зад фалангата и се караше со сите дека ке успее, а прв ја шитна. интересноСе откажав самиот, оти ме викнаа во руската елитна легија зимам 30 RUB дневно, и монотоно ми беше во фалангава ни одиме никаде во акции само онака не тренираат, тука барем понекогаш помагаме во други држави.