Тоа е моја одлука и сега за сега гледам се исплаќа. Тоа што некој од вас ме има предадено е дополнителна работа за тргање на сите пријатели. Вака е подобро, сам си и никој не те замара со нешто.Ги слушнавме вашите ставови против но не слушаме решение или некој издржан предлог! United Macedonia отиде до таму што ги избриша сите Македонци од пријатели, според мене многу избрзан и незрел потег
Ај кога незнаеш подобро ќути си, си го кажа твоето и готово не мора веќе да дискутираш кој кого е.. што не е.. ај кажи ти нас сега он секако се бориме на страната на Peace само што уште со плати немаме почнато очигледно ти сакаш нашата војска да биде никаква да се ујачува како што гледам.Тоа е моја одлука и сега за сега гледам се исплаќа. Тоа што некој од вас ме има предадено е дополнителна работа за тргање на сите пријатели. Вака е подобро, сам си и никој не те замара со нешто.
Ние ви предложивме да создадеме армија ама нас никој не не ебава. Вие сите се полакомивте по тие ебани пари и оружја. Јас мислам дека вие избравте со создавање на таа армија. Требаше да се разгледа што како, а не одма да се создава. Сега гледам дека уште сте распашана команда и ве ебава русинот.
Другар седи мирен и не се резили. Јас поставив две прашања и добив одговори од членови на таа армија. Одговорите беа немате заеднички акции, а за плати се дискутира кои ќе добијат. Ќе те замолам да пишуваш разбрирливо зошто дел од постов не ти разбрав:smir: Што се однесува на војската тоа не е ваша војска тоа е руска паравоена војска, па сега види ја ти разликата.Ај кога незнаеш подобро ќути си, си го кажа твоето и готово не мора веќе да дискутираш кој кого е.. што не е.. ај кажи ти нас сега он секако се бориме на страната на Peace само што уште со плати немаме почнато очигледно ти сакаш нашата војска да биде никаква да се ујачува како што гледам.
Па глупости пишуваш не гледаш дека веќе си досаден и се забележува дека плачеш немаме организирани напади али сепак се бориме во руските битки можеш и самиот да забележиш при крај се работите со организацијата и наскоро ќе има плата и останати работи, зошто не разбереш дека тое е руска паравоена војска но јасно кажа русинот дека откако ќе ја додадат Македонија можеме да си ја земеме за таму дека немаме никакви обврски ти што не го знаеш тоа немора да замараш тука, русите дадоа и цели организации кои се на наше име така да пак ништо само се бламираш со пишувањето немаме ние никакви обврски откако ќе се додаде нашата држава аман веќе, и повеќето играчи неможат да си дозволат 5 оружја на ден за 5 борба со ова можат аман зошто не разбереш дека имаме само корист од ова ако креираме наши компании никој нема да ти работи за 2-3 оружја на ден + губиме чинови и пари во воени компании, тука ова бонус ти иде.Другар седи мирен и не се резили. Јас поставив две прашања и добив одговори од членови на таа армија. Одговорите беа немате заеднички акции, а за плати се дискутира кои ќе добијат. Ќе те замолам да пишуваш разбрирливо зошто дел од постов не ти разбрав:smir: Што се однесува на војската тоа не е ваша војска тоа е руска паравоена војска, па сега види ја ти разликата.
П.С. Што сакам ќе пишувам ти неможеш да ми наредиш или забраниш. Тоа ти е демократијата.
друже,не се замарај... кој сака нека оди во фалангата,некој можеби ке има корист,не ги знаеш нивните математики... прави си како што тебе ти е најдобро... тоа е тоа... јас невлегов,затоа што имам мн добро платена работа во индонезија, и неможам да чекам од некој оружја и да се борам под туѓа команда... барем не под руска/индонезиска/унгарска или било каква... е за еМакедонија,ке биде друга работа....Другар седи мирен и не се резили. Јас поставив две прашања и добив одговори од членови на таа армија. Одговорите беа немате заеднички акции, а за плати се дискутира кои ќе добијат. Ќе те замолам да пишуваш разбрирливо зошто дел од постов не ти разбрав:smir: Што се однесува на војската тоа не е ваша војска тоа е руска паравоена војска, па сега види ја ти разликата.
П.С. Што сакам ќе пишувам ти неможеш да ми наредиш или забраниш. Тоа ти е демократијата.
Единствениот што пишува глупости си ти. Како можам да плачам за тоа што немате организирани напади? Вие треба да плачете. Целта на војската е да имаш организирани акции, да имаш точни наредби кога и каде да нападнеш. Што се однесува до организацијата на ткн армија веќе колку време се договарате? Ако гледаш така и јас сум член на Индонезиската војска затоа што се борам за нив. Инаку баш ме интересира како ќе ја префлиш војската? Кога ќе добиеме држава сами ќе треба да создадеме војска. Неможеш да бидеш финансиран од некои руси за да се бориш за Македонија. Тоа ич не им е исплатливо и од корист. Плус државните тајни ќе треба да ги делиш со странци, а тоа не е дозволиво на почеток. Вие ќе неможете да ја пренесете неговата војска тука, може само припадниците на вашата бригада да станат наши војници.Па глупости пишуваш не гледаш дека веќе си досаден и се забележува дека плачеш немаме организирани напади али сепак се бориме во руските битки можеш и самиот да забележиш при крај се работите со организацијата и наскоро ќе има плата и останати работи, зошто не разбереш дека тое е руска паравоена војска но јасно кажа русинот дека откако ќе ја додадат Македонија можеме да си ја земеме за таму дека немаме никакви обврски ти што не го знаеш тоа немора да замараш тука, русите дадоа и цели организации кои се на наше име така да пак ништо само се бламираш со пишувањето немаме ние никакви обврски откако ќе се додаде нашата држава аман веќе, и повеќето играчи неможат да си дозволат 5 оружја на ден за 5 борба со ова можат аман зошто не разбереш дека имаме само корист од ова ако креираме наши компании никој нема да ти работи за 2-3 оружја на ден + губиме чинови и пари во воени компании, тука ова бонус ти иде.
Не пишувам глупости јас 100 пати ти кажав дека не сме започнати со работа ти се читаш ли што пишуваш ние знаеме што е целта на војската и ќе работиме така, само не сме започнати аман прочитај ДЕКА НЕ СМЕ ЗАПОЧНАТИ УШТЕ незнам како да ти објаснам ако сакаш ќе ти нацртам, реков дека ќе се префрлат војниците од војската не армијата, не се прави дека не разбираш кога и самиот знаеш дека не може да биде финансирана од друга владата, убаво кажа русинот сега сте во нашата војска да помогнете и дигнете побрзо чинови, откако ќе се додаде вашата држава можете слободно да заминете без никакви обврски.Единствениот што пишува глупости си ти. Како можам да плачам за тоа што немате организирани напади? Вие треба да плачете. Целта на војската е да имаш организирани акции, да имаш точни наредби кога и каде да нападнеш.Што се однесува до организацијата на ткн армија веќе колку време се договарате? Ако гледаш така и јас сум член на Индонезиската војска затоа што се борам за нив. Инаку баш ме интересира како ќе ја префлиш војската? Кога ќе добиеме држава сами ќе треба да создадеме војска. Неможеш да бидеш финансиран од некои руси за да се бориш за Македонија. Тоа ич не им е исплатливо и од корист. Плус државните тајни ќе треба да ги делиш со странци, а тоа не е дозволиво на почеток. Вие ќе неможете да ја пренесете неговата војска тука, може само припадниците на вашата бригада да станат наши војници.
Не се нервирај беспотребно и ќе те замолам по 3 пат да користиш точки бидејќи вака ова претставува една дооолга реченица. Имај милост кон тие што го читаат твојот пост:smir: Почни да користиш некои од советите што ти ги дадов не ќе биде лошо.Не пишувам глупости јас 100 пати ти кажав дека не сме започнати со работа ти се читаш ли што пишуваш ние знаеме што е целта на војската и ќе работиме така, само не сме започнати аман прочитај ДЕКА НЕ СМЕ ЗАПОЧНАТИ УШТЕ незнам како да ти објаснам ако сакаш ќе ти нацртам, реков дека ќе се префрлат војниците од војската не армијата, не се прави дека не разбираш кога и самиот знаеш дека не може да биде финансирана од друга владата, убаво кажа русинот сега сте во нашата војска да помогнете и дигнете побрзо чинови, откако ќе се додаде вашата држава можете слободно да заминете без никакви обврски.
И аман веќе оди во која војска сакаш и немора да реплицираш тука не си запознаен со концептот како ќе биде војската и не си способен да дискутираш за тоа така да уживај чим мислиш дека играва се игра како поединец а не како тим.
Не сум ја читал дискусијата ама претпоставувам дека ќе биде за сите исто од проста причина што и во Руската легија на странци е исто во сите бригади платите се 9, 12, 15 (војник, командир на единица, командант)Ова само како стратегија ако се одлучи руската Дума за таа опција иначе поголема шанса а и повеќе гласови има за првичната верзија сите да зимаат пари.
Тоа дали ти се исплаќа или не, не ти се мешам.Тоа е моја одлука и сега за сега гледам се исплаќа. Тоа што некој од вас ме има предадено е дополнителна работа за тргање на сите пријатели. Вака е подобро, сам си и никој не те замара со нешто.
Ние ви предложивме да создадеме армија ама нас никој не не ебава. Вие сите се полакомивте по тие ебани пари и оружја. Јас мислам дека вие избравте со создавање на таа армија. Требаше да се разгледа што како, а не одма да се создава. Сега гледам дека уште сте распашана команда и ве ебава русинот.
Не се добива оружје туку се добива плата од 9 РУБ како обичен војник плус платата каде си работиш, а не те обврзуваат да работиш во нивни фирми...Добиваш наредба каде да се бориш и само ја пријавуваш штетата која си ја направил и они те проверуваат...Абе во русија ви даваат вас Оружја За да се тепате ? ако не и ја да влезам иам 9.92 Стреинт еден од подобрите сум ! Klick
Ако даваат оружја одма идам!