Лажно претставување

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.565
Ќе започнам со цитат:
Често велев дека сум уметник за да легнам некоја.
Менување на идентитет во дел од секунда за секс.Дали е тоа неопходен процес или можеби недостаток на сигурност во себе?
Вие што мислите?

п.с.Не го поврзувајте цитатот со личност,зборувајте општо на темата.Благодарам:smir:

Се` кое ќе доведе до ќарување на пичка, е оправдано.
И така некој друг ќе ги изматка, зошто ти да не си тој?
Жените се покажа дека немаат некој резон и правилно расудување за добро и лошо па зошто таа нивна слабост не би била искористена?
Сепак, за секс се работи.

Лагата е лага, дали е одбранбена, несвесен момент или заради п*чка не е битно.
Имам другар моментално не е во земјава, ама многу сакаше лажно да се фали и иако сите знаевме дека не лажи сепак од почит го ислушувавме иако понекогаш многу досаден беше. Вели ја гледаш онааа онаму? Е што де таа? Како пуши пуши и покажува со со устата :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. А врска нема, несигурноста во себе и мислењето дека не вреди многу како човек доведува тој човек да лажи во врска со себе за да привлече внимание кое што толку многу му е потребно......
Ајде доста е има луѓе што студирааат психологија тие ќе се објаснат :helou:.

Највероватно од недоврба во себе го прават тоа. Јас пример не би лажаел, доволно си се ценам самиот, нема потреба од никакво лажно претствавување.
Но да си бидеме искрени, жените секогаш сакаат нешто повеќе.

Мене ми се деси, пред недела дена, се претставив како Марко, ја ќарив, потоа и кажав дека не сум Марко и дека сум далеку од Марко, и се налути, мене, ме откачи, и ги откачи сите пријатели нејзини кои и мене ми се пријатели и тоа.

Зошто го напраив тоа? Изгледа имав потреба од докажување, дека кога ја не би бил Шќиптар секоја втора вечер би ебел различна путка.

На крај ми беше "признаен" подвигот, но јас лошо се чуствува(м)в.

Сево воа во кратки црти, ја ценам концизноста кога се однесува на вакви прашања.

Жените се покажа дека немаат некој резон и правилно расудување за добро и лошо па зошто таа нивна слабост не би била искористена?

е тука не би се сложил зарем жениве што имаат секс нон-стоп се лажени???ж
изматкани??

и како тоа немаат резон не би требало да ги потценуваш.

јас лично ке се е**м со п**ка каком ЈАС односно како ЛИЧНОСТ а другото лагите веќе самиот се рушиш и стануваш ЛИК како од роман.:smir:

Лагата е лага, дали е одбранбена, несвесен момент или заради п*чка не е битно.
Имам другар моментално не е во земјава, ама многу сакаше лажно да се фали и иако сите знаевме дека не лажи сепак од почит го ислушувавме иако понекогаш многу досаден беше. Вели ја гледаш онааа онаму? Е што де таа? Како пуши пуши и покажува со со устата :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. А врска нема, несигурноста во себе и мислењето дека не вреди многу како човек доведува тој човек да лажи во врска со себе за да привлече внимание кое што толку многу му е потребно......
Ајде доста е има луѓе што студирааат психологија тие ќе се објаснат :helou:.

абе геј бил другарти:pos2::pos2::pos2:

јас лично ке се е**м со п**ка каком ЈАС односно како ЛИЧНОСТ а другото лагите веќе самиот се рушиш и стануваш ЛИК како од роман.:smir:

Што е битно, си ја опнал.
Ако е глупа до толку, зошто да не се искористи? Пиче си е пиче, уште една рецка и муабет плус.
А демек во ред е што најјаките пички ни ги земаат некои ропаци со џипови и саглам коли?
Кои се некаков фактор, дал политички, дал економски?

Епа во таква ситуација и ние останатите, кои немаме до толку, ќе најдеме начин да се избориме и да ќариме некоја за една вечер.
Ова е некој начин и останатите да си поуживаме малку.
Не сме ние сирачиња ебате, ни треба и на нас пресно атрактивно пиче.
Знаеме дека нема да ни е девојка, но кога се даваат брзо, треба од тоа да се спечали нешто.

Што е битно, си ја опнал.
Ако е глупа до толку, зошто да не се искористи? Пиче си е пиче, уште една рецка и муабет плус.
А демек во ред е што најјаките пички ни ги земаат некои ропаци со џипови и саглам коли?
Кои се некаков фактор, дал политички, дал економски?

Епа во таква ситуација и ние останатите, кои немаме до толку, ќе најдеме начин да се избориме и да ќариме некоја за една вечер.
Ова е некој начин и останатите да си поуживаме малку.
Не сме ние сирачиња ебате, ни треба и на нас пресно атрактивно пиче.
Знаеме дека нема да ни е девојка, но кога се даваат брзо, треба од тоа да се спечали нешто.
Па ако некоја е доволно глупа да верува во тоа што ке и го кажеш и веднаш да ја ќариш само од муабет, зошто да не.Како што кажа не сте и вие сирачиња...

Па ако некоја е доволно глупа да верува во тоа што ке и го кажеш и веднаш да ја ќариш само од муабет, зошто да не.Како што кажа не сте и вие сирачиња...

Епа со што да ја ќари? Со пари? Муабет нели е нормално како прв чекор за се понатаму? Од кај знае она дека не е вистина? Нема сеуште детектор за лага вграден во мобилен телефон.

Колку е убаво чувството кога вака младо пиче се согласува.
Сигурно си се смета себе си за недопирлива и неосвоива од било какви прозаични напади.
Но ако е убава, ќе ја снајде кога тогаш нешто слично.

Епа со што да ја ќари? Со пари? Муабет нели е нормално како прв чекор за се понатаму? Од кај знае она дека не е вистина? Нема сеуште детектор за лага вграден во мобилен телефон.
Да де ама мене ни беше зборот ако некоја е доволно глупава и веднаш да верува безрезервно во тоа што ке и го кажат па и да успее уште одма со муабет да ја ќари...
Лажењето како постапка го осудувам и да се претставиш лажно сметам дека е погрешна постапка.Само што кога се работи за ,,девојка за една вечер,, не е само машкото фактор, треба да се согласи и девојката.

Сигурно си се смета себе си за недопирлива и неосвоива од било какви прозаични напади.
Па кога се работи за прозаични напади, и не ми претставуваат некакво задоволство, па според тоа се излишни во мојот случај...
А инаку не се сметам за недопирлива и неосвоива, само е утнат начинот.

Ќе започнам со цитат:

Менување на идентитет во дел од секунда за секс.Дали е тоа неопходен процес или можеби недостаток на сигурност во себе?
Вие што мислите?

п.с.Не го поврзувајте цитатот со личност,зборувајте општо на темата.Благодарам:smir:

Nedostatok na sigurnost.
jas se kazuvam koj sum, sto sum i sto sakam i nikogas nemam problem da go postignat zacrtnanoto....se razbira so pocit kon sprotivniot pol i nivnite misli, cuvstva, emocii i stavovi.

Ne moram da lazam i lazno da se pretstavuvam.

Mozebi Kole, ama samo ako si 15-6 godini.

Мене ми се деси, пред недела дена, се претставив како Марко, ја ќарив, потоа и кажав дека не сум Марко и дека сум далеку од Марко, и се налути, мене, ме откачи, и ги откачи сите пријатели нејзини кои и мене ми се пријатели и тоа.

Зошто го напраив тоа? Изгледа имав потреба од докажување, дека кога ја не би бил Шќиптар секоја втора вечер би ебел различна путка.

На крај ми беше "признаен" подвигот, но јас лошо се чуствува(м)в.

Сево воа во кратки црти, ја ценам концизноста кога се однесува на вакви прашања.
A be zarem se naluti?? Pa nema razlika golema megju Krali Marko i Zef Ljush Marku! Hahahaha!

Mozebi, ako site se raduvaat na pijano pice, a ona ne e teetotaler, mozebi.
No, toa ne znaci deka legnuvacot bil umesen, tuku obratno.

Zemi roshipnol, klapni im u pijacka i site picki na svetot ke bidat tvoi!
Toa ne te pravi ebac, tuku siluvac.

Siluvanjeto ne mora da znaci deka e so kjoteci i tepanje, moze da e protivno na zelbite sex ili iskoristuvanje na pomatena svest za sex, a toa e kaznivo so zakon.

pa vidi mu ja Koljo.

Kako i laznoto pretstavuvanje sto e izmama. I e prekrsok, koj moze da bide duri i krivicno delo.

A be zarem se naluti?? Pa nema razlika golema megju Krali Marko i Zef Ljush Marku! Hahahaha!

Е де, и јас така викам, башка имам и голем боздоган... :)

Mozebi, ako site se raduvaat na pijano pice, a ona ne e teetotaler, mozebi.
No, toa ne znaci deka legnuvacot bil umesen, tuku obratno.

Zemi roshipnol, klapni im u pijacka i site picki na svetot ke bidat tvoi!
Toa ne te pravi ebac, tuku siluvac.

Siluvanjeto ne mora da znaci deka e so kjoteci i tepanje, moze da e protivno na zelbite sex ili iskoristuvanje na pomatena svest za sex, a toa e kaznivo so zakon.

pa vidi mu ja Koljo.

Kako i laznoto pretstavuvanje sto e izmama. I e prekrsok, koj moze da bide duri i krivicno delo.

Се сљагам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom