PES 6 Светско Првенство

Ке има ли некој да ни креира

Decki, imav problemi so kompjuterot i morav da go smenam windowsot, a so toa mi se izbrisa i Pes 06. Ke probam vo narednive 3 - 4 dena, da ja najdam za da ja instaliram. Ako ne ja najdam, ke mora da se otkazam. Se izvinuvam. :uvo:

Eee абре ајде тие што треба да играт со мене планирате ли да се игра

луѓе ќе ја биде ли работава бе? Кај сте ебаго? Ајде изиграјте ги утакмиците..одвоете пола саат во денот бе мајката :toe: Слок и Милош гледам дека не се заинтересирани пошто ни 1 утакмица не изиграле....ако не ќе бараме замена :smir:

jaс имам еден проблем со антивирусот ебаго..не ми го покажува клиентот..знае некој како да го средам? Иначе тешко оваа недела да можам да изиграм..може и службени ќе ги дадам моите..:toe:

E, aj бе некој да ми го даде најновиот пач!!
Ама да не бидат испомешани знаците, имињата .. да биде се ок !
ВЕ МОЛАМ!!!

jaс имам еден проблем со антивирусот ебаго..не ми го покажува клиентот..знае некој како да го средам? Иначе тешко оваа недела да можам да изиграм..може и службени ќе ги дадам моите..:toe:

Пред секоја утакмица ке го гасиш антивирусот и ке го отпакуваш фајловите :smir:

луѓе ќе ја биде ли работава бе? Кај сте ебаго? Ајде изиграјте ги утакмиците..одвоете пола саат во денот бе мајката :toe: Слок и Милош гледам дека не се заинтересирани пошто ни 1 утакмица не изиграле....ако не ќе бараме замена :smir:

Epa Elka najdete zamena... i taka i taka kompjuterot mi e malce lom... mislev ke ja napraam PES da lizga ama nemoze... Sry sea... se nadevam se gledame na nareden turnir... a ako vi treba pomos ponataka za organizacija slobodno kazete... naogajte zamena ili zemete gi sluzbeni slobodno... POZZ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom