Гимназија Добри Даскалов-Кавадарци

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
^^

Случка случена (не)одамна кога на Француски го извади упаљачот и го запали и пееше запаличу пооооооола града :pos: инаку почна и 2 полугодие,професорите уште попаметни се прават(Соња посебно) и така...ќе има маки,поголеми од првото ама ајде,мора да попуштат и они малце на крајот :smir:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.558
Поени од реакции
4.492
^^

Случка случена (не)одамна кога на Француски го извади упаљачот и го запали и пееше запаличу пооооооола града :pos: инаку почна и 2 полугодие,професорите уште попаметни се прават(Соња посебно) и така...ќе има маки,поголеми од првото ама ајде,мора да попуштат и они малце на крајот :smir:
И потоа следеше кец и мачење до крајот на полугодието :хаха:

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Леле се опивале...абе на времето бџа и екипа кога пушеа трева доле....ехааа то беа времиња-сега идат помирни генерации...

Патем Ацо по ОНО уште е таму....за кога ќе одам да го посетам...да дискутираме малце меѓународна политика...Иран...американците(порано моабетевме-сега укинаа ОНО:tapp::tapp: ИДИОТИ.)

Која е таа...млад кадар??

Што предава??

Талче уште ли предава:vozbud:
Ацо е сеа у библиотеката, закон човек и криво ми е што не предава.

Милка Штерјова ми предаваше у Пепето. Ја убаво помина таму, со добрите-добро, со лошите дупла полошо.

Инаку, шо викате демек се променети професорите... Да знајте шо било до пред 2 години, абе мерак.

Член од
29 јануари 2008
Мислења
202
Поени од реакции
0
Dzoni kazi Sonja po matematika koj go sakase najnogu od nasiot klas :D:D:D

Член од
20 септември 2007
Мислења
38
Поени од реакции
1
Цели патешествија се искажале овде бе..

И јас сум во гимназијата уште некоа месечинка :) Па здравје со нови сили на машински ! Инаку, по закон од Ромбето нема !

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Утре прва година одиме на екскурзија у Крушево.......втора екскурзија ваа година,а ќе има и уште една :smir:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.558
Поени од реакции
4.492
Сеа замисли па у таа пуста Битола да не остават :pos:

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Се вратиме од екскурзија,најјако беше......Крушево го превртеме,гарант првпат виделе некој како нас :pos:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.558
Поени од реакции
4.492
Кавадаречка работа шо да прајш:хаха:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Најдоброто школо...Ахх спомениии

Член од
26 март 2008
Мислења
81
Поени од реакции
1
Јас мислам дека треба на госпоѓа Слободанка со предава у економскиот и правниот смер да и се додели орден за нај не ''ТАЧНА'' професорка со неа само бисери има ..
Вика сеа ке се поделиме на три групи и брое 1,2,3,4 да си пукнис од смеа..:pos2:

Член од
29 јануари 2008
Мислења
202
Поени од реакции
0
Ajde gimnazijalci, utre site vo 2 saatot na plostadot da bidite, da mu dadime podrska na G.F.K. Tikves vo derbito so Vardar od negotino. Najgolemoto rivalstvo vo Tikvesijata, konecno navivackite grupi pak ke se sretnat posle mnogu godini. Negotincani ce idat vo kavadarci so nekolku avtobusi, zatoa site so se spremni da navivat da dojdat obavezno, izvestite koj mozite i staro i mlado se e dobredojdeno.

http://www.kavadar4e.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3498:tikveshvardarnegotino&catid=20:kavadarci&Itemid=62

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
29 јули 2010
Мислења
68
Поени од реакции
4
Цоба е најглупавото суштество на планетата Земја. Не знае реченица да сврзе. Еднаш се скинавме од смеа коа рече „Бидете мирни бре деца, од што не сте мирни цел час така ни ОТИДУВА“ :pos: :cuc:

П

Пепси_

Гостин
Значи темата е за најзакон школото у Кавадарци-гимназијата. Па има ли некој од тие шо се завршени да ми дадат совет??? Иначе класен ми се падна чи Кочето по македонски :pos:
Пријателе по кој критериуми како шо праша некој ти ова го констатира дека е најзакон и баш ме интересира вие интелектуалците од гимназијата какви мислења имате за останатите ученици од останатите училишта (стручните).... патем темата боље у ЧДА О_о да биде

Kajgana Shop

На врв Bottom