Да си работел секој ден, ќе ти пишуваше "You have worked 32 days in a row.", а не 2 days.You worked 2 days in a row.You have 28 more days until you receive a 'Hard Worker' Medal
Што им е проблемот што не ми дадоа пред 2 дена 5 голд?
Ми пишуваше пред 2 дена мислам "You have worked 59 days in a row" и после кога работев тој ден ми пиша "You have worked 1 day in a row" и денес ми пиша дека ми е 2 ден,значи некој баг.Да си работел секој ден, ќе ти пишуваше "You have worked 32 days in a row.", а не 2 days.
Не си сработил, или некое bug-че те зезнало.
Отвори тикет и пиши им на админите ќе средат ако те зезнал буг.Ми пишуваше пред 2 дена мислам "You have worked 59 days in a row" и после кога работев тој ден ми пиша "You have worked 1 day in a row" и денес ми пиша дека ми е 2 ден,значи некој баг.
Да ама болниците може да ги земе само претседателот на државата со државни пари никој друг, намерно се ставени тие оти се владини компании.Видете ги цените за Q5 Hospital i Q5 Defense System . Јас нешто неам разбрано или ...?
и мене ми се деси истото после 60 дена ама си продолжив понатака.Ми пишуваше пред 2 дена мислам "You have worked 59 days in a row" и после кога работев тој ден ми пиша "You have worked 1 day in a row" и денес ми пиша дека ми е 2 ден,значи некој баг.
Мислам за организации тоа нема везе.Оди во индиа или кина јапонија кореја тие се најчесто неутрални земји.и мене ми се деси истото после 60 дена ама си продолжив понатака.
Туку сакам организацијата да ја пренесам во Ирска од Романија. Кажете која е неутрална земја првин таму да се преселам?
Зошто бе фаил?
Fail:pos2::pos2:
не не, друго ми е мубаетов, Германија втората светска војна ја започна со инвазија на полска- 1 септември 1939Зошто бе фаил?
Моментално сите 3 ѕида се у минус..
Mecklenburg-Western Pomerania -135000
Brandenburg and Berlin -510000
Saxony -20000
Честито брат :smir: од секад сум викал дека Драчево е расадник на храбри еМакедонци :pos2: Драчево д сити, Мацедониан Вулф и Колјо92 се едни од нивхахахах,им враќаат сеа овие
иначе уше 3-4 иљади демиџ и Field Marshal xD
Добра ти е аналогија :pos2:ит ис пејбек тајм :pos2: само требаше на 1-во септември 2009 да ги нападнатне не, друго ми е мубаетов, Германија втората светска војна ја започна со инвазија на полска- 1 септември 1939