Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако не ни направат eMacedonia пак за џабе сме играле, барем јас така мислам:toe:

Епа гледаш нема никоја држава додадена сеуште да не одминале пример да додадат други држави а нас да не нема е тогаш да се откажеме навистина ама вака :toe:

а да направиме ТО?

Така губиме левели, пари, штета.. првен да качиме повеќето FM's па после би требало да почнеме а тоа е месец дена оти ако правиме тејковер ќе треба во послаби држави.

Јасно, ама додека ние сеуште креваме левели и чинови нашите “соседи“ ја зајакнуваат економијата и државата... Иначе еднаш прочитав дека дневно во касата на Грција се влевале по 240 голд , само од Централна Грција.. незнам олку е точна информацијава:toe:

Јасно, ама додека ние сеуште креваме левели и чинови нашите “соседи“ ја зајакнуваат економијата и државата... Иначе еднаш прочитав дека дневно во касата на Грција се влевале по 240 голд , само од Централна Грција.. незнам олку е точна информацијава:toe:

Види економски ако мислиш дека нешто ќе направиме со тејковер се лажеш ако направиме тејковер тоа ќе биде на послаба држава која зима пример еве Пакистан зима 2000 PKR месечно тоа е не повеќе од 20 злато а ние ќе губиме пари, пари таму со ниски плати. Јас тејковерот го разбирам само како побунување дека е доста веќе да не лажат и побрзо да не додадат.

И уште кои земји немаат региони тоа се прави веднаш откако немаат конгрес пред првите избори влегуваме сите таму и правиме партија, ама како што гледам сите имаат сега држава.

А што ќе добиеме ние со takeover?
Само лоша репутација. Ништо друго. Зарем сакаш државна каса некоја да испразниш?

Само лоша репутација. Ништо друго. Зарем сакаш државна каса некоја да испразниш?

Сакам да ја стават што побрзо еМакедонија, а со тоа сигурно ќе мораат да побрзаат , сигурно сте запознаени како Србите и Хрватите добија држава....

Точно јас разбирам да отидеме да направиме тејковер и да ја подобриме земјата а не само да испразниме каса и да бегаме.

Точно јас разбирам да отидеме да направиме тејковер и да ја подобриме земјата а не само да испразниме каса и да бегаме.

Никој не спомна да ја испразниме касата , реков само додека ние креваме левели Грците и другите ја полнат касата:smir:

Никој не спомна да ја испразниме касата , реков само додека ние креваме левели Грците и другите ја полнат касата:smir:

Па нормално дека ќе ја полнат кога се главен извор на Eden/Fortis и ние сега што треба да правиме ? И што каса толку имаат.. околу 3000 злато имаат во банката.

Abe kaj se makedoncive ako prodolzi vaka CikoMKd ke izgubi vo Kangwon glasajte onoj na Dark Empire Party dava 0.5 gold i karti i go stigna nasiot kandidat site da glaasat kaj Ciko covekot dade mnogu pari za karti daj pomognete glasajte za The Cossaks vo Kangwon!!!

Abe kaj se makedoncive ako prodolzi vaka CikoMKd ke izgubi vo Kangwon glasajte onoj na Dark Empire Party dava 0.5 gold i karti i go stigna nasiot kandidat site da glaasat kaj Ciko covekot dade mnogu pari za karti daj pomognete glasajte za The Cossaks vo Kangwon!!!

јас имам карти од CikoMKD ама негласам за него...за инат:pos2::pos2::pos2:

CikoMKD рече покасно да гласаме за него... јас вечер накај 23.30 ке гласам....

http://www.erepublik.com/en/organization/2062113

каква е оваа организација,сеа ме додала како пријател..
да не е некој французин да бара пари од нас?

Eddie Rebel е сопственик на таа организација

Ти гледаш таму ? првите двајца одат по регион засега има солидно гласови иако треба уште сигурно.
јас имам карти од CikoMKD ама негласам за него...за инат:pos2::pos2::pos2:

CikoMKD рече покасно да гласаме за него... јас вечер накај 23.30 ке гласам....

Уште подобро тоа.

Јас ќе почекам до покасно и ако не му треба на лион ќе гласам и јас за цико

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom