Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ти требаат гифтови...Иди излечи се и ке ти даде велнес, прави вака се дур велнесот не ти седи на 100...Кога велнесот ке ти дојде до сто, ке можеш да се бориш повеќе пати, во однос со работата и квалитетот на болницата - толку пати ке се бориш, ке си израчунаш секој ден на 100 да завршуваш.

Кај да ја најдам болницата? :toe: :kesa:

кај да ја најдам болницата?

иди на твојот профил.
и таму каде што си пишува во која држава и регион си(на пример russia,kalingrad) кликни на регионот ке најдеш подоле hospital и до него имаш heal-кликни на heal и излечен си :)

само да кажам, имаме двоцифрен број генерали македонци!!! е сеа,незнам дали да ги пишам никовите јавно или...

само да кажам, имаме двоцифрен број генерали македонци!!! е сеа,незнам дали да ги пишам никовите јавно или...

Пиши бе, те боли уво. :pos:

Прати ми ги по ПП мене, ако не ги пишеш.

Еве ме и мене генерал.:salut:

Open letter? Што викате за ова? Зошто не може само поради иста ИП адреса да се зановаат на мулти-акаунт. Да, мулти е, ама ние знаеме. Добар карактер имаше изградено, Ајс, си за оупен летер?

Можи ако се согласат другите. Да се напиши зошто е многу глупаво, пример се конектирам на некој ваерлес и сите имаат иста ип адреса таму и сега ако некој друг угра и јас играм бан ќе јадам која глупост.

А го играв веќе 4-5 месеци, генерал со баги штета и 50 злато .

Абе гледам дека во Индонезија, во нашата партија ќе има избори.
Па да гласаме за овој македонецот што е кандидиран или има нешто договорено а?

Луге ми треба уште 8 влнес да почнам да се тепам, давајте гифтови да се опорам :) :smir:

Еве ги генералите кои ја успеав да ги најдам... тие со - после името,се полковници,али 1000-1500 демиџ им фали, што значи за недела дена ке бидат генерали!

MAKEDONERO
1X_MKD
MAGDUSIA -
SKORPI
UNITED MACEDONIA -
KOCATEPE -
VOISLAV ZDRAVKOVSKI
KOLJO 92
ALEKSANDAR NAJVOVSKI-ZIKA
MARTIN DAVITKOVSKI
ALEN_001
AKSI_MKD
DESPOTMKD
VETON
TONEH
CIKOMKD
NIKOLA SOKOLOV2
MACEDONIAN WOLF
FILIPI –
MACEDONIAN LION
WOLF LEADER

Што е ова војна да се немало во Русија..и сеа калашниковите така ќе ми стојат..ќе фатат рџа упм..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom