Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не кликајте на линкови, има хакерски линкови многу луѓе се банирани меѓу кои и рускиот претседател.

ако мислиш за фалангата,ја и вчера не добив.

Па пиши му на Macedonian_Lion ?!?! И мене завчера ме прескокна, му пишав и ми прати. Иначе за денес најверојатно ке има покасно:toe:

Па пиши му на Macedonian_Lion ?!?! И мене завчера ме прескокна, му пишав и ми прати. Иначе за денес најверојатно ке има покасно:toe:

јас вчера се пријавив покасно околу 12 саат,сигурно од тогаш не се е ставил онлајн за да прати,ке му пишам јас за секој случај :)

овие глупаците ми го напишаја истото, демек клучна била ип адресата незнам што. Така да не се расправам и не ја играм повеќе играта.

Open letter? Што викате за ова? Зошто не може само поради иста ИП адреса да се зановаат на мулти-акаунт. Да, мулти е, ама ние знаеме. Добар карактер имаше изградено, Ајс, си за оупен летер?

thedragon не пишувај пораки во името на сите македонци, гледам си праќал дека сме се договориле а ништо се немаме договорено, а Др.-АГАН ајде ќе пробаме пишете дека пример од факултет го играл акаунтот па иста ип имаат сите.. али сепак тешко дека ќе го одбанираат.

Ајсшутер напиша:
thedragon не пишувај пораки во името на сите македонци, гледам си праќал дека сме се договориле а ништо се немаме договорено, а Др.-АГАН ајде ќе пробаме пишете дека пример од факултет го играл акаунтот па иста ип имаат сите.. али сепак тешко дека ќе го одбанираат.

Ги ставив валутите IDR, RUB и RSD на маркет offer ако мењавате некои од тие валути првен гледате да ја најдете од банката понудата, иста е али да не чекаме додека дојде на ред.

Се регистрирав на ерепублик во Индонезија Јава, сега што да правам?

досадно беше,па земав да праам листа на генерали-македонци

до сега,минимум имаме 15 (до сега толку најдов...после и никови ке ставам) а полковници ги има многу...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom