Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На утре кој му требаат гласови што е во Индонезија? Да не ми пропаднат картите од thedragon.

мене ми доаѓа плата ама излеа таа е од RFL а јас си мислев од МФ е.

како да се приклучам на фалангата 4 левел сум?

мене ми доаѓа плата ама излеа таа е од RFL а јас си мислев од МФ е.

Работиме на тоа има бајги работа да средиме се како што треба ќе бидете известени околу фалангата.
како да се приклучам на фалангата 4 левел сум?

Рано ти е качи барем 4+ стрејнџ.

На утре кој му требаат гласови што е во Индонезија? Да не ми пропаднат картите од thedragon.

утре ке се знае,кој е официјален кандидат... можно е јас да бидам кандидат... ке пишам утре после школо... област Fujian

Ако можете да гласате подоцна почекајте можно е да требаат гласови значи не брзајте да гласате веднаш кај ќе бидат потребни гласовите таму нека одат не за други или пак непотребно да се гласа а кандидатот е сигурен во регионот со повеќе гласа.

10ка качив yeyeyeye.

Да сум од помош, за кој да гласам? Нека понуди братучетка! :)

Пресели се во Fujan и гласај за македонеро од партијата Narcissist има братучетки он :)

Kaкво селење. Нека ми среди човеков карти, линкови ќе гласам.
Вака сам да се замарам, не брате. :p

Kaкво селење. Нека ми среди човеков карти, линкови ќе гласам.
Вака сам да се замарам, не брате. :p

Причекај до вечер ако му згусти со гласови со полиција ќе дојде по тебе за гласање :pos2::pos2:

се вратив од школо јас и одма темава...

официјален кандидат сум од партијата Нарцисист за област Фуџијан... оние,кои имаат индонезиско државјанство и кои ке сакаат да гласаат за мене, нека ми пишат ПП или на профил или на мсн, да им пратам карти... кој нема да може приквечер,нека гласа сега, 3ца сме во таа област... значи ПП или на профил,тука или на еРеп пишете ми за карти...

се вратив од школо јас и одма темава...

официјален кандидат сум од партијата Нарцисист за област Фуџијан... оние,кои имаат индонезиско државјанство и кои ке сакаат да гласаат за мене, нека ми пишат ПП или на профил или на мсн, да им пратам карти... кој нема да може приквечер,нека гласа сега, 3ца сме во таа област... значи ПП или на профил,тука или на еРеп пишете ми за карти...

Јас ги искористив картите од thedragon и гласав за тебе со трите мои дечиња! Морав сега да гласам пошто вечер нема да бидам дома! Ај со среќа па ако треба раздужете се со драгон :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom