Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
videte sto mi pisa eden grk na pp na erep
Re: Re: MACEDONIA IS GREEK VETO!

Only in your brainwashed dreams lol. Goodbye my slavic Bulgarian spaking freind.

moze li nekoj da mi kaze kade mozam da go prijavam

оди во профил, па кај пријателите, отвори го профилот на админот, кликни на send message, после на Submit a Ticket, после штиклирано нека ти биде report abusive content, next, и напиши што и како било и по можност кај приорити стави Emergency или Critical пошто тие со Low којзнае дали другата година ќе ти одговорат:pos2::pos2:

бтв, според еден одговор мислам кон Иван упатен од админите тоа
"slavic Bulgarian spaking freind" би било слобода на говор пошто секој си има право на свое мислење :pos2::pos2::pos2:

ама прати тикет, пробај:wink:

videte sto mi pisa eden grk na pp na erep
Re: Re: MACEDONIA IS GREEK VETO!

Only in your brainwashed dreams lol. Goodbye my slavic Bulgarian spaking freind.

Другарче ако не ти одговорат и ако не го казнат гејот ти прати му ја следнава порака преведи ја со чичо гугл http://www.forum.kajgana.com/showpost.php?p=2812306&postcount=215
и нека умре од мака:vozbud::vozbud:
Нема да знае кој пат да го фане!!!

бидна и тоа... од денес Генерал Македонеро... е сега почнува штедењето,доста се расфрлав со пари...

abe severna koreja se vrati na mapata so 50 ziteli sakate take over na koreja.,:pos2::pos2::pos2:najiskren sum samo kolku dolgo ke preziveeme ama russija e oslabena moze i ke napraime neso moze mislenja.

фала фала... иначе, па и со ку1 не се штеди бе...заштеда 1 идр...треба со голи раце...хеххе

Јас од златото го купувам што поканувам играчи, инаку платата не ја ни рачунам а со голи раце небива 50% ти намалува од штетата ептен малку е тоа.

Јас од златото го купувам што поканувам играчи, инаку платата не ја ни рачунам а со голи раце небива 50% ти намалува од штетата ептен малку е тоа.

е да... ми се посреќи нешто,земав и медал,и сеа уше 3-4 уше малце 6ти лвл, али тие што ке ги добијам, ги штедам... 1 голд ке отиде за леб и слично да им помагам...

Jas sum oficijalen kandidat za kongresmen od najgolemata indoneziska partija IDS za oblasta Guangxi i ke mi bidat potrebni deset glasa za da pobedim.
Dali ke dojdete da glasate za mene imate obezbedeni povratni tiketi.
Vi blagodaram mnogu. Ve molam izvesteteme dali ke dojdete da glaate za mene za da mozam da vi gi dadam biletite.
Makedonija na Makedoncite !!!

Jas sum oficijalen kandidat za kongresmen od najgolemata indoneziska partija IDS za oblasta Guangxi i ke mi bidat potrebni deset glasa za da pobedim.
Dali ke dojdete da glasate za mene imate obezbedeni povratni tiketi.
Vi blagodaram mnogu. Ve molam izvesteteme dali ke dojdete da glaate za mene za da mozam da vi gi dadam biletite.
Makedonija na Makedoncite !!!

Прати на овие двајца! Мои „деца“ се :pos2::pos2::pos2:
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1815446
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1811467

и ги праќам на гласање!
СЕ ЗА МАКЕДОНИЈА! хахахахахах

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom